Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
23.11.11 09:12
to bych taky ráda věděla…říkala jsem manželovi tak před 14 dny že už bysme mohli zkusit bez ochrany a on že ještě ne. Tak jsem ptám kdy a on mi nic neřekl…nechtěla jsem se hádat zrovna jsme se chystalo na TO :-) je pravda, že to jsme ještě nebyli přestěhovaní a teď už jsme ale včera jsme na to hupli ale neměli jsme zrovna žádnou ochranu tak to do mě nenapálil…ale byl ve mě ale ten konec byl venku, taková škoda 8o ;) Mám ho hrozně ráda a snažím se ho chápat, ale je pravda že když byl ve mě aspoň na chvílu tak zaváhal ale pak se odpojil :hug: Věřím že už je to blízko......nic jinýho mi nezbývá, nechci na něho pořád tlačit, ti chlapi jsou tak nerozhodní v tomto a váhaví. Si říkám, že kdybych byla chlap a necítila tuto bilogickou potřebu a myslela jen na to, že budou starosti a míň pěněz atd. tak to dítě taky asi nechci. Jestli chce čekat do jara tak to asi fakt nevydržím a utrápím se… :(
audrey44 píše:
Holka, mluvíš mi z duše… Mám to úplně stejně :-( Jsem blázen, odpočítávám dny do štědrého dne… A vy se začnete snažit kdy, taky o vánocích?
smallinka píše:
ahoj holky, tak dneska mám opravdu depresi :-( jsem v práci, opět stereotyp a tak..:-(( ještě jsme ani nezačli se snažím a už mě to čekání fakt ubíjí… vím že čekání na test je taky asi hrozné, ale čekání na snažení je tak o ničem…Mám pocit že se snad nikdy nedočkám.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.11 09:13

Ahojky holky, tak jsem si vás všechny dočetla a můžu jen souhlasit. Já bláhová jsem si myslela, že když jsme nikdy nebrala HA, tak to bude hned a ono nic :zed: Ale nepropadám zoufalství, po půl roce snažení už jsem se s tím nějak vyrovnala. V okolí mám taky samé těhu, ale už mě to nevyvádí z míry. Tak nějak jsem otupěla :? Jinak jsem si dneska jen tak ze srandy udělal test a … koukám koukám a je tam /. Tak budu zase čekat do 8.12., to by měla být MS. Držím vám palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.11.11 09:14

Proč beznaděj? Snažíte se už dlouho?

misar píše:
Ahoj holky, taky jsem dneska nějaká vyřízená. Čekám MS a pak konečně snaženíčko, ale ta doba.....a padá na mě nějaká beznaděj :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.11.11 09:15
i tobě :kytka: :srdce: :* ;)
nonynka8 píše:
Ahojky holky, tak jsem si vás všechny dočetla a můžu jen souhlasit. Já bláhová jsem si myslela, že když jsme nikdy nebrala HA, tak to bude hned a ono nic :zed: Ale nepropadám zoufalství, po půl roce snažení už jsem se s tím nějak vyrovnala. V okolí mám taky samé těhu, ale už mě to nevyvádí z míry. Tak nějak jsem otupěla :? Jinak jsem si dneska jen tak ze srandy udělal test a … koukám koukám a je tam /. Tak budu zase čekat do 8.12., to by měla být MS. Držím vám palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.11.11 09:16

A není ještě na test brzy? Když má MS přijít 8.12…

nonynka8 píše:
Ahojky holky, tak jsem si vás všechny dočetla a můžu jen souhlasit. Já bláhová jsem si myslela, že když jsme nikdy nebrala HA, tak to bude hned a ono nic :zed: Ale nepropadám zoufalství, po půl roce snažení už jsem se s tím nějak vyrovnala. V okolí mám taky samé těhu, ale už mě to nevyvádí z míry. Tak nějak jsem otupěla :? Jinak jsem si dneska jen tak ze srandy udělal test a … koukám koukám a je tam /. Tak budu zase čekat do 8.12., to by měla být MS. Držím vám palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.11 09:18

Je brzy, ale u toho nepovedeného těhu už byl dřív slabý duch :mrgreen: Tak jsem to jen tak zkusila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.11 09:23

Holky a kde pracujete, ať o sobě něco zjistíme. Jestli to teda nevadí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.11.11 09:27
No tak já jsem Dana :-) je mi 28 let (v únoru 29) a pracuji v axe pojišťovně jako referent :-) a ty? :-)
nonynka8 píše:
Holky a kde pracujete, ať o sobě něco zjistíme. Jestli to teda nevadí :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.11.11 09:30

Já jsem Alice, je mi 25 let a pracuji ve firmě na obchodním oddělení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.11 09:33

Mě je 25, a pracuji v knihovně v Jeseníku na dětském oddělení. Jsem tam zástup za mateřskou (mám před sebou ještě 2 roky, tak chci stihnout odejít na mateřskou) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.11 09:34
nonynka8 píše:
Mě je 25, a pracuji v knihovně v Jeseníku na dětském oddělení. Jsem tam zástup za mateřskou (mám před sebou ještě 2 roky, tak chci stihnout odejít na mateřskou) :pankac:

A jsem Soňa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.11.11 09:36

a zítra máme vánoční večírek tak se aspoň odreaguju… já totiž mám dostat asi v neděli měsíce :-) a proto taky ty depky, ale i tak jsem moc nedočkavá mám pocit že to dítě je momentálně to jediné po čem toužím…takže já jsem z vás nejstarší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
23.11.11 09:40
smallinka píše:
a zítra máme vánoční večírek tak se aspoň odreaguju… já totiž mám dostat asi v neděli měsíce :-) a proto taky ty depky, ale i tak jsem moc nedočkavá mám pocit že to dítě je momentálně to jediné po čem toužím…takže já jsem z vás nejstarší :)

Už máte vánoční večírek? Tak to závidím ;) Já jsem teď v Olomouci, dělám rekvalifikaci, tak mám každou středu o zábavu postaráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.11.11 09:40

Taky bývám před MS šíleně lítostivá :-( Mně ještě čeká jedna MS v půlce prosince a strašně bych chtěla, aby byla poslední. Doma to s přítelem nerozebírám… Prostě víme, že se začneme o mimi pokoušet od vánoc, ale nemluvíme o tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.11.11 10:51

jj máme je to večírek našeho oddělní + vedoucí. A pak je ještě jeden večírek jakože celá Axa a ten je 2.12. ale ten už je takovej víc official tak to není taková sranda, ikdyž někdy taky může být :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí