Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amnezieee ahoj ja nevim ai jak jsem ho mela spravne pit takze jsem ho zacal ateda pri prvnim dnu menstruace a docetla jsem se ze jen 14 dni se muzu pit co myslis nekdo pise i ze ho pil 3 mesice a nepodarilo se ja si koupila pytlikovany a ten nic moc lepsi je pry sypany
@simonakotlarova tak on není zázračný
je to ženský čaj… Pije se do ovulace 2× denně nejvýše a záleží jak dlouhé máš cykly. Oculace bývá v půlce, ale taky to není pravda.. Každé tělo je jiné. A pít ho můžeš i dlouhodobě ![]()
@Amnezieee dekuji ti za informaci dneska si koupim sypany a budu piti osto sest
![]()
@Smíšek10 no někomu čas cyklus i rozhází, mě nefungoval asi vůbec. Já ten clostil brala tři měsíce, tak bylo na přibírání času dost. ale teď jsem ho brala čtyři a přibrala jsem jen dvě kila, tak to celkem jde.
No nechali jsme tomu volný průběh vlastně už od narození prvního, což už je přes dva roky a necelý rok to řešíme trochu víc.
@simonakotlarova sypaný je lepší, ale hlavní je abys věděla kdy tu ovulaci máš
já osobně pozoruji jen změnu hlenu…Přijde mi to nejspolehlivější ![]()
@simonakotlarova tak jsou to bylinky, na někoho působí, na někoho ne, někomu cyklus naopak ještě rozhodí. můžeš ještě zkusit třeba tinturu z jeřábu ptačího, nebo Gynex. či nějaké vitamíny s inositolem na podporu vaječníků (Fertiprona).
@Nysmo ahojky. No jak kdy. Ten poslední byl 27, předtím 26 a předtím taky 27… a jelikož jsem ve 14dc mela foliky teprve 11 a 14mm tak mi nasadila clostil. Tak jsem zvědavá co to semnou udělá… 13 a 16 jdu na folikumetrii tak dam vědět
@Smíšek10 Tak to máš krátké cykly
Držím palečky aby zabral a měla jsi krásné folikuly
Napiš jak jsi dopadla na kontrole ![]()
@Nysmo určo se ozvu… myslíš ze mam k tomu pít i ten čaj tedy? Aby mi spíše neuškodil kdxz ho budu brát zároveň s clostil…
no ms ma přijít 3.3. Takže cca 5teho s nim začnu
@Amnezieee Ty jo, máš můj obdiv, já blázním už teď jestli jsem v pohodě a není něco špatně, prostě psychika, mě tyhle věci dokážou hrozně rozhodit no…jsem ten typ co si všecko bere…
Kdybych si nebrala aktivně hcg a nedělala testy tak to ani nevím, sice jsem měla už týden zpoždění tak mi to nedalo, ale víš jak to je…takže letos se to ale proste povede! Věřím tomu
![]()
@Smíšek10 měla jsem z toho strach, nikdy jsem nebyla v nemocnici, ale všechno v pohodě..Jen tak 2-3 dny po jsem byla ráda, že jsem ráda
a ovulace se rozjela
bohužel v tu dobu manžel odjel na 7 týdnů na misi, ale dovolila jsem mu to, že si aspoň odpočinu od snažení.. Jenže co se vrátil, tak už druhý cyklus jsem na atb a mám to rozhozené ![]()
@Lavendeeer to víš, že mívám i špatné stavy, ale snažím se a jde to
snažím se říkat, že to už brzy dopadne ![]()
Teda holky, jak to dočítám na Vás nemám
takže už si na nic nestežuju a držím pěsti, ať vše dobře dopadne
Já HA vysadila v srpnu, od listopadu začala měřit bazální teplotu, abych zjistila, že ovu mívám mezi 12.-14.DC a jsem jeden z těch případů, kdy je vzestup hormonů tak rychlý, že ho ovu test nezachytí.. Dneska jsem udělala nálet do lékárny, pořídila Pupalku, objednala mateří kašičku v tbl. a Inofolic
Kontryhel už čeká zase do menstruace.. Štěstí přeje připraveným a to já jsem ![]()