Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5043
4.4.12 17:11

kalicka: Kašli na předražené IVM a jdi do IVF v minimalistické variantě (základní léky, bez ICSI, bez PK) - vyjde to kolem 5-6 tis. a pro mě to nakonec fungovalo. Sice až z druhého KETu, ale to je nejspíš náhoda, že to nejlepší embryo nepřišlo na řadu hned napoprvé. ;) Vím, že tě straší hyperstimulákem, ale když ti dají protokol s antagonisty a budou tě průběžně pořádně sledovat, tak to riziko je dost malé. Jestli jsi nezkoušela IUI, tak bych tomu dala v mezičase klidně šanci. Co Clostík? Funguje na tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
4.4.12 17:12

Capelíku, kdy jdeš na ten UZ? Zítra? Promiň, ale neudržím už myšlenku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.4.12 20:22
@Motýlice píše:
Capelíku, kdy jdeš na ten UZ? Zítra? Promiň, ale neudržím už myšlenku. :oops:

Páč ty už jsi za vocdou. Zítra jdu na kontrolu do trombotického centra, pak na krev do endokrinologického ústavu, a pozítří je Velký pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
5.4.12 07:54

Capel: Tak to držím moc palce, aby všechno vyšlo dobře.
Za vodou se teda rozhodně ještě necítím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.4.12 11:19

ahoj holky, ja se chystala testovat, ale nejak ztracim odvahu asi opravdu radsi pockam do toho utery po velikonocich, chtela sem testovat v sobotu a to bych byla 12 dni od pregnylu a 11 dni od iui. Bojim se, ze kdyz se tam objevi // bude to treba pregnyl a za par dni me ceka smutek a nebo se tam neobjevi // a pak treba za par dni ano…co mi poradite? mam radeji pockat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
5.4.12 11:33

Ahoj ppajo,
já bych radši počkala,taky jem jdnou testila brzo a měla ducha a druhý den nic,je to zbytečně větší zklamání. Já na sobě mám vyzkoušené že nesmím testovat dřív jak 14tý den po pregnylu. Ale kazdá jsme jiná. a kolikátý jsi dc?
Kací a co ty,kdy budeš testit?
Motýlku a Capelu,chtěla jsem se váz zeptat - bbolí vás prsa a jak moc? Me bolela al včera a dnes nic,jsem z toho nervozní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.4.12 11:40

ja sem dnes 25 den cyklu, ale iui byla 16.den , protoze mam proste pozdejsi ovulaci. takze v utery budu 30.den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
5.4.12 11:45

Viděla bych to nejdříve testnout v sobotu ale raději až v neděli pokud vydržíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.4.12 11:48

hele ja radsi asi opravdu vydrzim do toho uterka, at vim na cem sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.4.12 12:00

Motýlku, ty jsi mi ten UTZ na dnešek přivolala. Holky, mám za sebou další bezesnou noc. Výtok, který se objevil v úterý, tak jsem měla v plánu léčit tím gelíkem z lékárny, že bych zaváděla od středy ráno. Ale v příbaláku bylo, že není vhodný pro těhu. Takže jsem ráno vyhodnotila situaci a - nezavedla. Odpoledne se výtok vrátil a pak i špinění. Měla jsem nervy jako blázen a do toho mě všechno začalo pálit. ráno jsem celá vystresovaná, po necelých 4 hodinách spánku, naklusala i s :srdce: k doktorce.

Eedi: prsa si žijí svým vlastním životem, už od začátku. někdy natečou, nekdy splasknou, někdy bolí víc, někdy míň, někdy jen bradavky a obvykle dole, když je masíruju, tak je to cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
5.4.12 12:37

ppaja: Nechala bych to na ten 14.den. Držím palce.

Capel: No a jak teda? Nenapínej, děvče! Viděla jsi Bublíka III. a případného Bublíka IV.? Doufám, že už je Ti líp a že Tě návštěva u dr. zklidnila.

eedi: U mě prsa nic moc, ale bude to tím, že já skoro žádný nemám. :lol: Ze začátku jsem měla akorát hodně citlivé bradavky, ale už to nějak přešlo. Teď se mi dějí věci spíš v bříšku, pořád někde něco pne, pobolívá a tak. Ale jen v lehké intenzitě, s MS se to nedá srovnat. ;) Špatně mi zatím taky není, včera mi akorát moc nesedlo kafe, tak ho snad vážně nebudu pít, když se tělo brání. :mrgreen: A semtam mám lehce nestandardní chutě. Jinak dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.4.12 13:00

Holky, mám mykozu (nafasovala jsem čípky) a Bublíka I. a II. Za týden jdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
5.4.12 13:06

Capel, tak to je senzační zpráva! Tolik radosti v jednom balíčku. :dance: Mykóza mě samozřejmě mrzí, ale to přejde, to je malá věc. Hlavně, že jsou Bublíci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.4.12 13:12

Já jsem tam šla se staženým zadečkem. Ta včerejší hnědší hrudka crinone mi na klidu nepřidala. Jinak mám za sebou kontrolu na Tombu, zvedli mi clexane na dvojnásobnou dávku. No jo no, dva bublíci, chtějí víc hepouše, aby byli ještě víc happy než jsou. Holky, já jsem se tam málem rozbrečela. A :srdce: si pak v ruce celou dobu žmloulal fotku, co jsme tam dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.4.12 14:51

Teď mi zase vrtá hlavou, že neměli ještě gestační váčky, ale prý je vidět, jak se jim tvoří, ale nejsou ještě hotové. Není to divné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí