Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kaczule: Díky. A držím palce na IUI. To je super, že jsou ochotni Ti ho udělati když máš pět folíků. Můj doktor byl hrozně striktní a říkal, že IUI mi udělá maximálně při dvou, jinak stopka a zákaz sexu. Přitom všichni dobře víme, že ne každý folík musí obsahovat vejce a ne každé vejce musí být kvalitní vejce. Takže z pěti máš rozhodně o hodně větší šanci, než když mi to dělali po jednom. To vyjde! ![]()
Motýlice, já jsem měla max. 3 folíky a stejně nikdy to nevyšlo. Dr. říkal, že 5 to je opravdu hezké, ale při 6 by už do IUI asi nešel. Je teď ta šance sice o něco vyšší, ale stejně raději zůstávám nohama na zemi ![]()
motolice blahopreji k vysledku hlavne at se udrzi celych 9 mesicu.vy jste se taky dlouho dobu snazili ze?
Ahoj holky,
to jsou ale kráááásnéééé zprááávy
Motýlku,tiše gratuluji a přeji at je vše tak ják má
,stejně jsem celou dobu tušila,ž se vám to povede..
.a jak se cítíš? A klidně testnu sama,ale svrbí mě ruka,takže asi taky testnu dřív - v pátek ![]()
Kací tak to je super,že ti IUI udělají i při 5 fol. to už prostě musííííííí vyjít.
Capelu a kolik más od ET? a jak je?
Capel: Díky.
Zatím moc neslavím, abych to nezaplašila. Strach tam pochopitelně je.
hanka: Taky děkuji.
Snažíme se dva roky, z toho intenzivně (hormony, inseminace, IVF v CARu) skoro přesně rok.
Capel, eedi: Mně je POŘÁD netěhotně. Cítím se úplně stejně jako při těch pokusech, které nevyšly. Takže bych význam příznaků rozhodně nepřeceňovala. Je to pro všechny. Prostě ruleta. Moc na vás myslím, abyste brzy rozšířily řady dvoučárkovaných. ![]()
Motýlice, já bych nám všem přála, abychom se za 10 měsíců sešly i s kočárkama třeba u Myšáka. Nebo ne, tam není bezbariérový přístup. Tak někde jinde.
Capelu já taky,bylo by to super těhotnět spolu…
já bych tam ten kočár klidně vyrvala
![]()
Eedi: no, mohly bychom požádat obsluhu..... takže, tohle bychom už manažersky zvládly, teď jen dodat tu ukřičenou náplň do kočárků ![]()
Ahoj já jsem 3 roky nebrala žádnou antikoncepci,vubec jsem si nedávala pozor a neotěhotněla jsem…ani sem nechtěla…pak jsem se seznámila s mým nynějším přítelem a po 3 měsících jsem otěhotněla,ted jsem v 18tt…a to jsem si už myslela že jsem neplodná
takže asi to chce toho správného partnera ![]()
Teri: tvoje rada by se dala tesat. Jen teĎ zvažuji, zda tě nezatesat s tou radou. Holky, co myslíte? ![]()
To neříkám abys měnila partnera
jen že se mi to taky stalo…už sem s tím byla i u gynekologa že si chci dělat testy na neplodnost a on mi právě řekl at ještě rok vydržím no a 14 dní na to jsem byla v tom…