Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2963
3.12.22 16:14

@Lucie1209 Ani jeden pozit. ovu budes mit nejspis pozdeji. :think:
Ja to mela ted takto. Ona ta vyrazna carka muze byt klidne zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
3.12.22 16:26

@Lucie1209 zkusila bych aspon 2× denne. Je mozny, ze mas rychl nastup a nemusis ho zachytit, kdyz testujes 1× denne :nevim: ale u pozitivního bych cekala o dost tmavsi carky. Ja mela takto viz.foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
3.12.22 16:36
@Majule1811 píše:
@Lucie1209 zkusila bych aspon 2× denne. Je mozny, ze mas rychl nastup a nemusis ho zachytit, kdyz testujes 1× denne :nevim: ale u pozitivního bych cekala o dost tmavsi carky. Ja mela takto viz.foto

Já tento měsíc testovala poprvé, abych vůbec věděla co a jak, a taky jsem čekala na takhle silnou čárku a byla ve středu dopoledne a čtvrtek už mnohem slabší. Řídila jsem se právě radami tady, tak snad to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.12.22 16:50

@Mgree teď je to 4. cyklus po anče :nevim:
Přijde mi to teda dlouhé 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.12.22 17:06

@Mgree @Majule1811 ono jako spíš jsem se netrefila časově… Po zaschnutí to hodně vybledlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.22 17:33

Mě Dr. testování ovulace nedoporučil. Prý je lepší mít sex obden a pak se to „neprošvihne“ a není to tak „na povel“. Stejně jsem ho neposlechla a minulý měsíc testovala. Nepovedlo se. Tento jsem žádné ovulační testy nedělala a snažili jsme se obden kolem období v polovině cyklu. MS mám dostat po víkendu. Ale už jsem se smířila s tím, že nic. Test dnes negativní.

• Citovat
  • Upravit
2963
3.12.22 17:57

@Šugybugy Ja take 4. :mrgreen: A chtela bych take co nejdriv. Ale to neni dlouha doba, musime vydrzet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.12.22 18:31

Já děvčata také 4 cyklus. Kamarádky kolem hned napoprvé, tak člověk o sobě pochybuje 🙈. Ale snad pro nás prosinec bude ten správný čas 😊.
Mně třeba zase doktorka ovulační testy nějak nehanila, řekla, že pokud na to člověk má finance, tak není špatně, si kontrolovat, že ke vzestupu lh dochází a nemá člověk anovulační cykly 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
3.12.22 19:25
@Anonymní píše:
Mě Dr. testování ovulace nedoporučil. Prý je lepší mít sex obden a pak se to „neprošvihne“ a není to tak „na povel“. Stejně jsem ho neposlechla a minulý měsíc testovala. Nepovedlo se. Tento jsem žádné ovulační testy nedělala a snažili jsme se obden kolem období v polovině cyklu. MS mám dostat po víkendu. Ale už jsem se smířila s tím, že nic. Test dnes negativní.

Ono pak i zalezi proc testujes. Ja testovala abych vedela, jestli ovulaci vubec mam. Pred prvni dcerou jsem nic neresila a spali jsme spolu obdrn cely mesic a crly rok nic. Pak mi zjistili, ze ovulaci nemam a ze mam PCOS. Takze ja testuji, abych vedela, jestli cyklus vubec po porodu nabehl. Urcite to doma nefunguje, ze přijdu za manzelem a mavam tetem a rikam tak sup ted musime :D :D ale reknu, ze zacalo plodne obdobi, abysme se doma nejak sesli skrz praci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
3.12.22 19:25

@Karla22 je pravda, ze to dost leze do penez 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.12.22 19:32

@Majule1811 já kupuju testy Dr Max za 99 Kč 7 kusů v krabičce a snad už vím, kdy tak zhruba testnout ✊ tak 100 Kč v měsíci beru, ale snad to tak bude že se třetím do správného času testování 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.12.22 19:34

A taky nemacham partnerovi testem před obličejem 😁. Kolikrát na něj kouknu až druhý den, nechávám schnout na skleničce ve skříňce, tak až při další potřeby skleničky kouknu na test z předchozího dne 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.12.22 20:25

Ahoj holky, ja se omlouvam, ze sem vubec lezu, snazilka uz nejsem.
Jen vas chci povzbudit. Ja kdyz se snazila, tak mi zadny ovu test neukazal ani ducha a bazalni teplota tez v grafu neukazala ani naznak ovulace a presto jsem mesic na to otehotnela. Nenechte se vystresovat, ze neovulujete..ty testy taky nejsou 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
3.12.22 20:38

@Mgree prosímtě co to je za aplikaci?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
3.12.22 20:57

@Kacikac5659 Aplikace premom :palec: