Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte holky, závidím vám to snažení. My se takhle snažili s pritelem asi posledního půl roku, v prosinci jsem zjistila ze jsem konečně těhotná. Poslední cyklus jsem si delala ovulacni testy a vyšlo to. Zjistila jsem ze mám ovu později. Bohužel, zamlkle těhotenství, včera jsem podstoupila revizi. Četla jsem si vaši diskuzi a všimla si ze par vás to to má za sebou také.. kdy jste se po sestinedeli začali snažit? Já mám teď den po a nemám na sex ani pomysleni. Si nedokážu představit ze by mě “tam” měl někdo něco strčit a ani v nejbližší době![]()
a to jsem si rikala jak se hned zacnem snažit po první MS..
My se začali snažit po první MS…ta dorazila po 35 dnech…šestinedělí jsme nedodrželi, měli jsme sex cca po 30 dnech…ale psychicky jsem se cítila dobře…přeji ti brzké uzdravení a věř že po první MS už bude vše OK..
Teď se snažíme druhy cyklus a jsem ráda že to ten první nevyšlo, to ještě tělo nebylo srovnané a ani se to nedoporučuje ![]()
@Nika98 to je divny
no asi ještě chvíli potřebuje čas v tomhle chlapi jsou divny
ale nevím na čeká teda ![]()
@Nika98 to mě mrzí
řekla bych, že na to úplně není ještě připraveny
@Anonymm92 Už jsem to jednou psala, asi sis nevšimla
ovulaci spolu neřešíme, on teď semnou nechce spát vůbec ![]()
@Nika98 kdyby byl tak s tebou chce spát zlato
nevím přijde mi to zvláštní ![]()
@Nika98
Klidně jestli si o tom chceš popovídat víc můžeme si napsat na fb ![]()
@Zlata 12 Nevím jak to s ním řešit, už jsem z toho pěkně vedle ![]()
@Nika98 no to se ti ani nedivim
nevím no jestli chceš můžeme si napsat na fb ale jak chceš ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky, závidím vám to snažení. My se takhle snažili s pritelem asi posledního půl roku, v prosinci jsem zjistila ze jsem konečně těhotná. Poslední cyklus jsem si delala ovulacni testy a vyšlo to. Zjistila jsem ze mám ovu později. Bohužel, zamlkle těhotenství, včera jsem podstoupila revizi. Četla jsem si vaši diskuzi a všimla si ze par vás to to má za sebou také.. kdy jste se po sestinedeli začali snažit? Já mám teď den po a nemám na sex ani pomysleni. Si nedokážu představit ze by mě “tam” měl někdo něco strčit a ani v nejbližší době![]()
a to jsem si rikala jak se hned zacnem snažit po první MS..
Ahojky, to mě mrzí co se ti stalo… Já to mám za sebou na podzim… 7.11. Jsem byla na revizi.. MS mi přišla za 28 dní a od té doby si nedáváme pozor… 1 cyklus to tedy nevyšlo, dnes mi akorát skončila MS… A 6 neděli jsme taky nedodrzeli ale já měla napsané v papírech a i řečeno od doktora že 14 dní stačí… No a já potřebovala nějak uchlacholit tak z mazleni se to jaksi 15.den zvrhlo.. Ale už jsem měla spodek v pohodě a byla jsem po porevizni kontrole na gynde… Ale každá to má jinak, dej si čas tak jak to budeš cítit ty… Je to těžký… Ale člověku nezbývá než se s tím smířit a jít dál a věřit že všechno bude za pár týdnů dobré
![]()
@Zlata 12 To asi ne, promiň. Už nevím co k tomu víc, jenom bych potřebovala nějakou radu co dál, aby se to nějakým směrem hnulo ![]()
@Nika98 ty jo to je zvlastni… Možná bych mu dala třeba ten cyklus čas a pak bych si s ním znovu promluvila… I když to asi bude těžký když ty už mimi chceš… Ale bohužel mimčo musí chtít oba jinak to nejspíš nebude dělat dobrotu…