Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
26.2.17 16:47

@Smíšek10 asi ano. On roste 1-3 mm denně. a může prasknout i při 18 mm. Byla jsem tam v út ráno, ovu byla ve čt v podvečer. Mm sem mm tam na utz není problém. Mudr. počítala, že poroste 2 mm denně. Měřila mi ho poprvé. Já jim do tabulek normálně nepasuji :mrgreen: když jsem byla těhu, tak mi měřila vel. dělohy a ta byla cca o 3 týdny menší než měla být( na 37 tt odpovídala 34 tt), takže trošku halo, že mimi bude malý. Rodila jsem vždy na 38 týdnu a děti měly 3,60 a 51 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
26.2.17 17:20

@Ališa no me právě minulý čtvrtek změřili 11 a 15 mm… to jsem byla 14DC… cyklus mívám teď 27 dnu. Tak asi není moc šance aby se zadarilo vid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.2.17 17:46

@Smíšek10 klidne muze byt ovu 17 dc, nekdo ma lutealni fazi jen deset dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
26.2.17 18:57

@Hanka_S_V snažíš se mi dát nějakou naději? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
26.2.17 19:05

@Smíšek10 Hanka má pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.2.17 19:44

@Smíšek10 a nezkoušela si třeba ovu testy? Škoda že si tě doktor nepozval ještě za pár dní znovu. Určitě by nebylo od věci zjistit jaký den ovulace bývá, jestli už se snažíte dýl. Někdy může být problém i příliš krátká luteální fáze. Ale menší folikuly určitě neznamená že ovulace vůbec není, nechápu proč to tak doktoři běžně berou, vůbec neřeší že někdo ovuluje dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.2.17 05:16

@Hanka_S_V no pozvala si me dele. Ale to mi utz nedělala a předepsala mi rovnou costilbegyt a objednala na další měření v březnu :nevim: ovu testy jsem nikdy nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
27.2.17 21:57

Holky dnes jsem byla na prohlidce u dr, rikal, ze mesicky uz by snad mely dojit, ze sliznice uz je pekna, ale nezaruci kdy :( ze to nocni kojeni uz by to nemelo brzdit.. jinak pry vse ok, tak snad dojde zase nejaka ovulka, posledni byla 2.2. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.2.17 08:16

@Vicky1 a tos po té minulé ovulaci neměla ms? nebo myslíš 2.2. loni? :D

Mě už se po vyvolávačce rozjela naplno červená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 09:50

Holky snad vám mohu napsat. Snažíme se s partnerem o miminko. Jsme spolu skoro 3 roky. Při nedávné prohlídce na gynekologii mi zjistili aktivní chlamydie. Dostala jsem antibiotika a ty už i dobrala. Partner šel také na odběr a včera si tam volal a on je prý nemá. Od té doby mi jen nadává jaká jsem kuva a kde jsem k tomu přišla. Nikdy jsem nikoho nepovedla :,( nikdy jsem nevěrná nebyla :,( jen slyším jaká jsem kuva :,( celý náš vztah chtěl ukončit, že přeci nebude žít s takovou dě*kou. I teď dává za vinu vše mě. Řekla jsem mu, že se tedy rozejdeme. On že co tak najednou a že pokud semnou bude tak že ale nikdy už dítě nechce a spát semnou bude pouze s ochranou. Co by jste dělaly vy? Já vůbec už nevím jak mu to vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
2333
28.2.17 10:57

Anonymni
nezlob se ale pritel je blbec…Pokud ti neveri tak to asi nema vyznam a jeste ti rekne ze s tebou zustane ale dite nechce a bude s tebou spat s ochranou? Co to jako je? Tak se moc dospely rozumny clovek nechova…Kdyby se takhle zachoval muj chlap, poslala bych ho hned nekam. tohle je fakt silenost jestli takhle reaguje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 11:07

@Lavendeeer a to mu prosím pěkně bude 40. Pokud mi nevěří, není důvod v tom zůstávat. Docela pěkná sprcha po třech letech soužití. Já mám svědomí čisté. Ani nevím jak je toto možné, že to má pouze jeden z partnerů. Ještě o víkendu mi tu furt povídá o miminku a v pondělí přišlo toto. Mrzí mě ty 3 roky. Nejsem nejmladší se hned hrnout do jiného vztahu a navíc plánovat znovu miminko :pocitac: prostě je to rána :,(

• Citovat
  • Upravit
9868
28.2.17 11:19
@Anonymní píše:
@Lavendeeer a to mu prosím pěkně bude 40. Pokud mi nevěří, není důvod v tom zůstávat. Docela pěkná sprcha po třech letech soužití. Já mám svědomí čisté. Ani nevím jak je toto možné, že to má pouze jeden z partnerů. Ještě o víkendu mi tu furt povídá o miminku a v pondělí přišlo toto. Mrzí mě ty 3 roky. Nejsem nejmladší se hned hrnout do jiného vztahu a navíc plánovat znovu miminko :pocitac: prostě je to rána :,(

To je mi lito. S chlapem co mi neveri a ma me zakurvu bych taky nebyla :(
Jak se vubec daji chytit chlamydie krome sexu? Sama nevim :oops: Doktor ti nerekl vic a nemohl by to vyvetlit i priteli? A co by pritel delal kdyby jste to meli oba? To by za to podle nej mohl kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
28.2.17 11:28
@Anonymní píše:
@Lavendeeer a to mu prosím pěkně bude 40. Pokud mi nevěří, není důvod v tom zůstávat. Docela pěkná sprcha po třech letech soužití. Já mám svědomí čisté. Ani nevím jak je toto možné, že to má pouze jeden z partnerů. Ještě o víkendu mi tu furt povídá o miminku a v pondělí přišlo toto. Mrzí mě ty 3 roky. Nejsem nejmladší se hned hrnout do jiného vztahu a navíc plánovat znovu miminko :pocitac: prostě je to rána :,(

Takhle se zachovat můj chlap, balila bych si kufry :nevim:
Pohlavní nemoci můžeš chytnou téměř kdekoliv, na veřejných toaletách, podle mě i v bazéně, když si někde neopláchneš ruce a pak si třeba měníš tampon.
Proč jako hned tak zhurta útočí? :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.17 11:46

@Hanka_S_V dr mi jen řekla že je v sobě má více jak polovina populace. Někomu že ale jakoby spí a někomu se probudí když má člověk oslabenou imunitu. Po antibiotikach zase usnou. Nikdy se jich prý nezbavíš úplně. Dr to bere jako běžnou věc. Já jen četla, že se dají přenést i kapenkovou jakoby. V bazénu, v sauně, z toalety aj. Jemu ale můžeš vysvětlovat co chceš. Teď mi začal z prace psát, že mě miluje, chce semnou být ale žádné dítě. Já si zatím stojim za svým že půjdeme od sebe a to se mu teď nelíbí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex