Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zdravim z hor, jsem 18DC a snazime se jak to unava a deti dovoli. ![]()
@Missma @lednova17 @Hanka_S_V
Tak holky já si tu ted připadám stará, v únoru mi bude 36…takže z mého pohledu můžete být naprosto v klidu ![]()
Jinak s přítelem sex podle nálady, někdy 4× za sebou, někdy skoro 5 dní - týden nic (nemoc, menstruace, práce a únava…) celkově jsme oba spokojení, během měsíce je sex cca 12×, ale mě právě začalo dělat starost že třeba se zrovna nestrefujem do ovu, proto jsem ji začala sledovat…pro mě je to přijatelnější než se „nutit“ do sexu obden celý měsíc, i když zrovna padáme únavou
Samozřejmě není sex jen v době ovu, pokračujeme v našem rytmu-jen v tech cca 3 dnech kolem ovu chci pohlídat, aby to aspoň 1-2× vyšlo ![]()
@Veverka61 Stejne to mam v plánu i ja
jen si pohlídat, ze se pred ovu 2× 3× trefime ![]()
@Hanka_S_V takže když jsem shodou náhod byla na preventivce pár dní před ovu, dle kalendáře asi 4 a pan doktor se mezi řečí zmínil při utz, že,,ááá vy budete mít za pár dní ovulaci", tak by to mělo být teda OK…aspoň co se jednoho vaječníku týče? Děkuji ![]()
@lednova17 jojo ![]()
@Veverka61 a jak sleduješ ovulaci?
Tak já začla pro zajímavost měřit BT, syn se ale v noci dost budí, tak jsem zvědavá jestli z toho vyleze něco kloudnýho
ovulaci mi spolehlivě řeknou ovu testy, ale jsou pozitivní tři dny a mě by zajímalo jaký z těch dnů dojde přesně k ovluaci, tak jsem zvědavá jestli to zjistím. Chlap teď chodí v noci do lesa, nebo vstává do práce, tak s náma skoro nespí, tak se před ním nemusím hájit proč pípám s teploměrem ![]()
Jinak mě bude za měsíc 31 ![]()
@Hanka_S_V Mě právě doktorka toho 7.2 na ultrazvuku řekla, že tam je folikul jen 9 mm a že to je málo.
@Missma tak třeba vyroste ještě o pár dní dýl, to už doktorka nepozná, když si tě nepozvala znova, jeden vaječník klidně může ovulovat dýl než druhý ![]()
Ahoj všem, teda nebyla jsem tady víc jak týden a ani nestíhám číst co se tady děje. Byla jsem týden na horách, OVU měla být začátkem toho týdne a tak jsme si to pěkně v pohodě užívali
… teď jsem 12DPO a doufám že se povedlo. BT zatím neklesá, měla bych dostat MS v neděli a doufám že ne ![]()
@adéla695 Já mám ms mít v sobotu
a mám strach testovat
prostě to vydržím a hotovo! ![]()
@lednova17 Já jsem minulý měsíc měla totiž pozitivní test po 5denním zpoždění, i hcg pozitivní a za tři dny na to jsem spontánně potratila…tak teď nemám odvahu testovat
Ale něco je jinak, mám extra silný PMS,
nechci si dávat naději, ale vždycky tam kapička naděje je, tak uvidíme
![]()
@Lavendeeer aha, to jsem nevěděla, to mě mrzí :/. Příroda je mocná čarodějka…pozitivní je, že víš, že otěhotnět můžeš
určitě to brzy výjde ![]()
@lednova17 Vpohodě, už jsem se s tím nějak srovnala, prostě to tak mělo být, kdybych nepracovala v nemocnici, tak bych si hcg nevzala a kdybych si nedělala test, řekla bych si že mam jen týden zpoždení, takže bych o tom ani nevěděla, takže teď prostě vydržím!
![]()
@lednova17 ještě jsem netestovala, chci to vydržet co nejdýl, abych nebyla případně zklamaná moc brzo
zatím můžu doufat ![]()