Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
30.3.12 15:06

Hani pravě ty más velkou šanci na IVF,ale fakt je super že to nejdřív zkusís na IUI. Já se na ty injekce už taky těsila,a každou jsem si představovala jak roste folíček :mrgreen: A budes mít pera nebo klasicky injekce? Uvidís ted už věci naberou spa a budes těhulka coby dup :P
Jo u mě je sice dobré že se ví,že za pomoci dokážu otěhu,ale ostatní je ve hvězdách a ty nervy co mám…no holt my ženský si to musíme oddřít a dotrpět.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 15:19

eedi to mas pravdu drina je to poradna,a tys mela jeden folik nebo dva po tech injecach.ja si mam vybrat co budu pichat bud fostimon nebo merional zda to bude v perach nevim jen mi rekla ze injekce budou stat kolem 2 tis 1000kc souprava a 1,100 injekce.dneska jsme projizdeli s doktorkou hormonalni profil a ten je rikala v poradku tak snad bude stimulace dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.3.12 15:43

Hani tak to budou asi pera,no uvidíš…
Já měla ty nejnižšší dávky a 7 injekcí,protože já mám vysoké AMH takže mám vysoké riziko OHSS tak museli na mě takhle pomalu… a měla jsem jeden folík dominantní a dva malé,ale ovuloval pouze ten jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 19:25

eedi trosku i doufam ze by to mohlo vyjit u iui uvidime necham se prekvapit.a znam holky co se jim povedlo u iui i dvojcata,takze vim ze u iui je mozne vse.ty se drz,a bud v klidu uz ti to urcite vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.3.12 21:14

Eedi: od tohu tu jsme :)

Hanka: tak s chutí do toho, půl je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 21:16

cape co pul je hotovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.3.12 21:30

Hani, to je přeci takové rčení. s chutí do toho, půl je hotovo. Znamená to, že když se do něčeho pustíš s vervou, chutí a úsilím, dáš to toho všechno, tak už jsi na polovině cesty toho dosáhnout.

Jo jo, teď jsem četla v diskuzi z mého CARu, že tam má holčina dvojky po IUI. Dnes se to dozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.12 21:36

cape uz rozumim dekuji.ano tomu ja rikam zazrak dvojcata po iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
31.3.12 08:58

Ahoj holky,
tak dvojky po IUI muzou byt uplně v klid,protože komu trochu zafungují injekce/nebo prostě stimulka/ a má víc než jeden narostly foliík tak je to hned :mrgreen: Nás adept na dvojky je Kaczule :mrgreen: - jak se cítís? A nebo mozná Motýlek :potlesk:
Holky me od vera taaaak strasně bolí prsa,teda hlavně levé,mám ho normálně větší a ted je uplně větší nez to pravé,doufám,že se to srovná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.3.12 09:01

eedi, já se obávám, že nejsem adept na nic :zed: Cítím se úplně v pohodě, takže spíše čekám, že příští víkend dorazí ms a pak už jenom IVF :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
31.3.12 09:09

Kací to by bylo by nebylo s tolika krásnýma folíkama - každý to má jinak ja jsem ted nemela taky žáný příznak,mám je až ted - tyden po vynechání mrchy…tak musís věřit,držím pětičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.3.12 09:10

kaci nevzdavej to dokud mrcha neprijde sance tam je. a nekdo priznaky nema zadne ze zacatku.eedi prsa to se urcite srovna,a aspon je videt ze jsi tehu to jsou dobre znamky tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.3.12 09:11

eedi, děkuji moc :hug: Ale po 3 letech snažení a ani jednou jsem neviděla na tt //, tak raději zůstavám nohama na zemi. Nedávno psala jedna holka, co chodí do stejného CARu co já a taky teď měla 5 folíků a nic. Přišla mrcha dřív, než stihla testnout :cert: No každá jsme jiná, ale raději se nedělám naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
31.3.12 09:25

Je lepší nedělat si naděje,to zklamání je pak o něco menší,ale Kací jednou to prijít musí…apřijde,neboj i u tebe Hani - kočky moje IVF to kdyžtak jistí - vždyt je to jedno jakou metodou,ale hlavně že bude mimiiiiiisek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.3.12 09:26

To máš pravdu, je jedno jak, my ženy vydržíme všechno, jen když se dočkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí