Snažení, co chtít od lékaře když to nejde?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Hezké ráno holky,snažíme se o mimi od listopadu. Ovu. testy, gynex, být v pohodě, vše probíhá a stále nic..
Díky!
Chci kontaktovat lékaře, bohužel jsem se dočetla, že se to řeší až po roce, s tím však čekat nechci a vyšetření si klidně zaplatím. Jen nevím, co mám vyžadovat jako 1. když s nedaří?? Spermiogram, ultrazvuk nebo něco jiného?
Pochppila jsem spravne, ze po trech mesicich snazeni uz hledate odbornika?
Jako ze to melo vyjit uz napoprve jsem Husakovo dite, ale uz za nas se pocitalo
s tim ze to vyjde treba az za rok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Po 4 měsících bych po lékaři nechtěla opravdu vůbec nic. Spíš by
jsi se měla uklidnit, to může pomoc víc, než nějaké vyšetření
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Že čekat nechceš je hezky, ale ani zaplacení testu to nepomůže. Nebo si
myslíš, že lze otěhotnět na první pokus?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Resit po 3 měsících že ti nejde otěhotnět je fakt blbost. To si jako čekala, že to půjde hned první měsíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Hezké ráno holky,snažíme se o mimi od listopadu. Ovu. testy, gynex, být v pohodě, vše probíhá a stále nic..
Díky!
Chci kontaktovat lékaře, bohužel jsem se dočetla, že se to řeší až po roce, s tím však čekat nechci a vyšetření si klidně zaplatím. Jen nevím, co mám vyžadovat jako 1. když s nedaří?? Spermiogram, ultrazvuk nebo něco jiného?
Mne teda prijde, ze byt v pohode, se ti nedari ani omylem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U zdravých lidí během ovulace je šance na početí kolem 20 % tak bych
se asi zase uklidnila a počkala ten rok. My měli dceru po víc než dvou
letech nechránění se, nijak jsme to neřešili, kdy mám ovulaci netuším.
Druhé dítě jsme počítali tak nějak podobně, a když se povedlo po třech
měsících, byli jsme v šoku, jaktože to vyšlo tak expresně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mela by sis zaplatit leda studeny obklad na hlavu… Chces/nechces, telo neni stroj a poceti ditete jeste porad ridi priroda. I u super zdraveho paru je sance v jednom cyklu asi dvacet procent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kolik vam je roku? Jste nejak zvlast stari, ze tak spechas? 20% sance na poceti viz vyse - to znamena, ze i zdravi lide mohou pocit az treba po roce. Po roce neotehotneni bych sla teprv k lekari. Maximalne driv treba na uzv, jestli mas ovulaci, to je neinvazivni, ale i tak to nemusi nic znamenat, i u zdrave zeny muze byt nejaky z cyklu anovulacni, takze da se zjistit treba ze tri cyklu po sobe. Ke zjisteni ovulace doma se da merit bazalni teplota, ale je to opruz a taky uz to vylozene vyzaduje “na to myslet”. Dokud se aspon od tohoto muzes oprostit, tak bych se oprostila. Chlapa na spermiogram rozhodne zatim nehon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo ted ctu, ze delas ovulacbi testy. No jo, tak pokud vychazi pozitivni, tak jeste vydrz Prtka, vydrz. Po trech mesicich se i doktor bude koukat divne, co tam delas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No v pohodě nejsi ani trochu, kdyz po 3 měsících chceš řešit odborníka. Proste vydrž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Víš jak se to říká, když chceš něco změnit, začni nejdřív u sebe. Takže se uklidni, mějte sex, užívejte si to a ono to přijde. To není jako hop na krávu a je tele… Psychická stránka je velmi důležitá a v konečném důsledku se tímto stresováním sama oddaluješ od svého cíle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Díky!
No, taky mi to pripada trochu prasteny takhle silet po 3 mesicich, ale
zaroven nesnasim, kdyz tu chce clovek poradit a jen dostane cocku a nikdo mu
vlastne neporadi. Tak aby mela tvoje dusicka klid, tak si muzes zkusit zavolat
obvodaka, ze chcete miminko a chtela bys vysetrit stitnou zlazu - to je stejne
uplne to prvni, co se pripadne resi. Ale gynekolog te opravdu vyhodi, ze nemas
blaznit a prijit po roce nejdriv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moc tlačíš na pilu, v pohodě rozhodně nejseš. Zahoď testy, měření, a užívej si sexu, a ne jenom při ovulaci, prostě na to hupsněte kdy budete mít chuť a ne kdy ti to ukáže test. Tělo to cítí že něco není v pořádku, a brání se. Navíc znechutíš časem i chlapa tak pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj zakladatelko
Tři měsíce jsou opravdu málo
Vydrž ještě další tři
A třeba po půl roce bych si zašla ke gynekoložce to probrat..
Moc držím palce ať se brzy podaří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Všichni muži utečou, i když jsem atraktivní
- Minecraft nefunguje i když je koupený
- Ošetřovné na druhé dítě, když je žena na MD
- Šílené šimrání v podbřišku - nejde o těhotenství
- Jak to je při pobytu doma s dítětem, když jsem studentka?
- Když dítě nepřichází...depka
- Kolik peněz vám dává přítel/manžel, když jste na mateřské?
- Antigenní testy když nejsem plnoletá
Hezké ráno holky,
snažíme se o mimi od listopadu. Ovu. testy, gynex, být v pohodě, vše probíhá a stále nic..
Díky!