Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ppaja: není důležité kdy, ale aby se to v pořádku povedlo. Držím palečky.
no pro je to docela dulezity kdy - v pulce cervna delam statnice a mam pocit, ze mi to zrovna vyjde do narkozy po opu nebo hned den po ni
to bych tam toho asi moc nevymyslela ![]()
@ppaja píše:
no pro je to docela dulezity kdy - v pulce cervna delam statnice a mam pocit, ze mi to zrovna vyjde do narkozy po opu nebo hned den po nito bych tam toho asi moc nevymyslela
@siskaborova píše:
a proc chces IVF?omluva jestli uz si to tady nekde psala..ale vzdyt tehotnis krasne..k IVF neni jedina indikace u tebe nebo?
Holky a jen takový provozní dotaz,nebyly by jste pro uzavřenou diskuzi?
@ppaja píše:
no pro je to docela dulezity kdy - v pulce cervna delam statnice a mam pocit, ze mi to zrovna vyjde do narkozy po opu nebo hned den po nito bych tam toho asi moc nevymyslela
eendi ahoj
mozna bysme mohli uzavrit diskuzi ale do bych musela udelat ja protoze jsem ji zakladala,a nevim jak se to dela.co rikaji ostatni holky,uzavreme diskuzi?
Holky, já jsem principiálně spíš přítelem otevřených diskusí, protože je to cenný zdroj informací pro ostatní, ale to neznamená, že když to zavřete, tak se nepřidám. ![]()
Technická: Zavřít se to už dodatečně nedá. Je třeba založit de novo diskusní Skupinu a pak požádat admina, aby tu původní diskusi do Skupiny nakopíroval a tuhle uzavřel. Tedy pokud to takto chcete. V zásadě si myslím, že to vlákno může žít dál svým životem, že není nutné jej zavírat a citlivější věci by se prostě řešily ve Skupině. Ale stejně mám dojem, že vznik Skupiny schvaluje admin, že se to bez něj neobejde.
nedokazu si predstavit, jakou to ma vyhodu, na diskuzich se mi libi, ze muzou pomoct verejnosti se neco dozvedet, porovnat sve problemy a uskali s nasimi..navic do uzavrene skupiny se asi nemuze zapojit anonym, nebo novy ucastnik?? neznam ty technicky parametry,ale pokud to tak je, tak by mi to prislo hodne skoda..nebo?ale o me nejde, ja jsem stejne prespolni;)
@eedi píše:
nedokazu si predstavit, jakou to ma vyhodu, na diskuzich se mi libi, ze muzou pomoct verejnosti se neco dozvedet, porovnat sve problemy a uskali s nasimi..navic do uzavrene skupiny se asi nemuze zapojit anonym, nebo novy ucastnik?? neznam ty technicky parametry,ale pokud to tak je, tak by mi to prislo hodne skoda..nebo?ale o me nejde, ja jsem stejne prespolni;)
@eedi píše:
Motylku s tema informacema mě to ani nedocvaklo,tak to klidně necháme otevrené,byl to jen takový nápad,protože už do jedné uzavřené skupiny chodím.. šíšo jsem zvědava jestli
? nebo
??
holky taky uz do jedne uzavrene misnosti chodim.ale je to fakt tahle diskuze muze nekomu pomoct,takze nechame vse otevrene.
Holky já chodím jak do uzavřených, tak otevřených diskuzích. Myslím, že je doré diskuzi uzavřít, pokud se lidi z diskuze znají i osobně a pak řeší i věci osobní roviny. Teda, naše témata jsou hodně osobní, ale na e-miminu je všechno relativní.
Eedi: které je to druhé centrum?
@ppaja píše:
Tak to je jasný, že tě to tak stresuje.