Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
22.11.25 19:09

@Abi2025 ahojky, mrzí mě, že pořád krvácíš, byla jsi na kontrole po užití té tablety? Já mám za sebou 2 zamlklá těhotenství - kyretáže, a mám tedy problém opačný… menzes dlouhodobě velmi slabá… s tabletou bohužel nikoho neznám… kamarádka také byla na kyretáži a prý že ta první menstruace byla velmi silná, ale jinak žádné komplikace.. ono je to asi dost individuální, ale u tebe to urcitě v poradku není :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
22.11.25 21:04

@Abi2025 Ahojky, potratila jsem v červenci. Krvácela jsem a na pohotovosti mi bylo zjištěno zamlklé těhu v 8tt a začínající potrat, proběhlo to spontánně. Krvácení trvalo asi 10 dní, nějaké to špinění a dobrý. Další ovulace přišla za cca 50 dní, trefili jsme se do plodných dnů a nakonec z toho bylo biochemko. A ta menstruace po potratu byla horší než sám potrat, jak co se intenzity, tak i bolesti týče, krvácení 5 dní. Ten cyklus byl na mě nezvykle krátký, luteálka pouhých 8 dní, ale žádná jatka.
No a na to navazuje aktuální cyklus, dnes 12dpo, mám opět slabé těhu čárky.
Graf mám rozlítaný. Čekám, že z toho ic nebude. Moje bilance od začátku snažení (jaro) je biochemko - potrat - biochemko - nic - biochemko. :cert: Mám dvě děti bez problémů, stejný partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.11.25 09:23
@tgg91 píše: Více

Byla jsem 14 dní po tabletě na kontrole a vše bylo právě v pořádku :(
No obávám se toho nejhoršího řešení a to bude kyretaz :( no nic, tak třeba se na nás usměje štěstí příští rok…
Ale zítra už jdu určitě, žádné slabnuti nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.11.25 09:25
@Žanda-Panda píše: Více

No já už si myslim, ze si musím „vyžrat“ vše. Za chvilku to bude rok co jsem musela na konizaci cipku, tak snad nebudu muset znovu v tenhle čas na kyretaz a půjde to vyřešit jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.11.25 09:27

@Petule155 @Rwk
No nic holky, žádné slabnuti se nekoná, uz jsem přešla i na studené obklady, ale bohužel bez doktora to už nevyřeším, jen doufam, ze nebudu muset na kyretaz :( dneska mám ale úplně na prd náladu a rozpoložení, chjo chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3982
23.11.25 10:15
@Anonymní píše: Více

Odepsali hned v ten pátek, prý by se řídili pokyny neurologa, tzn. přesunout vše na leden/únor :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 10:24

@bonsaj493
To mě mrzí, zase se to komplikuje, že :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 11:08

Ahoj devcata, jdu se zeptat ohledne nidace.
Jsem dnes 5-6DPO, ovu vim vicemene presne, meli jsme ovitrelle trigger.
Dnes jsem nasla na toaletnim papiru jednorazove oranzove spineni, byla to takova lehce oranzova - merunkova barva :mrgreen:
Pri dalsim wc uz nic.
Mohlo by jit o nidaci? Neni 5-6 DPO jeste brzo? Na googlu se pise obvykle kolem 9 dne.
Doplnim ze bezne takto nespinim, vzdy az kolem 13DPO jako predkapela MS. :pankac:
Ovitrelle mam jiz asi po sedme a taky jsem po nem nikdy nespinila.
Priznaky jine nemam :nevim:
Diky za nazory :srdce:

• Citovat
  • Upravit
144
23.11.25 12:35

@Abi2025 Uplně tě chápu … teď je nejdůležitější aby jsi byla v pořádku… určitě doktoři budou vědět co s tím 🍀 a pak už bude jen dobře :srdce: Já jsem 1 DC takže začínáme znovu… určitě dej vědět co zítra řekl doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 12:44

Ahoj,
mám týden zpoždění a testy poslední 3-4 dny stagnuji. To asi neni dobré, ze? :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 13:19
@Anonymní píše: Více

Může být a nemusí. Ale většinou to nebývá dobré znamení.

• Citovat
  • Upravit
538
23.11.25 13:46
@Petule155 píše: Více

Ty jsi přesná jako hodinky :)
Ano dá vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.11.25 17:55

Dnes 9 dpo. Včera ráno mamatest bílý. Dnes hned naběhl, ale nějak se mi to nezdá a udělala jsem si ještě livesage (ze stejné nádobky, jako mamatest…) proč 🙃 🙃. Uvidim zítra. Byly dělané teď večer, nudim se a vymýšlím kraviny :D ale žádné naděje si nedělám, připadá mi to jako falešný duch. Teď jsem prodělala asi chřipku (neměla jsem teplotu, ale měla jsem kašel a rýmu a bolelo mě v krku…). No, zítra dám vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
23.11.25 18:06

@Katie732 tak to jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet. Čárka to je pěkná.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.11.25 18:26

@A-NET-A na tom z benu se nakonec ukázal taky duch, ale já ho šla popravdě lovit z koše a už uběhla nějaká doba, takže to není úplně relevantní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí