Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 Tak to jsme na tom podobně. Znám spoustu příběhů, kdy se po porodu hormony daly dohromady a druhé snažení netrvalo tak dlouho. Tak uvidíme… ![]()
@Kajka9 Děkuju
uvidíme, u prvního jsem strašně rychle chtěla otěhotnět a každej měsíc, co to nevyšlo, jsem pak byla hodně zklamaná, tak se teď docela těším na snažení úplně jinak, prostě to nechat plynout.
@Saynka jojo, tak to máme fakt skoro stejně, akorát já nevím kdy mám ovu. Min. cyklus jsem delala testy a žádný poradně pozitivní nebyl, tak chci tento cyklus dělat od zítra a jsem zvědavá
my nějak nespechame, nebo přítel ne, já jsem ženská, chci to hned
tak uvidíme, jak to půjde
@Kajka9 děkuji, taky moc držím palce. Snad všechny brzy uvidíme vytoužené // ![]()
Ahoj holky…spala jsme asi 2 hodiny a mám šílený bolesti (jako vzdy) křeče Hrůz a nemůžu ani chodit… takže každou minutou čekám MS.. Takže dnes 1DC (35DC) a svátky bez snažení ![]()
@Kajka9
Ahoj, tak to mě mrzí, ze to mas takhle hrozny
tak snad ti bude brzo lip a uzijes si trochu svátky ![]()
Ahoj holky hlásím se z prosincové snazeni dnes jsem 14DC tak uvidíme jak to tentokrát dopadne
Ahoj holky
tak na vánoce vše připraveno
dnes 12DC
takže ovulka by mela byt ted nejak kolem vánoc
doufam ze nam to ted vyjde, kdyz mame pohnojeno
každopádně jsem se zarekla zadne ovu testy zatim se drzim
a jak ste na tom vy holky ![]()
@Anonymm92 Ahojky
já dnes 11dc a ovu test hezky sílí
taky jsem říkala, že tentokrát testovat nebudu, ale hold touha vědět, jestli aspoň probíhá ovu, byla silnější než já
tak nám držím palce, aby z toho vánočního tuleni byl ten nejkrásnější dáreček do příštího roku ![]()
@Baja97 držím palce!
Včera nejmladší říkal, že by chtěl aby měl sestřičku. Musí mít nějaký šestý smysl, děti nevědí, že bychom chtěli ještě jedno…
@Nutella7 tak to jsme na tom podobne
nevim proc ted věřím že to vyjde. Možná tim ze minule to odeslo se zpozdenou MS. Tak mam asi ted urcitou naději
preji všem ať nam to uz vyjde ![]()
Já tedy potrat nezažila (abych o něm věděla), ale věřím tomu, že když už se to stane, je embryo vadné a je lepší, když odejde, než aby se narodilo dítko třeba postižené. Samozřejmě pokud jsi zdravá a schopná dítě donosit.