Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
6.4.12 12:42

Eedi: nechtěla bys aktualizovat podpis, teď tu hledám, kdy jsi byla na UTZ a budu muset do zadu. Jak jsem byla včera ve svém hysterickém ruaši, tak mě ani nenapadlo se tě zeptat, proč ti vlastně teď měří hCG? Já žiju v dojmu, že hCG se měří před tím, než je na UTZ něco vidět, pak už na krev k vůli tomu nechodí.

Jinak já jsem četla, že sex ani tolik nevadí, jako ten orgasmus. Tak jsem to kvitovala manželovi slovy, že to by mě teda nebavilo :lol: . Chudák :srdce: , on si se mnou užívá trápení. :lol: Jistý ale je, že kromě jedné intimnosti minulou sobotu u nás k ničemu nedošlo. Ono i ty houby člověku na chutí nepřidají. Ale co je divný, já na to zas až tak moc chuť nemám. Asi bych měla na víkend odjet, to by bylo stýskání a chutí plný hrnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
6.4.12 14:51

Capelu,mě dr bral krev jenom poprve a to na potvrzení a poruhé jsem si o to rekla při kontrole no a ted jsem si to zaplatila sama pro svůj klid,protože kontrola je daleko,jinak krev na hcg nebere,UTZ je lepší
Tak ja pravě včera mela orgasmus bez sexu,ale myslím že pro jednou to nevadí,ale už jsems tím skoncila,protoze pak jsem byla zas hystericka,ale jen sama v sobe,přitelovi už jsem to ani neřikala,aky si semnou užívá,ale snáší to dobře,je stasnj že rosteme :hug:
Tak más změneny ten podpísek pani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
6.4.12 17:53

eedi: HCG bomba! :kytka: S tím orgasmem se netrap. Kdyby se něco stalo, tak už bys to poznala, opravdu to vůbec neřeš. Osobně si myslím, že je to taky trochu nafouknutá bublina, miliony ženských po světě v těhu normálně sexujou (třeba o tom ani neví, že jsou těhu) a jde to. Ale po IVF/IUI jsou doktoři prostě hrozně opatrní, tak nám preventivně zakážou, co je v jejich silách. Kdybych byla těhu přirozeně a neměla za sebou tolik trápení, tak bych na to určitě skočila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
6.4.12 19:09

Motylku más pravdu- prdím na to :pankac:
Už se dlouho neozvala Kaczule - jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.4.12 19:45

Holky, já si fakt myslím, že nemá cenu si nic odepírat, protože bublinkám, dutinkám a bobísům je nejlíp, když my jsme v pohodě. Když jsme šťastné a spokojené, tak i k nim proudí pozitivní energie. Když jsme hysterické (sakra!), tak to k nim bohužel proudí taky. Takže je možná lepší dát si místo hysterie (mluvím do vlastních řad) meduňkový čaj nebo šťopičku vína a kašlat na to, Ono to, co tam uvnitř děje, zas tak moc neovlivníme.

Tak, teoreticky to vím, teď to jen zase uvést do praxe. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
6.4.12 20:07

Capel, tak šťopička vína mi nedělá problém. A až zmizí modřka, tak začnu silně uvažovat i nad tou erotikou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
6.4.12 21:09

holky ctu vas tady cely den..a ja bych rekla, ze 1 orgasmus denne je „nutnost“ pro udrzeni psychicke pohody..a o te to prece, dle doktoru, vsechno je;)..navic se prokrvime, navic se uvolnime..zkratka vidim na tom sama pozitiva..nemluve o tom, jaky prinos to ma pro nas zirafky motylku..poradne se prokrvime, okyslicime..az do periferii :pankac: ALE..samosebou, pokud neco doktor zakaze, tak bych ho asi taky poslechla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.4.12 13:01

Holky zvládla jsem dnes netestovat :dance: ale jsem porad vic a vic unavenejsi, uz se to tahne nekolik dni, myslite ze je to po tom utrousi? take se mi delaji velke modriny na levém stehne zeshora a dnes i na leve ruce, mam si kvuli tomu v utery zavolat na gyndu? aby mity leky nezpusobyly nejakou trombozu nebo tak neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
7.4.12 16:12

ppaja: Únava může znamenat tisíc různých věcí včetně těhotenství. Těžko říct, asi nejlíp sama víš, jak reaguješ na Utrouš. Mně osobně se „těhotenská“ únava projevila až o dost později, v období kolem testování a ještě minimálně týden po něm jsem byla 100% bezpříznaková. Ale třeba Capel byla unavená hned a taky „hnízdila“. Takže jak vidíš, těžko z toho něco vyčíst.

Co se týče modřin, tak pokud jsou neobvykle velké a je jich víc, tak bych to nepodceňovala a zavolala bych dr. Bereš nějakou protisrážlivou léčbu? (Anopyrin, Fraxiparine, Clexane…) Možná by bylo vhodné upravit dávky. Trombózy bych se nebála, spíš naopak. Jestli chceš konat ihned, tak Ascorutinem nic nezkazíš, ten posílí cévky, aby tolik nepraskaly. Já ho teď beru taky kvůli tomu hematomu na děloze, což je vlastně taky modřina, jen není vidět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.4.12 16:58

motylice dik, ascorutin nemam :( no kazdopadne si v utery zavolam doktorovi :palec: ty modriny se mi nelibi, vubec nikde jsem se nebouchla, bud jsou mensi a jejich hodne kolem sebe a nebo se nejkde objevi velka, nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
7.4.12 17:06

ppaja: Dej na intuici. Když se Ti to nezdá, raději fakt zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
7.4.12 17:07

Holky, hlásím přechod z crinone na daphnegin. Poradili mi to na sesterne v CARu, když jsem tam volala na konzultaci k vůli těm globulím na mykozu. Globule ve me totiz nevydrzeli, kdyz jsem nelezela. A kdyz jsem si je zase zavedla pred spaním, tak se bojim, ze to ze me, kdyz jsem sla na WC vyteklo i s tim crinone. Ach jo, do toho jsem porad dese unavena, uz zase vic jak predtim. Dokonce jsem mela i trochu zvysenou teplotu, tak jsem se sla povalovat z gauce do postele. A cho jo.

Ppaja: jsi šikulka, že jsi nepodlehla. Ale já si myslím, že klidne můžeš, možná by tam už malý dušík mohl být. Já jsem to tentokrát poprvé nevydržela a testovala jsem fakt brzo. Jinak příznaky jsou různý - a dokonce jedna žena může mít různé příznaky při různých těhotenstvích. Hlavně dej vědět, až budeš něco vědět. :hug: držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
7.4.12 17:09

Taky si myslím, že intuice je to, co by nás mělo vést. Tělo si řekne, tělo naznačí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.4.12 17:37

zavolam v utery, testit budu v utery a kdyz nic, tak vysadim utrouš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
7.4.12 17:48

Capelíčku a řekli Ti výslovně že ten Daphnegyn je MÍSTO Crinone? Mně se totiž zdá, že je jen na léčbu té mykózy místo globulí a že vysazovat Crinone každopádně není dobrý nápad (bude Ti chybět progesteron). Jestli máš doma nějaký zbytek Utrouše, tak ho můžeš nějakou dobu polykat než vyléčíš houby a vyřešíš si to svoje dilema s dvojím zaváděním. Nechceš to raději ještě probrat s doktorem než ten Crinone definitivně zahodíš? Mně to přijde jako docela klíčový krok a na sestry bych v tomhle úplně nesázela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí