Snažení léto 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
8.6.18 16:12

@Ivčis @Lainaire8 aha děkuji za info. Jsem se dívala, že těch přípravků je pro ně tolik, a teď který si vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
8.6.18 17:44

@Schinda koupila jsem memu muzi kotvicnik s vitaminem E a ja beru nosifol + kontryhelovy caj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 17:50

Hezky den přeji, mám takový dotaz. Možná je trochu divny a doufám, ze nebudu mít hodně rypavych komentářů, ale nidky jsme takové stavy nezažila. Na přelomu soboty a neděle jsme měli pohlavní styk, beru antikoncepci. Pravda někdy zapomenu což bych neměla a já vím, ze bych spravne ovulaci mít neměla. Jenže mě od pondělí je tak zvláštně, cítím zvláštní tlak v podbrisku a trislech, občasné pichani. A od včerejška mi je i lehce nevolnost. Taky zásadně je úplně hloupost mít tak brzy nějaké příznaky, ale jak říkám, vůbec netuším. Myslela jsem si, ze své tělo znám, ale asi jsem se spletla. Nevíte z čeho by to mohli být a myslíte, ze by to mohlo být těhotenství? Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.6.18 09:35

Ahoj holky, tento měsíc nám to opět nevyšlo, ale chci se zeptat co bych mohla začít já brát na podporu kromě kyseliny listové? Tu už beru pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
9.6.18 10:24
@Cepell píše:
Ahoj holky, tento měsíc nám to opět nevyšlo, ale chci se zeptat co bych mohla začít já brát na podporu kromě kyseliny listové? Tu už beru pár měsíců.

Macu ;) http://m.superpotraviny.webnode.cz/…a-peruanska/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.6.18 06:50

@Lainaire8 taky jsem o tom slyšela, dokonce že je to dobré i pro muže. Máš sama s tím nějakou zkušenost???
Taky mi to doporučovaly holky, ale nějak jsem nenašla odvahu začít to užívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.6.18 06:51

@janka23 a jak často užíváš ten nosifol? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
11.6.18 07:35
@Schinda píše:
@Lainaire8 taky jsem o tom slyšela, dokonce že je to dobré i pro muže. Máš sama s tím nějakou zkušenost???
Taky mi to doporučovaly holky, ale nějak jsem nenašla odvahu začít to užívat

Jj, zkoušela jsem takové mini balení Maca prášku, měla jsem ho asi na týden.. Je to teda strašně hnusný, pila jsem to jen rozmichany s vodou :lol: asi radši zamíchat někam do jídla, kaše apod, příště.. Ale byla jsem taková v pohodě.. Nevím jak to říct, prostě min naladova :oops: :lol: má to i srovnat cyklus, ale to bych to musela brát aspoň měsíc, každopádně i tak přišel ten měsíc na den přesně :nevim: takže uvažuji že koupím znovu. Ale chlap to jíst nechce, dřív ji taky zkoušel a odradila ho ta chuť a znovu už nechce :lol: :oops: přitom by to bylo super, fakt tomu věřím.. Tak aspoň já, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
11.6.18 13:15

@Schinda
Beru ho 1× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.6.18 16:36

Ahoj holky, jak jsem tu psala, tak podle počtu poslední MS jsem to měla dostat teď jak byl pátek. Test mi minulý týden nic neukázal. Začal mě pobolívat podbříšek, říkám si, tak to MS přijde a do dneška nic. NO, nevydržela jsem to a udělala ráno další test a vyšly krásně dvě čárky. Běžela jsem k dr a ta mi sdělila, že to může být těhu, ale díky nepravidelnosti MS může být test pozitivní i z tohoto důvodu.. :think: Že to spíš vidí na rozházený cyklus v rámci vysazení HA. Na ultrazvuku skoro nic nebylo vidět, jen něco opravdu miniaturního, že se to nemusí udržet :think: Tak mám přijít za týden znovu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.6.18 17:23

@Alenaaa11 Uvidis, netrap se tim, nadeje jeste je :hug: zkus se odreagovat. Dej si pivo, sklenicku vina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.6.18 18:19

@Káťa19 Jasný.. :) Trápit se nebudu. :) Musím hodně zaměstnat hlavu na ten týden.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
13.6.18 12:07

Ahoj holky. Jsem 7tydnu po revizi. Dnes jsem zkusila udelat ovulacni test a myslite, ze se ovulka blizi? Jeden vcerejsi a ten spodni dnesni
Doufam, ze ano. A me telo uz zacina pracovat :) co myslite? Snazeni povolene jiz mame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.7.18 22:24

Ahojky hezky vecer

Ahojky holky omlouvám se za spam tu ale potřebuju poradit snažíme se o miminko hrozně dlouho a teď v pondělí mi vyšli několikrát po sobě test že slabina dvounápravové carkama vyrazila jsem k Dr hcq jsem v úterý měla 37 a dnes jsem si dělala další test zase slabé pozitivní ovulaci jsem měla 3 4 7 je možný že jsem těhotná a to hcq je ještě takle malé dekuji :zed: řeším to hlavně kvůli tomu že denně pracují že žloutenkou a HIV a tahání 100kilive lidí tak aby se něco nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
19.7.18 07:18

@nunyqq Bež znovu na odběr HCG a za dvě hodiny víš výsledek. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí