Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2695
2.1.20 22:41

Ahoj holky, můžu se i já přidat? Aktuálně mam 11 dní zpoždění, ale o miminko jsme se nijak nesnažili. Před 6 dny jsme tedy meli kompletně nechraneny sex, protože jsme si říkali, že už to určitě dostanu, protože moje zpoždění nikdy nebylo delší než 6 dní.. no, nevím, co to má být. :think: původně jsme miminku chteli nechat volný průběh zhruba od března, ale mateřské pudy se ve mně splasily, tak jsme si rekli, že začneme už v lednu..:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
2.1.20 22:42

@kiki33 drzim pěsti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.1.20 23:09

@svapi a zkoušela sis dělat test? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
2.1.20 23:22

@Zlata 12 dělala, ale byl negativní. A před chvílí jsem to dostala, uf :D ve snažící skupině zní to „uf“ určitě divně, ale já bych mela ideálně otěhotnět nejdriv v březnu..tak proto se mi ulevilo. A taky proto, že nemusím jit k doktorce na vyvolavacku:)) z toho jsem měla strach. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
2.1.20 23:40

@Melody26 moc ti dekujiii :hug: doufám že se budeme radovat spolu :dance: a co tvůj příběh a jak jsi na tom teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
2.1.20 23:42

@svapi dekujuuu :srdce: držím palce ať to klapne i u vás a ve správný čas :hug: koukám že na tom budeme s cyklem podobně, já MS od včera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.1.20 23:50

@Slunečnice0303

To je super, jak máme všechny podobné představy - říkala jsem si to samé o vánocích i letních prázdninách. :mrgreen: Kéž by nám to takhle krásně vyšlo.

Jinak, když všechno půjde dobře, tak bych ovu měla mít kolem 8. ledna takže, jestli se druhý pokus vydařil se dozvím až ke konci ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 00:11

@kiki33
Určitě budeme :hug: já jsem podstoupila revizi v říjnu…v 11t j jsem zjistila že se miminko nevyvíjí od 9tt :( napoprvé jsem otěhotněla po vysazení HA na první dobrou…teď se snažíme druhý cyklus tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
3.1.20 00:38

Holky a vy už máte díťátko, nebo se snažíte o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 00:42

@svapi
Já o první :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
3.1.20 06:22

@svapi ahojky, my taky o první :)

• Citovat
  • Upravit
1311
3.1.20 06:44

@svapi ahojky :P my taktéž o první:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
3.1.20 07:15

@Vaavulka
Jojo, určitě jo a na prázdniny budeme už na mateřské a budeme se těšit na miminko ❤️

@svapi
Taky první ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.1.20 07:20

Dobre rano, děvčata :). Včera jsem tu psala, že si ovu teď nesleduju, protože by mě akorát nicilo, že ji mám a manžel na sluzebce. Žila jsem s tím, že jsem ji měla 20Dc minulý cyklus. Dneska jsem 16dc. Manžel mi ráno odjel, včera bylo tuleni a já si to tak užila :srdce:. Tím, že jsem úplně tento cyklus vzdala, tak najednou to bylo hlavně fakt o chtici a mimi jsme v te chvíli ani jeden v hlavě nemeli:). Teď jsem si dělala čistku v telefonu a našla foto ovu testu z prosince a zjistila jsem že jsem ji měla ne 20 ale 18Dc:). Tak ve mně svitla nadeje.. třeba ty vcerejsi chutě signalizovaly blížící se ovu.. A tak je tu i možná naděje pro tento cyklus, když by teoreticky proběhl sex 3 dny před ní, že…? Jak říkam, tento cyklus jsem považovala a považuji za ztraceny, ale ta svitka nadeje je moc fajn :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
3.1.20 07:32

@anonymka0307 ahoj, třeba vyjde :hug: já mám do ms 11 dnů a jsem z toho nesvá :zed: :lol: teď přes svátky jsem na miminko skoro nemyslela, sex jsme si užívali :andel: bylo to super :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex