Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.26 08:43

Ahoj holky, tak ja jsem tenhle měsíc bez testovani. Vcera ovlulace a nic, takze tak :,( vsem drzim moc palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
146
7.5.26 08:45
@Anonymní píše: Více

A nebylo neco v peti dnech pred ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.26 08:50

@sestra-eve bylo, ale prerusovane. Uz me to nebavi. Nechapu, ze mi neni schopnej rict, ze dalsi dite nechce. Bylo by to fakt lepsi, nez plany nadeje.

• Citovat
  • Upravit
171
7.5.26 09:25

Ahojky, jo tyhle nejistoty jsou hrozný. Měli jsme to podobně. Jednou jo, pak přerušil. Takže samozřejmě mi z toho pak bylo na prd ? takže ti úplně rozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.5.26 09:28

Aha. To me moc mrzi, to je fakt hodne nanic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.26 11:30

@Michaela 34 Já si prostě myslim, že sám neví, jinak by to razantní ne řekl už dávno. A co u vás vedlo k tomu, že se definitivně rozhoupal?

• Citovat
  • Upravit
171
7.5.26 11:36

Nalila sem skleničku a zeptala se ho 😄 v klidu bez emocí. Řekla jsem, že jestli už další dítě nechce, tak budu ráda když to řekne. Že když už mi jednou řekl že se ještě pokusíme a pak ten sex na to nevypadá, tak jsem zbytečně smutná a nevím co dál očekávat. Že pro mě bude jednodušší vědět a smířit se s tím, že už je definitivní konec.
Tak říkal že má den kdy si miminko ještě přeje. Pak zase den kdy přemýšlí nad svým věkem atd. Prostě jsme mluvili. A od té doby už se snažíme každý cyklus zase. Asi si to v hlavě sám urovnal pak.
Ale když bych dal nevěděla co, a byli to jak to bylo. Tak vim, že bych byla pak zase nepříjemná, zlá, naštvaná. Padaly výčitky atd 🙄 🙄 takže jsem to potřebovala vyřešit. Jo bylo by mi líto, kdyby řekl že si to rozmyslel. Asi by nějaká slza ukápla. Ale po čase bych se s tím smířila 🙂 ale to nevědění je za mě mnohem horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.26 13:51

@Michaela 34 Tohle přesně jsem mu taky řekla. Je to u nás naprosto stejný jako u vas. Ja mu to ani nemela v planu rict, ze bych chtela dalsi, protoze jsem vedela, ze dalsi uz ne, ale jeden cyklus jsem myslela, ze jsem tehotna a tak me to sebralo, ze jsem par dni jenom brecela a on nevedela proc.Pry si myslel, ze jsem nemocna, takze jsem kapla bozskou s tim, ze nic od nej necekam, ale ze to je tak, jak to je. A on nerekl ne, ale rekl, ze nad tim bude premyslet. Pak teda bez nejaky domluvy neprerusil a ja to brala jako souhlas, protoze za celej zivot neprerusil jen pri snaze o dite. Ale kdyz pak zase prerusil, pak zase ne atd. tak to bylo a je psychicky narocny. Kdyby rekl to ne, tak bych se za par tydnu, mozna mesicu, s tim srovnala a mohla bych se zase soustředit na jiny veci.

• Citovat
  • Upravit
171
7.5.26 14:29

A teď si o tom sním taky mluvila? Nebo jen předtím, když to nebylo dobře. Myslím po těch posledních sexech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.26 14:36

@Michaela 34 Dneska rikal, ze si promluvíme, az dorazi domu.

• Citovat
  • Upravit
171
7.5.26 14:42

Tak ti budu držet palce aby to dopadlo, tak jak si přeješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.5.26 21:55

Ahoj
Tak My se začali maličko zase snazit, nespěcháme. Necháme to plynout.
Po tom letošním ZT v konci března a samovolnému potratu začátkem dubna, kdy jsme čekali první děti (dvojčata).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.5.26 21:59

jednou jo pak ne

Ahoj tyjo mám to podobně s tím, že jednou jo, pak ne. Ale u mě si upřímně myslím, že je to tím, abych se na to tak neupínala :D vždycky říká..OSUD :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
8.5.26 06:35

@AnonymniBaba Moc mě mrzí Tvá ztráta. Vždy jsem si přála dvojčátka, ale když jsem si v dospělosti přečetla, jak je rizikové je odnosit, tak jsem přání změnila. Hodně štěstí a zdraví v tomto roce. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
8.5.26 06:39

Dobré ráno, děvčata, tak jsem to tedy otestovala (dnes 28dc, přibližně 13dpo).
Nebylo těžké ducha najít, ale vyfotit, protože mi nechtěl zaostřit foťák… :oops:
Foceno v limitu.

Sedím tu a říkám si, wtf co jsme to udělali, kdo normální by v dnešní době chtěl tři děti?

Pořád se neraduju, muže začít ms jako před dvěma měsíci, to už vím.
A bohužel mi nezbyl další test! A před námi třídenní víkend. To mi nevyšlo. Možná zkusím Vietnamce v sobotu, nebo Tesco, netuším.
Mam tu už jen digitál a na ten je tak týden čas, což asi nevydržím…

Hodně štěstí všem a jsem zvědavá na další testy. Jdu to radši zaspat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital