Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
4.1.20 21:12

@Nika98 dobře v pohodě :oops: no jestli to nebudete chtít tak to bude špatný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 21:13

@kiki33 No já ho samozřejmě nechci do ničeho nutit, několikrát jsem mu to i zdůraznila a ptala se ho, jestli to fakt chce. Pořad mi tvrdí že jo, ale že chce chvíli čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 21:15

@Zlata 12 No, nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.1.20 21:20

@Nika98 Asi prostě ještě není připravenej na dítě, podle toho co píšeš…promluvte si spolu o tom. To že s tebou nechce spát vůbec je blbý řešení i pro něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
4.1.20 21:22

Dnes jsem si dělala test citlivost 10 byl negativni MS má dojít zítra tak uvidíme :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.1.20 21:22

No zkus mu dat ještě měsíc čas teď sním o tom vůbec nemluvit o miminku a on třeba přijde sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 21:27

@Melody26
@kiki33

Děkuji holky za bleskove zprávy :srdce: po psychické stránce už si troufám říct ze jsem na tom ok. Na revizi jsem byla až po týdnu od oznámení doktorky. Takže už jsem si toho probulela až až a při vcerejsim odchodu z nemocnice jsem se cítila jak kdybych tam to vše spatne nechala. Teď se na to necitim fyzicky, tak jsem zvědavá kdy to přejde.. snad se k vám brzy pripojim :hug:

• Citovat
  • Upravit
235
4.1.20 21:28

@Nika98 promiň nevsimla jsem si. A kolik ti je? Mozna to opravdu chce pred nim o tom nemluvit. Muj taky nechtěl pak ze jo a pak dva tri mesice nechtel a pak teda ze jo a uz se snazime 4cykli s toho jeden mesic biochemické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.20 21:32

@Nika98 Prosla jsem si uplne tim samym, ja od zacatku naseho vztahu rikala ze bych chtela mlada mimco.. on vzdy rikal ze az budeme ve svojem a pri nejlepsim postaveny dum… jenze to taky neni hned ze… ale ted pred letem se nam naskytla moznost jit do bytu (mame od nekoho z rodiny pronajem) jinak pritel do bytu nikdy nechtel.. ale nejak jsem ho presvedcila. A taky jsem rikala tak by jsme se mohli zacit snazit furt rikal ze je brzy a tak ze az nam schvali hypo na barak… ja uz z toho byla zklamana myslela jsem si jak se tomu furt vyhyba, tolik probrecenych noci, nekolikrat jsme se kvuli tomu pohali. No a nakonec v cervenci jsme se zacli snazit.. ale kolikrat se mu do toho taky nechtelo, vubec to neprozival rekl mi kdyz chces tak nemam na vybranou, myslel si ze to vyjde hned na poprve ale jeden mesic nic, dalsi taky ne atd. Ja z toho byla vzdy spatna on to nejak neprozival.. no ale jak jde cas ted uz se snazime 7 cyklus je to pul roku, tak poslednich par mesicu uz je taky smutnej ze to nejde.. nehrouti se jako ja, ale fuk mu to neni.. dokonce neco o tom prohodi rikal na vanoce ze se tesi az bude deckam kupovat ty obri darky pod stromek :D a dokonce mi kyvl na spermiogram kde nas poslala dr. Ani neprotestoval a hned se chtel objednat. Takze tim chci rict bud v klidu… mozna vazne chce jen cas, v tomto jsou chlapy od nas uplne jini.. my kdyz neco chceme chceme to hned a oni to potrebuji asi vstrebat nemaj ty nase matersky pudy a je to rozhodne snad nejvetsi rozhodnuti v zivote :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 21:35

@Anonymm92 Mi je 21 a manžel bude mít za měsíc 26. Aha, taky váhal, takže ten můj chlap není úplná výjimka :D Tak třeba ho to brzo přejde a bude chtít :D a vám držím palce, příště to už vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 21:38

@Nikol125 Děkuju za dlouhou zprávu :D docela mě povzbudila, ti chlapi jsou někdy fakt divní :D držím vám palce a snad se ten můj chlap brzo probere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.20 21:43

@Nika98 Ted koukam mame stejne jmeno a taky jsem rok 98 :D urcite… je to s nema nekdy pekne tezky, ale dockas se.. dekuju a taky drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.1.20 21:45

@K.o.u.z.e.l.n.aa27 ahaaa tak u mě zatím nic. :nevim: @inuska5 to moc dobře chápu, tento rok to vyjde určitě, já bych taky vše chtěla hned nejlépe,, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 21:52
@Anonymní píše:
@Melody26
@kiki33Děkuji holky za bleskove zprávy :srdce: po psychické stránce už si troufám říct ze jsem na tom ok. Na revizi jsem byla až po týdnu od oznámení doktorky. Takže už jsem si toho probulela až až a při vcerejsim odchodu z nemocnice jsem se cítila jak kdybych tam to vše spatne nechala. Teď se na to necitim fyzicky, tak jsem zvědavá kdy to přejde.. snad se k vám brzy pripojim :hug:

Určitě se připojís brzy, ono nejlepší terapie je těhotenství, aspoň podle mě :hug: já taky týden od oznámení neprosperujícíhi tehu šla na revizi… Dr mě poslal hned, protože jsem byla 10 tt, ale já se objednávala na soukromou kliniku a ten primář mi řekl ať týden počkám zda se to nespustí samo… Nespustilo tak jsem za týden šla… Ale ten týden byl tedy peklo :(.. Pak ten měsíc do první MS nic moc ale teď už se strašně těším až se zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 21:54

@Nika98 určitě se to zlomí, jen někteří chlapi potřebuji mít to rozhodne a poslední slovo :mrgreen: já to zas měla obráceně, můj chtěl snad po 3 měsících… Já zas vylecena z předchozích vztahu jsem si chtěla být trochu jistá a počkat… Tak jsme si řekli po svatbě a ta byla v červnu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí