Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hanka1120 píše:
eendi uz mi je celkem dobre,3krat denne jim brufen abych u toho neumrela,ale dneska mi je celkem ok.a co u tebe? vzdycky kdyz beru clostik tak mam potom i slabou menstruci,takze snad i brzo odejde.mam ji zase slabou,jen zemne litaji velky kusi,ale to je urcite sliznice
Velký kusy by mohla být i cysta.
KOlem mě byl obvykle klid, ale teď tu někdo rodí, tu jde někdo na mateřskou, ale zatím myslím pozitivně. (ale občas to dá zabrat)
capelucita ,ja to myslis s tou cystou?myslis ze jsem mela cystu aze jako odejde s menstruaci?
Jo, takhle nějak mi to říkala Mudra, když jsem jí jednou říkala, že ze mě lítaly takové krevní sraženiny při MS.
eedi tak co mrcha u tebe uz dorazila? me uz skoncila vcera a rekni ti vzdycky kdyz beru nejaky hormony,tak pak mam slabou menstruaci a i kratkou.a bylo to i tak tentokrat,slabonka a kratka.kaczule jak je po iui?
Ahoj holky,
tak mě dnes dorazila mrcha,ale zatím taky slabounce,takže zítra jedu do CAR pro injekce a budu píchat. Docela se toho bojím,ale budu to muset zvládnout. Nejvíc se bojím hyperstimuláku.
Holky jak se k tomu všemu kolem mimi staví vasi chlap,mě někdy přijde,že jsem na vše uplně sama…žádný velky zajem necítím,jen v době testění se zepta tak co a pak ho neg.test mrzí ale toje vše… Vím že mimi moooc chce,ale uvítala bych vštší zajem o to vše co podstoupím.....Nevím mo´žná jsem nějaká přecitlivělá bo co??
![]()
eedy presne tak co to citim ja stema chlapama je to nekdy tezky.zenska to ma proste tezke nekdy si rikam ze ja na to myslim furt.u nas to bylo takle manzel dal vzorek sperma a pak uz jsem o tom nic neslisela pak se taky zeptal jen co test,ja mu rekla negativni,tak mi odpovedel ze tem testum neveri a ze je zvedavej na krev pak jsem volala skrz vysledky a tam to potvrdili ze negativni,a manzel rekl budeme to zkouset dokud to nevyjde.a to je vse taky me pripaada ze jsem na to sama,ale miminko chceme strasne moc oba.takze jsme na tom eedi stejne .precitlivela nejsi ale zenske to citi jinak nez chlapi.a neboj dalsi iui zvladnej
Ahoj holky,tak jsem zpět s injekcena Gonalu.
Ale jak se ríká když se daří tak se daří,když mi vysětlovaly jak píchat tak mi taky řekly,že mám vyssí FSH hormon a tudíž je u mě větší pravděpodobnost hyperstimulačního syndromu,já si to fakt musím vyžrat až do dna,nejen,že potrácím,jestě memám ovulku a jeste k tomu tohle. Hyperstimulák je pro mě velky strasák. To bude teda něco,ve středu začínám… ![]()
Holky a co je nového?
Hani jak ty to vlastně budeě mít dál?Pujdes zase do IUI nebo už IVF? já potomto 2.IUI dám tak 1-2 cykly pauzu a pak pujdeme do IVF. Jinak ty chlapi nás stvou asi stejně,potrebovala bych citít větší zajem a pochopeni a nebo jen tak obejmout a ríct mi to zvládnem,jestě že mám všechny holky taky na emiminu ![]()
eedi premyslim jeste o jedne iui hned pristi cyklu a pak uz ivf.dneska se ptam myho tak co pujdeme do iui nebo rovnou ivf? a vis co mi odpovedel? ze mu to jedno ze udela co ja reknu.zitra se objednam do caru,a bude jeste jedna iui ale chci injekce.taky mam stech injekci strach
Tak přesně takhle mi odpověděl muj přitel…ale co aspon si rozhodnu sama co chci…
![]()
Myslím,že jsi se rozhodla správně,a rekni jim o ty injekce hned…musí ti to schválit pojištovna a trvá to tak 10 dni…
Ahoj holky
po dlouhé době vás jdu pozdravít. Ve středu a v pátek mám po IUI a teď jen čekám, ale spíše čekám mrchu. Pak ještě jeden měsíc s IUI a pak jdem rovnou do IVF.
Naštěstí můj manžel mě celkem dost podporuje. Když mám depku, tak mě vždycky obejme a utěčuje, což mi hodně pomáhá ![]()
Ahoj holky, myslím že jsem neplodná.antikoncepci jsem nikdy nebrala a presto jsem otehotnela behem 12let jen jednou.Bohužel jsem šla na potrat, byla jsem mladá 20letá.Dítě jsem ještě nechtěla.Nyní mi je 33let a od té doby jsem neotěhotněla.nechránime se vubec.menstruaci mám každej měsíc jinak někdy po 28dnech jindy po 36dnech.jak kdy.Vloni jsem byla u doktora zjistil mi vysoký prolaktin a cysty.Chodila jsem na injekce nepomohlo to.a jeden vaječník mám zablokovanej.Doktorovi jsme neřekla že se nechránime a že už tolik let jedeme na ostro.V chlapech to byt nemuže jelikož mám tedka 4pritele a ty predeslý měli dite už.co nato říkate?
verco neusuz takle chyby muze byt kdekoliv u tebe objednej se do caru a nech si udelat vysetreni..divej u nas je celkem vse ok a taky nam to nejde.manzel spermio ok ja hormonalni profil imuno ok prochodnost ok genetika oba ok a presto nam to nejde,je to lhot priroda.a tedka jsme meli iui a presto to nevyslo,nevzdavam to ceka nas dalsi iui.verco ale u tebe to moslo udelat ten potrat,ale fakt tezko rict.divej moje sestrenice v 15letech taky byla na potrate dneska je ji 31 a nemuze otehotnet,a moje mamka byla byla po mne taky na potrate,me bylo tenkrat rok,a pak cekala na dite dalsi 7 dlouhych let.ja nebyla tehotna nikdy,nikdy jsem se s nikym nechranila.a mym manzelem se snazime 3.5 roku
Veronika: a chceš se radit tady s náma nebo chceš zajít da dobrým gyndařem, probrat to s ním, že máš několik let nechráněný styk a nic a požádat ho, ať ti dá žádanku do CARu popř. udělá některá vyšetření on sám?