Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
eedi a kaci dokud to iui nevyjde.tak na ivf vkladam vsechno a verim ze vyjde
ahoj holky ja mam po inseminaci docela nafoukly bricho a casty tlaky v brise,i v noci i pres den, hlavne kdyz potrebuju na zachod a pak i potom, myslite si ze sjou to zvetseny vajecniky po pregnylu nebo je to vubec normalni? nemam si radsi dojit nekam na gyndu? vytok mam porad ciry, jsem 20 den cyklu, 5 dni po iui a bolesti se zhorsuji ![]()
Ahoj ppajo - pokud mas cim dal větši bolesti tak bych si určitě zajela do nemocnice,celé to toje IUI bylo zvláštní,budes mít když ni jiného tak klid. A čím jsi stimulovala na IUI a kolik jsi mela folílů?
ppajo ani mne se to nelibi,urcite bych zavolala do toho caru protoze to neni normalni.oni ty poradijou.
ppajo, tentokrát jsem to měla stejně jak ty, hlavně když jsem šla na záchod (klidně i na malou), ale bolest naopak postupně ustupovala
Teď pro změnu mě chytla zácpa ![]()
ppajo me napal hyperstimulák,ale to si být nemůže u dvou folíku…
Fakt bych si radci někam dojela a odvyprávěla bych jim tam cely průběh IUI a uvidís,za to nic nedás…
ppaja: A nemáš třeba teplotu? Pokud jsou bolesti, tak já bych si radši zašla co nejdřív na gyndu, protože jestli je to zánět (což se po IUI může stát), tak je lepší to co nejdřív podchytit, aby pak nebyly srůsty a podobné radosti, které polodnosti zrovna nenapomáhají. Nechci Tě strašit, ale já neměla zhrošující se bolesti ani po IVF (naopak se to den po dni lepšilo). Už jen pro ten klid bych tam zašla.
mam tu chripku, takze zvysenou teplotu mam, ale to muze byt i z nemoce. a jak ten zanet zjisti? vubec nechci aby se ve me nekdo stoural po ty minuly zkusenosti s iui ![]()
Aoj motýlku ![]()
Na kontrolu jdu v pondělí ve 14.hod - tak pevně doufám a věřím,že něco uvidí…
Ty jdes taky v pondělí vid?
ppaja: Prohmatají Ti břicho, zeptají se, jestli máš teplotu… do dělohy by Ti každopádně šťourat neměli… Nebo tam brnkni a popiš jim to. Sami Ti řeknou, jestli v poho nebo máš raději přijít.
eedi: Já jdu v úterý na 16.15. Tak rozhodně v pondělá napiš, co a jak! Podle mých průzkumů by měl určitě vidět gestační váček o velikosti několik milimetrů. Žádná velká show zatím… ale bublinka taky potěší, že jo. ![]()
Motýlku - ani nevís jak moooc by bublinka potěšila,zase bych byla o krok dále a hlavně klidnějs,protože pak předpokládám,že mě pozve nejdříve za týden,i když můj dr je fakt zlatíčko a prožívá to se mnou,tak ví jaký mám nervy…
Tak ti budu taky držet pěstičky…určo bude vše o.k. a možná se dozvís zda tam nebudou dve bublinky ![]()