Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
7.5.12 14:20

Ppaja: není důležité kdy, ale aby se to v pořádku povedlo. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.5.12 14:30

no pro je to docela dulezity kdy - v pulce cervna delam statnice a mam pocit, ze mi to zrovna vyjde do narkozy po opu nebo hned den po ni :roll: to bych tam toho asi moc nevymyslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
7.5.12 16:21
moc drzim palce na oboji!!
@ppaja píše:
no pro je to docela dulezity kdy - v pulce cervna delam statnice a mam pocit, ze mi to zrovna vyjde do narkozy po opu nebo hned den po ni :roll: to bych tam toho asi moc nevymyslela :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.5.12 19:12
šíšo,já chci IVF kvůli prodloužené kultivaci,ktera už částečně vyřadí spatně založené embrya a pak nasledně bych chtě to PGD /ale je to drahé,takže nejdrív PK/ bylo mi toto doporučeno od holek taky z emimina které takto mimi donosily a pak taky ze své iniciativy. No jinak já těhotním sice přirozeně,ale jedině po stimulci,nemám ovulaci. a jelikož už mám vyčerpaný clostík tak stejně musím píchat,takze je IVF lepší než IUI,to víme všechny - mam vic moznosti u IVF.
Capelu - Helios jsem si vybrala sama,doporučovaly mi repromedu,ale ta je ještě dražší než helios a hlavně chci jit k Texlovi je mi fakt sympaticky a myslím že je to fakt odborník,četla jsem o něm tady na e miminu a taky na neprodnost.org kde má poradnu…A toto jsou jedina dvě centra v 4R která dělají PD tou novou mikročipovou technikou.
@siskaborova píše:
a proc chces IVF?omluva jestli uz si to tady nekde psala..ale vzdyt tehotnis krasne..k IVF neni jedina indikace u tebe nebo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.5.12 19:13

Holky a jen takový provozní dotaz,nebyly by jste pro uzavřenou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.5.12 19:14
ppajo neboj,určite to zvládně oboje najednou,jsme ženský a zvládneme neuvěřitelné,budeme ti moooooc držet pěstičky :hug: . tak nás průběžně informuj at jsme v obraze
@ppaja píše:
no pro je to docela dulezity kdy - v pulce cervna delam statnice a mam pocit, ze mi to zrovna vyjde do narkozy po opu nebo hned den po ni :roll: to bych tam toho asi moc nevymyslela :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.5.12 19:22

eendi ahoj :mavam: mozna bysme mohli uzavrit diskuzi ale do bych musela udelat ja protoze jsem ji zakladala,a nevim jak se to dela.co rikaji ostatni holky,uzavreme diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
7.5.12 19:30

Holky, já jsem principiálně spíš přítelem otevřených diskusí, protože je to cenný zdroj informací pro ostatní, ale to neznamená, že když to zavřete, tak se nepřidám. ;)
Technická: Zavřít se to už dodatečně nedá. Je třeba založit de novo diskusní Skupinu a pak požádat admina, aby tu původní diskusi do Skupiny nakopíroval a tuhle uzavřel. Tedy pokud to takto chcete. V zásadě si myslím, že to vlákno může žít dál svým životem, že není nutné jej zavírat a citlivější věci by se prostě řešily ve Skupině. Ale stejně mám dojem, že vznik Skupiny schvaluje admin, že se to bez něj neobejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
7.5.12 20:08

nedokazu si predstavit, jakou to ma vyhodu, na diskuzich se mi libi, ze muzou pomoct verejnosti se neco dozvedet, porovnat sve problemy a uskali s nasimi..navic do uzavrene skupiny se asi nemuze zapojit anonym, nebo novy ucastnik?? neznam ty technicky parametry,ale pokud to tak je, tak by mi to prislo hodne skoda..nebo?ale o me nejde, ja jsem stejne prespolni;)

@eedi píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
7.5.12 20:09

nedokazu si predstavit, jakou to ma vyhodu, na diskuzich se mi libi, ze muzou pomoct verejnosti se neco dozvedet, porovnat sve problemy a uskali s nasimi..navic do uzavrene skupiny se asi nemuze zapojit anonym, nebo novy ucastnik?? neznam ty technicky parametry,ale pokud to tak je, tak by mi to prislo hodne skoda..nebo?ale o me nejde, ja jsem stejne prespolni;)

@eedi píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.5.12 20:15

Motylku s tema informacema mě to ani nedocvaklo,tak to klidně necháme otevrené,byl to jen takový nápad,protože už do jedné uzavřené skupiny chodím.. šíšo jsem zvědava jestli :hug: ? nebo :hug: :hug: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.5.12 20:18

holky taky uz do jedne uzavrene misnosti chodim.ale je to fakt tahle diskuze muze nekomu pomoct,takze nechame vse otevrene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
7.5.12 20:33

Holky já chodím jak do uzavřených, tak otevřených diskuzích. Myslím, že je doré diskuzi uzavřít, pokud se lidi z diskuze znají i osobně a pak řeší i věci osobní roviny. Teda, naše témata jsou hodně osobní, ale na e-miminu je všechno relativní.

Eedi: které je to druhé centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
7.5.12 20:39
@ppaja píše:

Tak to je jasný, že tě to tak stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.5.12 20:45

no nestresuje, ale proste nevim na cem sem no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...