Snažení leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
3.1.23 10:06

@Kloshet já test nezkoušela, ale BT dnes ráno 36,94 :zed: už si domlouvám známou, že mi v nemocnici vezme krev na HCG, nebo mi z toho hrabne 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.1.23 10:13

@Bubllenka
Podle appky bych měla mít ovulaci dnes, ale myslím, že ta už proběhla před pár dny podle bolesti a dneska bych měla být 3 dpo. Ale chci s testováním raději vydržet minimálně do příštího pátku. Popravdě ale také nevím jak to vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.1.23 10:16

@Yrisss
To jsme na tom podobně, taky jsem kdysi brala antidepresiva, ale pak jsem otěhotněla a musela je přestat brát. Teď už se k nim nechci vracet a snažím se neřešit kdejaké blbosti, teď mi opravdu záleží nejvíc na zdraví mém a mé rodiny, to je nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.1.23 10:38

Ahoj holky, zatím jsem jen pročítala příspěvky. Přesunula jsem se ze snažení prosinec. Ovulaci nesleduji a ani netuším kdy mohla být, ale MS mám mít cca 16.1.
Každopádně testovat bych chtěla až toho 16. nejdřív, ale nevím jestli vydržím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.1.23 10:42

Holky, chci se zeptat, když mám bazální teplotu 36,7, tak to znamená že ovulace ještě neproběhla? Myslela jsem, že už totiž ano, ale ta teplota je nízká, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
3.1.23 10:43
@srdicko167 píše:
@Bubllenka
Podle appky bych měla mít ovulaci dnes, ale myslím, že ta už proběhla před pár dny podle bolesti a dneska bych měla být 3 dpo. Ale chci s testováním raději vydržet minimálně do příštího pátku. Popravdě ale také nevím jak to vydržím :)

Tak 3DPO už budu mít testy připravené :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
3.1.23 10:45
@srdicko167 píše:
Holky, chci se zeptat, když mám bazální teplotu 36,7, tak to znamená že ovulace ještě neproběhla? Myslela jsem, že už totiž ano, ale ta teplota je nízká, ne?

Záleží na teplotách během cyklu, ideálně to jde vyčíst z grafu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
3.1.23 11:04

Tak já jdu za chvíli s mladým (2r) k doktorovi, stoprocentně vyfásne nějaký léky, tak zrovna v lékárně koupim i tehu testy 😄 zítra budu 12 dpo tak zkusím, ale malej ač je zlatej mi teď dává zabrat, nějak se mu rozhodilo spaní a ja to úplně nedávám😂. Tak si říkám, ze když to nebude, tak mám ještě trosku víc času se na to připravit 😄 dnes v 5 ráno jsem na nej měla takovou ponorku, hrozně jswm brečela, že mít ještě kojený mimčo k tomu, hodím si to😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 11:09
@deni2912 píše:
Tak já jdu za chvíli s mladým (2r) k doktorovi, stoprocentně vyfásne nějaký léky, tak zrovna v lékárně koupim i tehu testy 😄 zítra budu 12 dpo tak zkusím, ale malej ač je zlatej mi teď dává zabrat, nějak se mu rozhodilo spaní a ja to úplně nedávám😂. Tak si říkám, ze když to nebude, tak mám ještě trosku víc času se na to připravit 😄 dnes v 5 ráno jsem na nej měla takovou ponorku, hrozně jswm brečela, že mít ještě kojený mimčo k tomu, hodím si to😄

Však než by se další narodilo, jsou mu 3 roky.. Já mám děti po 3 letech a je to naprosto boží :nevim: v těch 3 už jsou skoro samostatní a zároveň mají rádi miminka :mrgreen: už vidím výraz našeho předpubertaka, že k nám přibyde mimino :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
434
3.1.23 11:12

Ahoj holky, jdu k vám z prosince. Dnes cca 4DPO. Chtěla bych s tetováním vydržet min. týden, do příštího úterý, ale zásoba testů ve skříni už teď na mě šeptá 😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
3.1.23 11:15

@Suelika Ahojky, to jsme na tom úplně stejně. Taky (ne)očekávám 16.1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
3.1.23 11:20

Tak to nás bude příští týden na testování docela dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
3.1.23 11:23

@ranni_ptace
Graf zatím žádný nevedu, tak to mám asi smůlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
3.1.23 11:27

Já se těším za vás na ten příští týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
3.1.23 11:29

@Bubllenka mě přijde, že když mám ovulaci zprava, tak je tak 10-11 DC a když zleva tak až 14-15 DC… Je to zajímavý, ale ovulaci poznám podle bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí