Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verule.Berule možné je asi vše, jen si přijdu jak blazen, všechny příznaky
![]()
@Stuha11 ahoj…díky za optání, ale ne…chci počkat pár dní, abych příp. videla už hezkou čárku a ne nějaké lovení duchů, které si možná jen namlouvám, že je vidím
![]()
@hanca9 to je divné…jakou citlivost testu si dělala? Nebyla ovulace později?
Holky, zase mám dotaz
. MS jsem měla 5. března a potom až 8. dubna (po 36 dnech), do té doby jsem měla cykly vždy naprosto pravidelně po 28 dnech. Teď MS ne/očekávám 6. května. Ovulaci netestuju, ale podle online kalkulačky měla být cca ve středu 21. dubna. Takže teoreticky by teď mohlo docházet k uhnizďování. No a samotný dotaz, dneska jsem byla na velké a na papíru se objevila krev (jenže ze zadku a ne z pochvy - pardon za výraz
). Myslíte, že to může být nidace? Setkala jste se s tím některá? Díky za reakce
.
@Hanulik17 pardon, ale to bych spíše viděla na hemeroid nebo něco podobného ![]()
@Hanulik17 taky bych to videla spis na hemeroidy…online kalkulacka je doopravdy jen priblizna. Me vysel pozitivni ovulacni test 17.4. A pritom podle online kalkulacky bych mela mit ovu az nekdy 23.4.
@Verule.Berule a @Lentilkaa7 - to jste mě teda moc nepotěšily, ale nedá se nic dělat, naděje stejně umírá poslední
.
Ahoj snažilky, mě se už dva dny dělá lehce špatně od žaludku, když něco sním. Ale není to nic hrozného. Už se mi stalo v březnu, myslím, že mi to způsobují vitamíny. Četla jsem, že po nich může být nevolno. Jinak ms čekám tuto neděli, testovat do té doby nebudu. Žádné příznaky na sobě nevidím, tak nechci plašit. ![]()
Ahoj děvčata, já už jsem psala úplně na začátku, když tahle dizkuze byla založena. Tak jen pro informaci, nebo spíše abych utěšila všechny, komu se // neukázaly.
Docela jsem tomuhle měsíci věřila, no i přes to ms zase došla přesně na den 29DC. S cykly problém nemám, jedu jak hodinky ![]()
Aktuálně jsem 8DC a už vyhlížím ovulaci ![]()
Už 8 měsíců mi doma leží 2 těhotenské testy a já ještě neměla tu čest je počůrat - nechci se stát otrokem testování, takže vždy čekám na spoždění, které ale ještě za tu dobu nebylo.
Tak hurá do snažení KVĚTEN!!!
![]()
Tak ja holky pondeli utery jen spineni, tak jsem si myslela, ze by jeste nadeje byla a dnes se ms rozjela se vsi paradou. Takove krece jsem snad v zivote nemela..hruza😣 ale tedy na to jak to boli, tak krve zas pomalu..fakt divny🙄
@Kalimba22 to mě mrzí…já čekám jestli dneska nebo zítra mrcha dorazí…