Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka_S_V no děkuji
ms ma přijít 3.3. A clostil mám brát 3dc tak jsem zvědavá na začátek dubna. 13 a 16 teho mám kontrolní utz folikulu…tak snad vyrostou… mela si nějaké nežádoucí účinky? Myslíš ze mohu kombinovat i s kontryhelovym čajem od ms do ovulky cca? ![]()
@Smíšek10 jo určitě můžeš, je to i dobrý dělat, protože clostil má někdy špatný účinek na sliznici, kontryhel to vykompenzuje
No při prvním braním před třemi lety jsem dost přibrala. teď nijak zásadně nepřibírám, ale zase mám návaly a bolesti břicha.
@Hanka_S_V to jsi prubrala za blbych 5 prášku?
to bych zrovna asi nepotřebovala no…
no js právě teď četla, že ten čaj rozhazel některým celý cyklus… tak teď nevím zda ho začít pít zároveň s tím clostilem
jak dlouho se snažíte vy o dalšího prcka? Mymu prvnímu 6… ted je nemocný, tak ho mám doma, jinak by už byl teď ve skole ![]()
@Petschonka no tak samozřejmě jsou tohle příznaky zahnízďování
ale radši bych se neradovala, ono to vlastně může být cokoliv ![]()
@Smíšek10 já ho brala 4/16 a zabral hned..Ale neudrželo se
problémy jsem neměla žádné a brala jsem ho 2 cykly.
@Amnezieee to me mrzi. Mě řekla dr ze se může brát max 6×. Nezkoušela si o potom třeba?
Tak to zacina spouste vychazet, tak snad to tak pujde dal, mne bohužel ne a mrcha dorazila úplně přesně, ani
ani testik jsem nestihla.
Tak dalsi cyklus pred sebou
usmev a jdem radsi neco delat.
Tak at se dari ![]()
@Smíšek10 Kolik dní máš dlouhý cyklus jestli se mohu zeptat?
Já teď měla první cyklus s clostíkem 1-0-1 od 3 dne cyklu. 11 DC jsem měla krásné folíky, takže za mě super, teď čekám jestli se zadařilo ![]()
@Amnezieee Jo tak to máme ty stavy podobné, taky si řeknu však mám ještě čas a pak jdu na návštěvu za kamarádkama ze střední a všechny jsou tam s miminama a zas je mi to hned líto
…snažíme se chvilinku, od prosince, v lednu jsem hned otěhotněla jenže jsem potratila spontánně
docela mě to vzalo, přitom vím, že se to stává často, ale je to zvláštní pocit no..tak snad to časem klapne
Jak dlouho se snažíte vy? Asi déle co?
Ahojte jsem tu nova a chci se zeptat mela jsem prek rokem a pul jednou pichlou antikoncepcni injekci a uz si nepamatuji nazev inekce a snazime se o mimi a stale nic piji kontrhelovi caj teprve 14 dni myslite ze se mi zadari
![]()
@Smíšek10 měla jsem ho jen na 2 cykly společně s duphastonem(ten jsem brala přes půl roku)… A když to nezabíralo, tak mě se objednal rovnou na laparoskopii. Zítra jdu po půl roce, tak uvidíme jestli mi zkusí něco předepsat…
Ja cetla hodne o kontrihelu tak nevim jestli mi pomuze k otehotneni co myslite pije nekdo take ten caj ![]()
@Lavendeeer já přestala brát HA v červenci 15'. Není to až tak dlouhá doba, ale měla jsem období po 2 ranných potratech, že už nechci…A stejně! ![]()
@simonakotlarova Ahojky,byla jsi u se zda je u tebe všechny pořádku? Kotryhelový čaj je výborný na růst sliznice a pije se při snaze otěhotnět jen do ovulace
také ho mám doma ![]()
To je smutny
ja zas byla pred 2rokama na interupci a na to jsem si nechala pychnout jen jednou tu injekci na 3 mesice ale je to pekne svinstvo a snazim se jen jak to jde a presto vsechno nic a uz bych chtela 3 hah dite
![]()