Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
24.2.17 07:04

@Hanka_S_V no děkuji :lol: ms ma přijít 3.3. A clostil mám brát 3dc tak jsem zvědavá na začátek dubna. 13 a 16 teho mám kontrolní utz folikulu…tak snad vyrostou… mela si nějaké nežádoucí účinky? Myslíš ze mohu kombinovat i s kontryhelovym čajem od ms do ovulky cca? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.2.17 07:40

@Smíšek10 jo určitě můžeš, je to i dobrý dělat, protože clostil má někdy špatný účinek na sliznici, kontryhel to vykompenzuje :) No při prvním braním před třemi lety jsem dost přibrala. teď nijak zásadně nepřibírám, ale zase mám návaly a bolesti břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
24.2.17 07:45

@Hanka_S_V to jsi prubrala za blbych 5 prášku? :think: to bych zrovna asi nepotřebovala no… :zed: no js právě teď četla, že ten čaj rozhazel některým celý cyklus… tak teď nevím zda ho začít pít zároveň s tím clostilem :nevim: jak dlouho se snažíte vy o dalšího prcka? Mymu prvnímu 6… ted je nemocný, tak ho mám doma, jinak by už byl teď ve skole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 08:12

@Petschonka no tak samozřejmě jsou tohle příznaky zahnízďování :) ale radši bych se neradovala, ono to vlastně může být cokoliv :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 08:15

@Smíšek10 já ho brala 4/16 a zabral hned..Ale neudrželo se :,( problémy jsem neměla žádné a brala jsem ho 2 cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
24.2.17 08:28

@Amnezieee to me mrzi. Mě řekla dr ze se může brát max 6×. Nezkoušela si o potom třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.2.17 09:06

Tak to zacina spouste vychazet, tak snad to tak pujde dal, mne bohužel ne a mrcha dorazila úplně přesně, ani :( ani testik jsem nestihla.
Tak dalsi cyklus pred sebou :) usmev a jdem radsi neco delat.
Tak at se dari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.2.17 09:24

@Smíšek10 Kolik dní máš dlouhý cyklus jestli se mohu zeptat? :) Já teď měla první cyklus s clostíkem 1-0-1 od 3 dne cyklu. 11 DC jsem měla krásné folíky, takže za mě super, teď čekám jestli se zadařilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
24.2.17 09:31

@Amnezieee Jo tak to máme ty stavy podobné, taky si řeknu však mám ještě čas a pak jdu na návštěvu za kamarádkama ze střední a všechny jsou tam s miminama a zas je mi to hned líto :roll:…snažíme se chvilinku, od prosince, v lednu jsem hned otěhotněla jenže jsem potratila spontánně :,( docela mě to vzalo, přitom vím, že se to stává často, ale je to zvláštní pocit no..tak snad to časem klapne :hug: Jak dlouho se snažíte vy? Asi déle co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 09:40

snazeni o mimi

Ahojte jsem tu nova a chci se zeptat mela jsem prek rokem a pul jednou pichlou antikoncepcni injekci a uz si nepamatuji nazev inekce a snazime se o mimi a stale nic piji kontrhelovi caj teprve 14 dni myslite ze se mi zadari :( :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 09:45

@Smíšek10 měla jsem ho jen na 2 cykly společně s duphastonem(ten jsem brala přes půl roku)… A když to nezabíralo, tak mě se objednal rovnou na laparoskopii. Zítra jdu po půl roce, tak uvidíme jestli mi zkusí něco předepsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 09:47

@simonka

Ja cetla hodne o kontrihelu tak nevim jestli mi pomuze k otehotneni co myslite pije nekdo take ten caj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 09:48

@Lavendeeer já přestala brát HA v červenci 15'. Není to až tak dlouhá doba, ale měla jsem období po 2 ranných potratech, že už nechci…A stejně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.2.17 09:50

@simonakotlarova Ahojky,byla jsi u se zda je u tebe všechny pořádku? Kotryhelový čaj je výborný na růst sliznice a pije se při snaze otěhotnět jen do ovulace ;) také ho mám doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 09:52

@simonka

To je smutny :( :( ja zas byla pred 2rokama na interupci a na to jsem si nechala pychnout jen jednou tu injekci na 3 mesice ale je to pekne svinstvo a snazim se jen jak to jde a presto vsechno nic a uz bych chtela 3 hah dite :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí