Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie1209 Ani jeden pozit. ovu budes mit nejspis pozdeji. ![]()
Ja to mela ted takto. Ona ta vyrazna carka muze byt klidne zitra.
@Lucie1209 zkusila bych aspon 2× denne. Je mozny, ze mas rychl nastup a nemusis ho zachytit, kdyz testujes 1× denne
ale u pozitivního bych cekala o dost tmavsi carky. Ja mela takto viz.foto
@Majule1811 píše:
@Lucie1209 zkusila bych aspon 2× denne. Je mozny, ze mas rychl nastup a nemusis ho zachytit, kdyz testujes 1× denneale u pozitivního bych cekala o dost tmavsi carky. Ja mela takto viz.foto
Já tento měsíc testovala poprvé, abych vůbec věděla co a jak, a taky jsem čekala na takhle silnou čárku a byla ve středu dopoledne a čtvrtek už mnohem slabší. Řídila jsem se právě radami tady, tak snad to klapne ![]()
@Mgree teď je to 4. cyklus po anče ![]()
Přijde mi to teda dlouhé 😂
@Mgree @Majule1811 ono jako spíš jsem se netrefila časově… Po zaschnutí to hodně vybledlo
Mě Dr. testování ovulace nedoporučil. Prý je lepší mít sex obden a pak se to „neprošvihne“ a není to tak „na povel“. Stejně jsem ho neposlechla a minulý měsíc testovala. Nepovedlo se. Tento jsem žádné ovulační testy nedělala a snažili jsme se obden kolem období v polovině cyklu. MS mám dostat po víkendu. Ale už jsem se smířila s tím, že nic. Test dnes negativní.
@Šugybugy Ja take 4.
A chtela bych take co nejdriv. Ale to neni dlouha doba, musime vydrzet. ![]()
Já děvčata také 4 cyklus. Kamarádky kolem hned napoprvé, tak člověk o sobě pochybuje 🙈. Ale snad pro nás prosinec bude ten správný čas 😊.
Mně třeba zase doktorka ovulační testy nějak nehanila, řekla, že pokud na to člověk má finance, tak není špatně, si kontrolovat, že ke vzestupu lh dochází a nemá člověk anovulační cykly 😊
@Anonymní píše:
Mě Dr. testování ovulace nedoporučil. Prý je lepší mít sex obden a pak se to „neprošvihne“ a není to tak „na povel“. Stejně jsem ho neposlechla a minulý měsíc testovala. Nepovedlo se. Tento jsem žádné ovulační testy nedělala a snažili jsme se obden kolem období v polovině cyklu. MS mám dostat po víkendu. Ale už jsem se smířila s tím, že nic. Test dnes negativní.
Ono pak i zalezi proc testujes. Ja testovala abych vedela, jestli ovulaci vubec mam. Pred prvni dcerou jsem nic neresila a spali jsme spolu obdrn cely mesic a crly rok nic. Pak mi zjistili, ze ovulaci nemam a ze mam PCOS. Takze ja testuji, abych vedela, jestli cyklus vubec po porodu nabehl. Urcite to doma nefunguje, ze přijdu za manzelem a mavam tetem a rikam tak sup ted musime
ale reknu, ze zacalo plodne obdobi, abysme se doma nejak sesli skrz praci ![]()
@Majule1811 já kupuju testy Dr Max za 99 Kč 7 kusů v krabičce a snad už vím, kdy tak zhruba testnout ✊ tak 100 Kč v měsíci beru, ale snad to tak bude že se třetím do správného času testování 😁
A taky nemacham partnerovi testem před obličejem 😁. Kolikrát na něj kouknu až druhý den, nechávám schnout na skleničce ve skříňce, tak až při další potřeby skleničky kouknu na test z předchozího dne 😁
Ahoj holky, ja se omlouvam, ze sem vubec lezu, snazilka uz nejsem.
Jen vas chci povzbudit. Ja kdyz se snazila, tak mi zadny ovu test neukazal ani ducha a bazalni teplota tez v grafu neukazala ani naznak ovulace a presto jsem mesic na to otehotnela. Nenechte se vystresovat, ze neovulujete..ty testy taky nejsou 100%.