Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím si, že byla… Chovala se fakt divně… Tak ti přeju, aby dnes ty filmy vyšly! A co znamená přesně outdoorový film prosímtě?
No filmy o sportech, horolezectví, vodáctví, extrémní sporty, turistika. Mě je to celkem fuk, hlavně, že někam vyrazíme a manža je fanda, blázen do hor a tak. takže jsem mu chtěla udělat radost. Já osobně bych šla např. na Perfect days, ale to bych nešla s ním, ale s kámoškou. ![]()
Já jsem právě Agátu celkem brala, že je sice střeštěná, ale pořád má v hlavě srovnané priority. Tak asi ne.
Já taky Agátu brala, ale po včerejšku fakt nevím co si o ní mám myslet. Tvářila se celou dobu, že to má u zadku, předváděla nejkrásnější šaty a v půlce mola si odkopala spodničku a tu tam nechala ležet, nezájem, na závěrečnou děkovačku ani nepřišla… No takže tak. Manžel leze po horách? Ten můj je taky blázen. Letos nikam nevyšel a už má depku a plánuje, kam půjde v létě
Akorát já se začínám bát, každou chvilku se něco stane. A když byl na Blancu, tak tam zrovna někdo umřel ![]()
No, právě mojeho milého to chytlo až poslední dva roky, začalo to Tatrama, v létě byl na Konigs Jodleru a chystá se do Švácarska na Eeger, ale pevně doufám, že má toik rozumu a nepoleze tu smrtelnou stěnu a pošlape něco normálního. A já mu ještě koupila o Eigru knížku ![]()
Ta Agáta je asi fakt nána!
Denisa7 píše:
Dobré ránko, já bych si tak zašla na Zumbu!!! nějak mi nezbývá čas, tak si aspoň zazumbím doma
VAlím do práce, malého dám k prababičce a večer možná!!!! půjdu s manželem na outdoroové filmy. TAk snad to vyjde, těším se.
Karkulko, na čem jste byly?
Ahojky, byly jsme na tom posledním dílu Svítání a upřímně, hrozné.. čekala miminko, malou holčičku upírku a ta jí neskutečně rostla a ničila ze vnitř, tak musela začít pít krev.. no a boj mezi těmi vlky a upíry, ale vlastně o ničem… mě se to teda moc nelíbilo ale užily jsme si to, protože jsme se celý film něčemu smály, spíše jsme vymýšlely koniny, co s filmem jen málo souvisely..
ale bylo to jinak moc příjemné odpoledne…
Aha, já jsem neviděla ani jeden díl,jen jsem o tom slyšela. Je dobře, že jste to pojaly legračně, než se nechat unést nějakou hrůzou.
My jsme to včera trochu protáhli, po filmech jsme šli do baru a popíjeli jsme… tak si říkám, jestli jsem náhodou těhu, tak jsem tomu dala…
Ale jinak bylo moc fajn. Je mi trochu blbě, ale manžel musel vstávat v 6 a jel s klukama na turnaj (trénuje fotbalisty) tak je mi ho líto, to musel trpět!!!
Já jdu vysávat a uklízet a pak k babičce pro malého.
Jsem dnes 22 DC a začíná mě pobolívat v podbřišku…což se mi moc nelíbí. asi to dostanu. ![]()
Já jsem teď úklid tak nějak odflákla, včera jsem si dělala adventní věnec a svícen, tak tady byly třpytky všude, po celém bytě… ale mám v plánu dneska nákupy, tak vystartuji a půjdu… a úklid neuteče… tak zatím, ozvu se večer… a bolest bříška může být cokoli… neboj.. ještě počkej… ![]()
Ahojky holky! Tak my jsme přes víkend na letišti, manža lítá větroněm a je ukončení sezóny a představte si, že při posledním letu spadly letadla. Jedno motorové a druhé plachťák. Díky bohu, že se nikomu nic nestalo! Ale mazec. Takže dneska si určitě nějaký ten alkohol dám, i když mě pobolívají prsa, ale uvidíme. Jsem v šoku, tak snad bude vše v pohodě a kdyby bylo náhodou mimi, tak to musí bobek ustát ![]()
no to je nepříjemný zážitek. Musíš mít o manžela strach!
Mě přepadla nějaká viroza, takže jsem noc strávila na záchodě. TO byl děs! Tak se dnes doléčuji, abych mohla zítra do práce.
Ještěže jsem stihla vyrobit adventí věnce a se synem medvídky z ořechů.
Tady svítí sluníčko, doufám, že u vás taky. PO dlouhé době konečně! ![]()
TAk jak bylo na nákupech? bylas jistě úspěšná!
Taky bych měla vyrazit, ale nějak se mi nechce. Zatím to mám v hlavě, většinou knížky, no a prckovi hračky. Ten si napsal Ježíškovi samé „levné“ hračky, ale mimojiné i bráchu
tak třeba mu to splníme.
Ahoj holky tak MS mi právě konči, takže za par dni to zkusime, ale uvidíme protože manžel je stele ve zkušebce, takže někdy je to těžké ho přemluvit, docela ho chapu, ale věčně mi tvrdi že ho tam chtěji tak je to takové zvláštní. Na miminko se, ale moc těší jako já vidí na dceři že je to super. Takže holky držím place těm které jsou na tom podobně jako já. ![]()
Ahoj holky, tak se zas konečně po hektickém víkendu ozývám
už v pátek přišlo velké překvápko, mrcha. O tři dny dřív než měla dorazit, ale díky tomu budeme moci začít dřív
Jinak můj víkend byl pracovní, rozlítanej, narychlo jsem dělala ty věnce, návštěva u rodičů, zase práce, doma debordelizace, měli jsme všude ten jemnej prášeček z vrtání a kutání do zdí, ale el. kabely už máme natažený a máme připravený i krabičky na zásuvky, takže to je rychlejší než jsme čekali
Teď mám až do středy volno, tak budu dospávat ten spánkovej deficit
A co vy a víkend? a snažení a tááák? já mám dle výpočtu ovu 7.-8., tak ufidíme co s tím uděláme
a hlavně , jak se mi to teď posunulo tak si to raději více pohlídám. tak zatím páá, jdu ještě chrupkat ![]()
tak ja se budu v prosinci taky snazit, dneska jsem to dostala takze listopadove snazeni nevyslo, a to jsem mela dva dny zpozdeni. Musela jsem dneska zustat doma, malem jsem rano umrela z tech kreci, pritel z toho nemohl, holt kde jsou ty slabe ms co jsem mela s naplastma:(
tytyty píše:
tak ja se budu v prosinci taky snazit, dneska jsem to dostala takze listopadove snazeni nevyslo, a to jsem mela dva dny zpozdeni. Musela jsem dneska zustat doma, malem jsem rano umrela z tech kreci, pritel z toho nemohl, holt kde jsou ty slabe ms co jsem mela s naplastma:(
Ahoj, jo to mi povídej o silné ms. když jsem brala HA, tak mi menstruace skoro vymizela, po vysazení jsem na ni dva měsíce čekala, a teď chodí každej měsíc a fakt si to užívám, bolesti břicha, teču jako o závod a vždy to probuzení ráno, kdy hledám, jaké to napáchalo přes noc škody. říkám si, bylo to fajn, to skoro nemít, neřešit kvanta vložek a tamponů, ale zas teď si přijdu víc jako ženská, protože normálně menstruuju a doufám, že tohle byla poslední mrška
jsem vážně zvědavá, kolik se nás tu v prosinci a lednu sejde s pozitivním testíkem. Já doufám že všechny!! Moc moc nám všem držím pěstičky ať to tam je
![]()
Taky v to doufam, že v lednu každa napiše tak jo mám //, byla by to bomba ani bychom nemuseli měnit skupinu ale rovnou se podporovat kdo co a jak. Zatim se tu mějte jdu s dcerkou ven je moc krásně