Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
audrey44 píše:
Holka, mluvíš mi z duše… Mám to úplně stejněJsem blázen, odpočítávám dny do štědrého dne… A vy se začnete snažit kdy, taky o vánocích?
smallinka píše:
ahoj holky, tak dneska mám opravdu depresijsem v práci, opět stereotyp a tak..:-(( ještě jsme ani nezačli se snažím a už mě to čekání fakt ubíjí… vím že čekání na test je taky asi hrozné, ale čekání na snažení je tak o ničem…Mám pocit že se snad nikdy nedočkám.....
Ahojky holky, tak jsem si vás všechny dočetla a můžu jen souhlasit. Já bláhová jsem si myslela, že když jsme nikdy nebrala HA, tak to bude hned a ono nic
Ale nepropadám zoufalství, po půl roce snažení už jsem se s tím nějak vyrovnala. V okolí mám taky samé těhu, ale už mě to nevyvádí z míry. Tak nějak jsem otupěla
Jinak jsem si dneska jen tak ze srandy udělal test a … koukám koukám a je tam /. Tak budu zase čekat do 8.12., to by měla být MS. Držím vám palce ![]()
Proč beznaděj? Snažíte se už dlouho?
misar píše:
Ahoj holky, taky jsem dneska nějaká vyřízená. Čekám MS a pak konečně snaženíčko, ale ta doba.....a padá na mě nějaká beznaděj
nonynka8 píše:
Ahojky holky, tak jsem si vás všechny dočetla a můžu jen souhlasit. Já bláhová jsem si myslela, že když jsme nikdy nebrala HA, tak to bude hned a ono nicAle nepropadám zoufalství, po půl roce snažení už jsem se s tím nějak vyrovnala. V okolí mám taky samé těhu, ale už mě to nevyvádí z míry. Tak nějak jsem otupěla
Jinak jsem si dneska jen tak ze srandy udělal test a … koukám koukám a je tam /. Tak budu zase čekat do 8.12., to by měla být MS. Držím vám palce
A není ještě na test brzy? Když má MS přijít 8.12…
nonynka8 píše:
Ahojky holky, tak jsem si vás všechny dočetla a můžu jen souhlasit. Já bláhová jsem si myslela, že když jsme nikdy nebrala HA, tak to bude hned a ono nicAle nepropadám zoufalství, po půl roce snažení už jsem se s tím nějak vyrovnala. V okolí mám taky samé těhu, ale už mě to nevyvádí z míry. Tak nějak jsem otupěla
Jinak jsem si dneska jen tak ze srandy udělal test a … koukám koukám a je tam /. Tak budu zase čekat do 8.12., to by měla být MS. Držím vám palce
Je brzy, ale u toho nepovedeného těhu už byl dřív slabý duch
Tak jsem to jen tak zkusila ![]()
Holky a kde pracujete, ať o sobě něco zjistíme. Jestli to teda nevadí ![]()
nonynka8 píše:
Holky a kde pracujete, ať o sobě něco zjistíme. Jestli to teda nevadí
Já jsem Alice, je mi 25 let a pracuji ve firmě na obchodním oddělení ![]()
Mě je 25, a pracuji v knihovně v Jeseníku na dětském oddělení. Jsem tam zástup za mateřskou (mám před sebou ještě 2 roky, tak chci stihnout odejít na mateřskou) ![]()
nonynka8 píše:
Mě je 25, a pracuji v knihovně v Jeseníku na dětském oddělení. Jsem tam zástup za mateřskou (mám před sebou ještě 2 roky, tak chci stihnout odejít na mateřskou)
A jsem Soňa ![]()
a zítra máme vánoční večírek tak se aspoň odreaguju… já totiž mám dostat asi v neděli měsíce
a proto taky ty depky, ale i tak jsem moc nedočkavá mám pocit že to dítě je momentálně to jediné po čem toužím…takže já jsem z vás nejstarší ![]()
smallinka píše:
a zítra máme vánoční večírek tak se aspoň odreaguju… já totiž mám dostat asi v neděli měsícea proto taky ty depky, ale i tak jsem moc nedočkavá mám pocit že to dítě je momentálně to jediné po čem toužím…takže já jsem z vás nejstarší
Už máte vánoční večírek? Tak to závidím
Já jsem teď v Olomouci, dělám rekvalifikaci, tak mám každou středu o zábavu postaráno ![]()
Taky bývám před MS šíleně lítostivá
Mně ještě čeká jedna MS v půlce prosince a strašně bych chtěla, aby byla poslední. Doma to s přítelem nerozebírám… Prostě víme, že se začneme o mimi pokoušet od vánoc, ale nemluvíme o tom…
jj máme je to večírek našeho oddělní + vedoucí. A pak je ještě jeden večírek jakože celá Axa a ten je 2.12. ale ten už je takovej víc official tak to není taková sranda, ikdyž někdy taky může být ![]()