Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tento měsíc poprvé zjišťuju ovulaci pomocí testů, dnes dopoledne se mi ukázaly čárky stejně silné, tak předpokládám, že snad ovulace zítra dorazí…ale problém je v tom, že poslední sex proběhl v sobotu pozdě večer a další už nebude, ptz manžel odjel na služebku na 14 dní
..myslíte, že je nějaká šance, že ty spermie přežijí
máte některá zkušenosti vlastní, že jste otěhotněly ze sexu dlouho před ovulací? díky
@DiváBára sance je vzdycky.
Ja necekane otehotnela ze sexu 11 DC. Zrovna ten cyklus jsem si nemerila BT, takze nevim, zda mi nahodou ovulace neprisla driv, i kdyz by to byla sakramenska nahoda. Sledovala jsem ovulaci 17 mesicu a vetsinou jsem mela ovulaci 15 DC a nekdy se mi posunula az na 21 DC. Takze bud maji menzelovi spermie neuveritelnou zivotnost nebo prisla ovulace necekane driv.
@DiváBára 3dny vydrží celkem standartně, můžou i 5. Já mám zkušenost s těmi třemi (středa-sobota) a je to kluk. ![]()
@kar-maa @andelka83 holky díky za odpovědi…celkem jste mi daly naději:-)
Ahojky, ozivuji diskusi.
Je mi za 3 mes.22 let, mam 4,5mes. mimco a chceme se snazit o druhe. 1.problem - nemam MS - kojim, 2.problem - nevim kdy mam ovu a zda vubec ![]()
A 3.problem - pritel jezdi domu narazove, hodne je vytizeny, takze denni sex neexistuje.
Moje otazka zni (prvni jsme neplanovali) - jak co nejrychleji otehotnet
…podpurne prostredky? Jak se meri bazalka? Mam koupene OVU testy…
Pred tehu jsem skoro MS nemela. Jeden den spineni akorat. Otehotnela jsem nahodou da se rici. Takze ted cilene to bude veda.
Diiky moc…dalsi zoufala snazilka
Chci se zeptat, podle bolesti břicha bych tipovala, že mi včera večer začala ovulace, dnes už bez bolesti, ale hlen. Styk byl v neděli, je možné, že otěhotním a má smysl to ještě dneska zkusit i když už je po ovulaci? Děkuji za rady.
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem známí a nechci aby věděli, že se snažíme o miminko.
Určitě bych to zkusila tím nic nezkazíš naopak když je hlen tak to vytváří dobré prostředí pro spermie ![]()
ahoj, já mám taky na ovu testu 5.den dvě čárky, první dvě slabší, teď silnější. Pobolívá mě v podbřišku a taky prsa. Čípek vysoko. Už bych taky chtěla aby to mimi konečně vyšlo..
, teplotu jsem si začala měřit taky až tenhle cyklus, taky z ní nejsem moudrá, snažím se měřit ve stejnou hodinu. Takže určitě nejsi sama s tímhle problémem
Pa