Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hele, ty jsi sportovkyně, kdežto já jem dáma v letech...... ![]()
Ale dvojky, to by bylo úžasné!!!!!!
ahojik holky tak jsem tu po inseminaci – kdo mi rikal ze je to vpohode?
teklo ze me krve jako po podrezani
vlozky sem sebou nemela, tak sem tam pak litala do nejakyho bufetu, kde je meli
docela trapas no nastesti to mam za sebou
vsem dik kdo drzeli palecky ![]()
ahoj ppajo,ty jo tak ze mě poprvé vytkl jen takový nazůžovělí hlení,ale málo ani jsem neměla potřebu měnit klhotky a podruhé vůůůbec nic. A rekly ti že to je normální? A jak ti je? Mooc držím pěstičky aby se zadařilo…
Motýlku a už jsi znova tesila?
Jinak mě dneska docela fest bolí břicho.....tak hlavně aby to znamenalo pouze dobrý příznak…
pry se to muze stat, uz je to lepsi, jen trochu spinim
ale nic prijemnyho to teda nebylo a prislo mi ze to trva vecnost ![]()
ppajo ani ja jsem nic takovyho nezazila,ja iui ani necitila nespinila no proste v pohode,jen mne trosku bolelo brisko,od inseminaci az do menstruace,ale to jsem pricitala tomu ze jsem hodne citliva. a cim jsi stimulovala?
stimulovala sem tamoxifenem (neco jako clostik), 2 tablety denne, ale tim to nebude, po profuku vejcovodu sem taky dost krvacela, asi tam dole to mam nejaky citlivejsi, nevim no ![]()
ppajo ja vim ze tym tomoxifenem to neni jen jsem se ptala .ono asi zalezi jak kterej doktor to udela a jak se opatnej,mozna te trosku dole poranil protoze to jinak neni mozny.me ceka pristy cyklus dalsi iui ale s injekcami bude jich 20 tak mam stoho hruzu zda se mi jich moc.v patek jdu na ultrzvuk,pokud budou folici tak bude i iui tento cyklus,ale zhledem k tomu ze jsem nicim nestimulovala tak nevim jestli nejaci folici budou
ppajo,muže to být fakt jen tim že jsi citlivějsí,prostě každá jsme jina,tak hlavně,že uz je ti dobře.
Ty joo Hani hned 20
já jich měla jen 7?
injekcema budu stimulovat az pristi cyklus, to me ceka ivf, takze ti ted bohuzel moc neporadim,a proc nestimulujes nejdriv lekama?
ppaja: Tak to mě mrzí, že to máš takhle. Asi nějaká anatomická zvláštnost, protože normální to tedy není a počítám, že Apolináře Ti to dělal nějaký profík. Já nekrvácela nikdy, ani po vyšetření průchodnosti, ani po IUI ani po ET. Nevím, ale jestli to máš pokaždé, když jdou dovnitř, tak jestli by nestálo za to nechat si udělat hysteroskopii v narkóze, aby se mrkli, jak to tam vypadá. Třeba tam máš nějaké srůsty nebo něco. Mně teda překvapuje, že se doktoři tváří jakoby nic. Přitom když se to opakuje, tak by to měli řešit a ne Tě dál trápit… ![]()
@ppaja píše:
injekcema budu stimulovat az pristi cyklus, to me ceka ivf, takze ti ted bohuzel moc neporadim,a proc nestimulujes nejdriv lekama?
Já od té další ms taky začnu stimulovat na IVF ![]()
ppaja: Už kvůli tomu IVF by sis měla tu dělohu nechat prohlídnout. Krvácet při embryotransferu (prakticky stejný proces jako IUI) znamená výrazně si snížit šance na úspěch. A když už to celé absolvuješ, tak Tě to pak akorát namíchne.