Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
3.1.23 04:55

A ja test uplne snehove bily :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.1.23 05:16

Tak vam nevim devcata ted jsem si delala test a je tam slaby duch :-/ Ale nejspis to bude tim ze jsem na nocni uvidime az se vyspim. Doufam ze to nebyl plany poplach :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.1.23 05:59

@Mishel2020 urcite nebyl! Je to tim, ze jsi v praci a moč neni koncentrovana. Kliiid :hug: zato ja na testu nic nevidim. Tak zase zklamani. Uz abych to dostala a mohla volat na gyndu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.1.23 06:01

@Kloshet Snad jo :-/ To je mi lito ze to nevyslo ale verim ze priste to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
3.1.23 06:09

@TerkaS98 mě u dcery bolely prsa už asi pět dní před očekávanou MS, takže brzo to není 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 07:02

Mě prsa bolela jen při prvním těhu :mrgreen: prakticky hned a snad dva měsíce :mrgreen: u dalších dvou těhotenství už ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
233
3.1.23 07:05

@TeeeT ahoj, to mě moc mrzí, čím jste si prošli. Držím palce ať už máte v novém roce jen štěstí :hug:
Já jsem dnes 5DC a ovu mi teď přišla 19DC, takže kolem 17.1 ji čekám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
3.1.23 08:37

Děkuju za Vaše zkušenosti, to jsem zvědavá co z toho bude :dance: :srdce: už aby byla sobota a mohla jsem to testnout :roll:

Jinak dneska v praci další bomba, kolegyně která se o miminko ani nesnažila a říkala, že děti nechce je těhotná :roll: já bych skákala metr do stropu a ona to říká s takovým „hmmm jsem těhotná“ :zed: kde je v tomhle spravedlnost mi řekněte? A nejvtipnější na tom je, že to byl „omyl“.. já chci taky jeden omyl prosím :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
3.1.23 09:11

Ahoj, mohla bych se k vám přidat? Dnes jsem 1DPO, je tady někdo podobně?
Já to čekání nesnášim, 100% budu testovat už 7DPO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
3.1.23 09:13

@TerkaS98
Jo tak takové omyly mám z loňska 3 v okolí a 1 omyl je z naší svatby, taky jsem si říkala, proč ne my :zed: Takže tě úplně chápu :lol:

@Bubllenka

Jasně vítej, já nevím jak jsem na tom, po samovolném v prosinci, teď vůbec nevím kdy co a jak a rozhodla jsem se ani netestovat, takže se tady v lednu budu jen kochat a psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
3.1.23 09:16

@Bubllenka ahoj já jsem 3 DPO, snad vydržím aspoň do 10 DPO 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
3.1.23 09:29

@LucieP90 Tak to budeme testovat společně, protože já nevydržím určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
3.1.23 09:30
@Terka1702 píše:
@TerkaS98
Jo tak takové omyly mám z loňska 3 v okolí a 1 omyl je z naší svatby, taky jsem si říkala, proč ne my :zed: Takže tě úplně chápu :lol:

@Bubllenka

Jasně vítej, já nevím jak jsem na tom, po samovolném v prosinci, teď vůbec nevím kdy co a jak a rozhodla jsem se ani netestovat, takže se tady v lednu budu jen kochat a psát :lol:

A ono je to nakonec nejlepší nic netesovat a neřešit… To pak jde mnohem snáz. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.1.23 09:39

@Bubllenka Ahoj, já podle appky bych měla mít taky dnes 1DPO, ale podle bolestí to bylo nejspíš na Silvestra. :mrgreen: Tak to budeme testovat nějak podobně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
3.1.23 09:52

@klari012 Tak to já jsem dělala test a dost mě překvapilo, že byl pozitivní hodně brzy. Měl jste někdo velký skok v ovulaci? Normálně mám totiž 32 denní cyklus a někdy 16-17 DC ovu a ted to vychází na 10DC, není to nemožné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí