Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, všem Vám moc držím pěsti, aby MS nedorazila
Já budu mít ještě jednu v půlce prosince a o vánocích jdeme na to. Tak snad bdueme šikovní a ta prosincová MS bude poslední ![]()
Ahojky tak to já taky, tak uvidíme jestli dorazí, nemusela by ![]()
No vidíš to
a když to teď dostanu tak v půlce prosince mě čeká další ovu, tak snad by byla tahle listopado-prosincová taky poslední ![]()
audrey44 píše:
Holky, všem Vám moc držím pěsti, aby MS nedorazilaJá budu mít ještě jednu v půlce prosince a o vánocích jdeme na to. Tak snad bdueme šikovní a ta prosincová MS bude poslední
Tak to jsme dvě, určitě budu podávát průběžné zprávy
![]()
audrey44 píše: Šalvějko, já ale doufám, že u tebe ta poslední MS proběhla
Ahojky. Chvilku vás tu člověk nechá samotné a už toho tolik proberete
Ale jsem ráda, že si povídáme
K té práci, já myslím, že je velmi těžké vyjít s ženským kolektivem, který je ve většině, natož pak jestli jde o ženy kolem 45 - 50 let. To je mazec, mám to podobě. Když jsem nastoupila do knihovny, tak mi bylo 21 let a můžu říct, že to bylo něco strašného. Moje kolegyně, s kterou jsem na oddělení je typ člověka, který si jede celý život v jedné koleji a nedej bože, aby mu to někdo změnil. No a to bylo první, co mi ředitel řekl, změňte celé oddělení, vždycky vám vyjdu vstříc. Byly chvíle, že jsem vážně uvažovala, že to nedám a odejdu. . Teď jsem tu 4 rokem
Kolegyně hold musela uznat, že se mnou prostě nehne a když něco chci hezky to s ní proberu, ale předem už ví, že má bitvu prohranou
Je to těžké, ale nesmíme se nechat ![]()
AHoj
, nemám dočteno, máme malého nemocného, tak je tu trošku rušno.
Zdravím nové holky a jdu si pomalu dočítat ![]()
AHoj, vidím, že řešíte práci. No moc bych vám přála, kdybyste měly bezva kolektiv jako já. Teda dřív jsem pracovala v lázních jako recepční. Tam byly babské hádky, naschvály a tak. PAk jsem otěhotněla a věděla jsem, že tam se vrátit nechci. Pracovala jsem jako jednatelka mateřského centra a vystudovala VŠ předškolní pedagogiku. Pak byly krušné roky, protože jsem furt někde zaskakovala, učila se, šidila dítě i rodinu a furt jsem si říkala, že jim to jednou vrátím, že se to vyplatí. Malý byl furt nemocný, protože vystřídal 4 školky, dojížděl se mnou…no fuj! A pak se mi splnil sen. Dostala sjem místo kousek od domova, ve školce, která je jedna z mála normální! Má normální ředitelku, dokonce bych řekla skvělou! Kolektiv v pohodě a to jsme čistě samé ženské! Taky jsou tam padesátnice, taky mají své rozumy a praxi a já ta, co má VŠ, ale narozdíl od těch jiných školek, mi to nedávají najevo. Fakt to jde se domluvit, vycházet, ustoupit ale hlavně aby to bylo vždy oboustrané. Jednou ty, jednou já. Spolupráce učitelek na třídě je strašně důležitá. A jaké učitelky, takové děti!
Šalvějka píše:šalvějko, to vypadá nadějně! já podle pleti poznala první těhu a ještě podle nechuti na kávu.
Joo, testovala, ale asi nic, je fakt, že to taky bylo brzo, i teď je brzo, jenže já to prostě zkusit muselajen mě šíleně bolej ty prsa a mám je nafouklý, začaly bolet kolem 20. a ms má přijít až 29.-30., takže si říkám, třeba nepříjde, ale zatím nevím nic. jo a včera mě zas pobolívalo břicho, a nekazí se mi pleť jako vždy před ms, jenže to taky nemusí nic znamenat.
Zravím holky, je tady někdo?já jsem teď přišla z kina, byla jsem se svojí kamarádkou co za 3 týdny rodí holčičku… bylo to moc příjemné odpoledne.. jak jste se měly Vy? ![]()
Ahojky, no uvidíme no, ale kafe nadále miluju:-) Chutě nedělaj nic,ale ty prsa
bolí, bolí…ale tak to může být pms. já vím, nechci si to radši moc připouštět ![]()
Denisa7 píše:šalvějko, to vypadá nadějně! já podle pleti poznala první těhu a ještě podle nechuti na kávu.
karkulka35 píše:
Zravím holky, je tady někdo?já jsem teď přišla z kina, byla jsem se svojí kamarádkou co za 3 týdny rodí holčičku… bylo to moc příjemné odpoledne.. jak jste se měly Vy?
Ahoj já dobrý, byla jsem na kávě s kámoškou a teď jsem přišla ze zumby, a málem mi ty prsa upadly, dneska to bylo skoro bez skoků, protože to bolelo ![]()
Dobré ránko, já bych si tak zašla na Zumbu!!! nějak mi nezbývá čas, tak si aspoň zazumbím doma ![]()
VAlím do práce, malého dám k prababičce a večer možná!!!! půjdu s manželem na outdoroové filmy. TAk snad to vyjde, těším se.
Karkulko, na čem jste byly?
Ahoj holky, já byla včera na benefiční přehlídce Terezy Maxový a super to bylo. Skvělá show, moc se mi to líbilo. Akorát Hanychová musela být sjetá nebo nevim… Na to že má doma malý mimčo, tak fakt síla. Dnes budu mít v práci zase horor, skoro jsem v noci nespala. ![]()
Taky bych šla do kina, na čem jste byly?
Audry, to muselo být krásné. Fakt myslíš, že mohla být Agáta sjetá??? to snad ne! V loni v prosinci jsem byla v Praze ve Státní opeře na La Traviata. Moc krásný zážitek. Zrovna jsem se dívala na fotky. byla jsem tam s naší ředitelkou, užily jsme si předvánoční přeplněnou Prahu, ale bylo krásné počasí, sníh, sluníčko, zašly jsme ke Zlatému tygrovi na pivo a pak jsme se ve státní op. na wc převlékaly do šatů…a hned jsme byly dámy ![]()
Já bych tak někam zašla! Snad klapne ten dnešek. Ale bude to časový maraton. Manžel ještě trénuje prcky fotbal, náš malý je po nemoci, no bude to zajímavé.