Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Abi2025 to je na prd toto, nic, pusťme tyto černé myšlenky z hlavy a těšme se z toho, že nám zatím nic moc není
a že je vše v pořádku, tak jak to má být.
Dáme si pak vědět, jdu 6.2.
@Zarini píše: Více
Budeš dříve, tak se těším ![]()
Já do toho jsem pěkně nachcípaná, takže super, paralen mi na hlavu nezabira, tak jsem včera pěkně trpěla, ale dneska lepší ale dutiny furt ucpaný.. to je za trest být nemocná v těhu, když skoro nic nemůžeš
![]()
@Abi2025 jsem 7+6
ještě jsem se tam neobjednala, nechci jít moc brzy, raději bych ten 13. - 14. tý týden ![]()
@Anonymní píše: Více
To musíš dřív ten 13-14 týden už musíš jít na screening ![]()
Přesně tak to už je pozdě já šla v 9 týdnů a bylo to akorát, všechno bylo hezky vidět.
@sobtik píše: Více
Já byla na první 6+2 a určily že je to v děloze jako bylo vidět malinký něco a že tam lehce kmitalo srdíčko ale objednali mě tak že budu 9-10 týden a to už prý dostanu i žádanku na screening a to je optimální.
Moc brzy? Nebo můžeš čekat do porodu třeba
ne sranda, ale už bych šla, už bude vidět vše co vidět má být a srdíčko rozhodně. Dělají se ještě i odběry atd, asi bych to být tebou nezanedbala v takovém týdnu
ale každého věc. A přesně na screening se třeba u nás objednává min 3 týdny dříve, takže v nějakém 9tt nejdéle.
Každého věc, ale 13 nebo 14tt už je pozdě ![]()
@Abi2025 taky jsem teď na začátku těhu a lapla jsem peckovní rýmu. Zkus konvičku nebo stříkačku na proplach, za mě totální game changer. 🙂 a držím palce ![]()
Přes den se to dá vydržet, a na noc si striknu dětský sprej do nosu, v lékárně říkala, že na noc by se nic stát nemělo..
ale doma mám stříkačku, tak to zkusím, zkoušela jsem i ten sprej s mořskou vodou, ten co fakt triská nic moc
ale alespoň vím, jak je to hnusný, když to stříkám do nosu malé ![]()
Já mám na rýmu tyhle dva, ale ptala se lékárnice chlapa v jakém jsem trimestru. Ten vlevo mě teda hodně pálil, mám od druhého trimestru strupy v nose, tak asi proto 😐
Rýmu stop mám objednanou, ale zpozdila se objednávka takže nic, ale vyzvednu pak pro další použití. m
teď už je to lepší díky bohu ![]()
Ahojky, v této skupince jsem od prosince 2024, poslední měsíce jsem nebyla tak aktivní, ale ráda bych se s vámi podělila o můj testik 12 dpo
koukám, že se to tu poslední dobou množí pozitivními testy, tak také přidávám, a snad to takhle hezky bude jen pokračovat tady ![]()
Tak já byla dnes na kontrole 7+4,jsem absolutně bez příznaků, to jsem hned doktorovi říkala, že je to asi špatné, jaké překvapení pro mě bylo, když na ultrazvuku bylo všechno v pořádku
Srdíčko nám krásně bílo a vše odpovídá týdnu v jakém jsem. Kontrola za 3 týdny ![]()