Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky tak sme dnes byli v CARU a za 3 tydny me ceka inseminace a pak nase vysněné ivf ![]()
Ahoj holky, já jsem pořád nějaká přešlá. Ani ne smutná, spíše bez nálady
Dneska mi Jirka vyzvednul Gynex a nový clostik a pregnyl, tak jsem ráda, že jsem to nemusela obíhat já
Od zítřka zase začnu užívat ten Gynex a už se těším, doufám, že budu mít zase veselou náladu ![]()
ppaji, my už taky jenom příští cyklus s IUI a pak rovnou IVF ![]()
nene, to začnem až u toho IUI co nás čeká.. Ty jsi to už vyřizovala?
on to vlastne za nas vyrizuje car, jen sme podepsali nejake papiry
myslim ze tak nejak, tak snad nam to spolecne obema vyjde
kdy jdes na inseminaci - já kolem 20.února
to veronika 333…může za tím být tenn prolaktin pokud na to nebereš léky
mně pokud ms dorazí jak má, tak tak kolem 22.3. To nám vyjde skoro společně
jee to je super
pak sem si i pocitala, že dalsi mesic je teda plonkový, ale 22. den cyklu začínám píchat injekce a kolem 20. května mam transfer
) já teda nevím jak se to počítá, když 22.den se začíná píchat, tak pak počítaj jako 28 dni cyklus a pak 14 dni jako novy cyklus? fakt nevim ![]()
holky my se snažíme 2 roky, já byla v pátek na HSG- průchodnost vejcovodů, vše v pořádku, vyléčena prolaktinemie(nyní 21,6), partner spermio asthenospermie, nic moc, ale snad šance je.....ovulace probíhá, i ji cítím,hormonální profil v pořádku,…taky nevím co se děje…partner užívá selen, zinek, už 3 měsíce tak uvidíme zda se výsledek zlepšil.....myslíte, že je tou asthenospermií???
ppaji, tak to zatím netuším a věřím, že i po tom, co mi to dr vysvětlí podrobně budu mírně zmatená ![]()