Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
8.2.17 22:45

Ahoj, zdravim z hor, jsem 18DC a snazime se jak to unava a deti dovoli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
8.2.17 23:25

@Missma @lednova17 @Hanka_S_V
Tak holky já si tu ted připadám stará, v únoru mi bude 36…takže z mého pohledu můžete být naprosto v klidu ;)
Jinak s přítelem sex podle nálady, někdy 4× za sebou, někdy skoro 5 dní - týden nic (nemoc, menstruace, práce a únava…) celkově jsme oba spokojení, během měsíce je sex cca 12×, ale mě právě začalo dělat starost že třeba se zrovna nestrefujem do ovu, proto jsem ji začala sledovat…pro mě je to přijatelnější než se „nutit“ do sexu obden celý měsíc, i když zrovna padáme únavou
Samozřejmě není sex jen v době ovu, pokračujeme v našem rytmu-jen v tech cca 3 dnech kolem ovu chci pohlídat, aby to aspoň 1-2× vyšlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
8.2.17 23:30

@Veverka61 Stejne to mam v plánu i ja :-) jen si pohlídat, ze se pred ovu 2× 3× trefime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.2.17 07:32

@Hanka_S_V takže když jsem shodou náhod byla na preventivce pár dní před ovu, dle kalendáře asi 4 a pan doktor se mezi řečí zmínil při utz, že,,ááá vy budete mít za pár dní ovulaci", tak by to mělo být teda OK…aspoň co se jednoho vaječníku týče? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.2.17 07:54

@lednova17 jojo :)
@Veverka61 a jak sleduješ ovulaci?

Tak já začla pro zajímavost měřit BT, syn se ale v noci dost budí, tak jsem zvědavá jestli z toho vyleze něco kloudnýho :D ovulaci mi spolehlivě řeknou ovu testy, ale jsou pozitivní tři dny a mě by zajímalo jaký z těch dnů dojde přesně k ovluaci, tak jsem zvědavá jestli to zjistím. Chlap teď chodí v noci do lesa, nebo vstává do práce, tak s náma skoro nespí, tak se před ním nemusím hájit proč pípám s teploměrem :D

Jinak mě bude za měsíc 31 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.2.17 07:58

@Hanka_S_V Mě právě doktorka toho 7.2 na ultrazvuku řekla, že tam je folikul jen 9 mm a že to je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.2.17 08:13

@Missma tak třeba vyroste ještě o pár dní dýl, to už doktorka nepozná, když si tě nepozvala znova, jeden vaječník klidně může ovulovat dýl než druhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.2.17 08:20

Ahoj všem, teda nebyla jsem tady víc jak týden a ani nestíhám číst co se tady děje. Byla jsem týden na horách, OVU měla být začátkem toho týdne a tak jsme si to pěkně v pohodě užívali :D :lol:… teď jsem 12DPO a doufám že se povedlo. BT zatím neklesá, měla bych dostat MS v neděli a doufám že ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.2.17 08:23

@adéla695 a ještě jsi netestovala? Na tom bych neměla nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
9.2.17 08:24

@adéla695 Já mám ms mít v sobotu :D a mám strach testovat :roll: :mrgreen: prostě to vydržím a hotovo! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.2.17 08:25

@Lavendeeer holky jste dobré teda :pankac: :pankac:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
9.2.17 08:27

@lednova17 Já jsem minulý měsíc měla totiž pozitivní test po 5denním zpoždění, i hcg pozitivní a za tři dny na to jsem spontánně potratila…tak teď nemám odvahu testovat :? Ale něco je jinak, mám extra silný PMS, :think: nechci si dávat naději, ale vždycky tam kapička naděje je, tak uvidíme 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.2.17 08:29

@Lavendeeer aha, to jsem nevěděla, to mě mrzí :/. Příroda je mocná čarodějka…pozitivní je, že víš, že otěhotnět můžeš :) určitě to brzy výjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
9.2.17 08:33

@lednova17 Vpohodě, už jsem se s tím nějak srovnala, prostě to tak mělo být, kdybych nepracovala v nemocnici, tak bych si hcg nevzala a kdybych si nedělala test, řekla bych si že mam jen týden zpoždení, takže bych o tom ani nevěděla, takže teď prostě vydržím! :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.2.17 08:51

@lednova17 ještě jsem netestovala, chci to vydržet co nejdýl, abych nebyla případně zklamaná moc brzo :) zatím můžu doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí