Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
22.5.26 08:27

@sestra-eve tak co, testy? Nebo uz zas nic a cekas na ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.5.26 08:57

@Niki550 uz zas nic a vyhlizim ms. Nevim co mi moje telo chtelo naznacit. Ale uz at ms dorazi a muzu zacit znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.5.26 09:26

@sestra-eve tak preji at pristi mesic dopadne pozitivne :smiling_face_with3_hearts:
U me dnes 10dc, ovulacni testy zatiim ticho😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.26 12:12

@Vendulák Ahojky, tak jak u tebe?

• Citovat
  • Upravit
1900
22.5.26 12:45
@Anonymní píše: Více

Děkuji za optání :kytka:.
Po pravdě já se sem zatím napsat bála, hrozně moc se bojím… abych něco nezakřikla… aby se neopakovalo to co máme už tolikrát za sebou :,(… ale je mi teď čas dlouhý tak sem stejně nakukuji…
Včera jsem přemýšlela jaký test udělat, měla jsem tu poslední GS mamatest a pak Dr.Max testy. Rozhodla jsem se pro Maxe, ať nelovím někde zase pod lampou nějaké falešňáky :oops: :zed:. No a přišel mi nejdřív bílý… ale pak že by tam možná něco mohlo být… ale těžce nepatrně… tak nakonec i když jsem si nejdřív říkala že víc než jeden test plýtvat nebudu :zed:…, tak jsem udělala ještě i ten mamatest :zed:. A tam mi přišla druhá čárka slaboučká, ale jasná… posílala jsem to i Gemini, tak taky zhodnotila že ano. Takže abych neměla mega nervy přes víkend tak jsem včera volala na gyndu, jestli bych dnes mohla přijít na krev, že mi na Genetice zjistili a na hematologii potvrdili tu Leidenskou mutaci a že v případě pozitivní krve se má hned nasadit heparin. Sestra mě objednala dnes na 9hod, s tím že mě bude určitě ale chtít vidět i paní doktorka, a že si mezi objednanými pacientkami prostě dost počkám. Nahlásila jsem to pak i v práci, ne tedy takhle, ale že prostě budu muset nečekaně dnes k lékařce, máme teď ve třídě i málo dětí tak s tím byli v pohodě, nikdo se na víc neptal.
Odpoledne jsem pak byla se synem kupovat boty tak jsem dokoupila i další testy.
Ale bohužel v noci jsem pak moc nespala (možná nervy? :( ) takže ráno budík byl za trest s jakou jsem se vzbudila migrénou :( :zed: a pokud bych byla opravdu těhotná tak na ní ani nic pořádného nesmím… vzala jsem Panadol, ale to mi prostě nezabírá :(. Namazala jsem spánky a zátylek a pak se nějak vyhrabala k té dr. Včera jsem si ještě připadala že jsem celkem statečná, že hned nepanikařím, že si projdeme zase znovu tím hrozným neštěstím… ale pak jsem v čekárně dávala té sestře zprávy- z nemocnice, z Genetiky, z imunologie z Prahy, z hematologie… a zase jsem si uvědomila co vše už máme za sebou… navíc tam seděly ty pupíkaté paní… a tam tedy přišel zase masakr strach a těžké rozhánění slz :(.
Naštěstí v ordinaci dnes byla druhá doktorka než „moje“, a byla úplně zlatá. Krev mám tedy nabranou a čekám teď na výsledky. O ně mám volat ve 14.30. Pokud by bylo hcg pozitivní tak mi obratem pošlou erecpt na fraxiparin, který bych případně měla vyzvednout a pak jít ještě znovu do ordinace aby mi ukázali jak ho píchat…
Ale bojím se, že ta čárečka je tak slabá… že kdo ví jak to bude :( :,(
Samozřejmě jsem ještě dělala test i dnes, i když nejsem příznivcem každodenního testování, ale říkala jsem si, že kdyby to tam nebylo tak se na tu gyndu dnes budu moct vyprdnout…
A ono bylo… ale prostě slaboučkaté 🙏
Zkusím přiložit fotky, ale samozřejmě ve skutečnosti je to vidět o něco lépe… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.5.26 12:57

@Vendulák na dnesnim neco vidim. Tak drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.26 13:01

@Vendulák Já vidím na všech :srdce: to je prostě zázrak, viď? Nemyslela bych teď na nic špatného, jen na to, že to bude v pořádku. Kolik jsi dpo? Já měla první dceru bez injekcí, u druhé mi to zjistili, takze cca od pulky a u treti hned od začátku, ale už jsem byla cca. 8 tt, protože už na utz bylo miminko, tak se neboj, že by třeba ty injekce nezafungovaly, je to temer hned od podání.

• Citovat
  • Upravit
1900
22.5.26 13:12

Za palce děkuji :kytka:.

Jsem dnes 13DPO. Já mám za sebou vlastně už 4 zamlklá těhotenství. První ještě před první dcerou, to tenkrát nikdo nijak neřešil že „to se prostě občas stává“… pak jsem měla dceru a za 3 roky syna, těhotenství s oběmi byla úplně v pohodě. No a pak přišel delší odstup a nový manžel, a nejdříve první ZT, taky se mi zase řeklo „to se občas stává“…, pak přišlo druhé… to jsme došli dál, mimi mělo i srdíčko, já brutus nevolnosti… ale zase ZT, to nás poslali z nemocnice na imunologii, ale takovou jen zjednodušenou v Plzni, kde řekli že je vše ok (i manželův spermiogram), ale že pokud bychom otěhotněli znovu tak nasadíme od začátku silnější progesteron a Godasal. To se stalo tedy u třetího těhotenství, ale i přes to bylo opět zamlklé :,(. Pak jsme si tedy sami zařídili reprodukční imunologii v Praze u MUDr. Černé, a gynekoložka nás poslala na Genetiku. Na imunologii mi zjistili vysoké NK buňky a na Genetice tu Leidenskou mutaci. A nabízeli nám buď IVF, kdy by se heparin nasadil ještě před transferem, a nebo pokud chceme ještě zkoušet doma tak tedy pokyn byl ihned po domácím pozitivním testu na krev, a v případě pozitivní krve nasadit ihned ten heparin…tak se prostě modlím ať to teď už pomůže :andel: :,(. Kdybych měla myslet na ty šílené bolesti (psychické i fyzické) po tich ztrátách… tak se asi rovnou zblázním :? :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.26 13:25

@Vendulák Na 13 dpo je to krásná čárka. Nemusim na mobilu ani přibližovat. Tentokrát to urcite vyjde. A je ti nejak jinak, nez bezne?

• Citovat
  • Upravit
1900
22.5.26 13:57

Já ani nevím… a určitě si nechci nic nalhávat… však i pokud by to bylo těhotenství tak je hrozně brzy…
Pobolívávají mě prsa, ale to už od ovulace… chvílemi méně někdy víc…
A včera po testu jsem si tedy nedala kafe, a pak byla celý den v práci uzívaná :D :oops:. A po práci malou chvíli usnula. Což se mi běžně nestává. Ale naopak dnes v noci jsem tedy skoro nespala. A teď si ospalá nepřipadám… takže ve výsledku asi nic :lol: :oops: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.26 16:58

@Vendulák ja taky v tehotenstvi blbe spim v noci a pres den jsem jako flakla hadrem :lol: tak co, uz ti poslali vysledky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.26 23:15

@Niki550 jsme na tom úplně stejně. Taky jsem 10 dc …

• Citovat
  • Upravit
68
23.5.26 12:53

Tak dnes 11dc, testy uz tmavnou. Asi 2-3 dny max a bude ovulka. Bavi me to sledovat na tech testech jno 😂 🤓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.5.26 19:41

Tak me dnes dorazila MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.5.26 20:21

@AnonymniBaba bude to znit blbe, ale zavidim. Ja nic. Nic. Ani pozitivni test, ani MS. Ani si nepamatuju, kdy za zivot se mi zpozdila… mozna nekdy jo, ale rozhodne to neni bezny u me. Tak jsem nastvana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí