Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lollipop píše:
@Lucík 25 Vím přesně, jak Ti je. Já jsem se z toho teda dostávala dlouho a, jak říkáš, to tam ještě nic nebylo. Špatně jsi neudělala nic, stává se to často, příroda ví, co dělá. Buď ráda, že se to stalo takhle brzy a ne až třeba ve 20tt, tím jsem se utěšovala já a pomohlo mi to. OVU testy nedělám, máme sex dost často, takže mi jen stačí jistota podle BT, že OVU proběhla.
Taky se tím uklidňuju,jinak bych asi zmagořila. A kdy začínáš s tím měřením,když skončí ms??Jestli v pátek ta mrcha přijde,tak už asi tak začnu měřit,ať vím,že dělám co se dá!!
Luciku, to je pravda, ale moc případů neznám, co takhle holky braly dlouho HA a pakíto vyšlo první druhý měsíc, ale samozřejmě bych moc ráda
Jinak ptala jsi se na vitamíny, já beru jenom listovku ten měsíc a jinak nic, co ty?
@Kassi Ahoj, vítám Tě! Pokud máš MS pravidelně, tak na to HA vliv nemá, vůbec se tím nestresuj. Přeju krásné snažení! ![]()
@Kassi každopádně tobě, sobě i všem tady přeju…aby se nám co nejdřív zadařilo a místo zoufání sme se mohly chlubit fotečkama testů a pak u UTZ ![]()
Já beru listovku a teď mám nějaký nový vitamíny od doktorky. A taky od MS po ovulaci piju kontryhelový čaj!
@lollipop Děkuju za přivítání! Zatím ten první měsíc od vysazení přišla na den přesně, tak snad to tak bude i v červenci, teda vlastně snad nebude, ať raději nechodí.. ![]()
@Dajdaa píše:
@žížal to jste teda dobrý, že jedete do Indie, když máš dvě malá dvojčata - kdo je hlídá? babička? to vám fandím, ať si to užijete.
Díky
No my to máme jako svatební cestu, tak jsme se rozhodli, že když už, tak pořádně
Jo, bude hlídat moje mamka, holky už jsou naštěstí rozumné, tak to jde. ![]()
@Lucík 25 O tom čaji jsem taky uvažovala, uvidíme měsíc dva a pak si ho taky koupím, zatím tomu nechám trochu volnější průběh… Tak snad ti vitamínky pomůžou. ![]()
@Kassi Já ten čaj piju teď druhý cyklus a asi tomu ten minulý měsíc napomohl, aspoň si to myslím, ikdyž to nakonec nevyšlo.
@Lucík 25 Přebolí to, neboj. A brzy budou //. Vždyď máte teď pohnojíno
Jj, začínám měřit když skončí MS, to úplně stačí.
Tak vitaminy jsem brala celej komplex pred planovanym otehotnenim a taky listovku, ale ted co uz to trva se priznam ze to pekne flakam, vezmu kdyz si vzpomenu
@Kassi ja brala HA 5 let a mam pocit ze az ted posledni dva mesice se to rovna, ale ms sem mela pravidelnou hned po vysazeni az do tedka, 5 mesicu bez HA, ale co zavzpominam, tak jsem ji mela pravidelnou uz pred branim HA, nikdy jsem s tim nemela problemy… nastesti
@žížal teeeda svatebni cesta do Indie, zajimave
to my olanujeme teprve svatbu ![]()
Teda tady se to hezky rozjelo, nestíhám číst
Tak jsem byla pro výsledky hormonálního profilu a vše v normě - prolaktin, FSH, LH, estadiol a progesteron, tak sláva. FSH je sice už skoro 10, ale na můj věk dobrý… Folikuly taky rostou, byla jsem několikrát na UTZ, snad nejsou prázdné
, tak ještě že by průchodnost vejcovodů??? Už jsem na tom kdysi dávno byla a tenkrát to bylo ok, ale vyšetření pomocí kontrastní látky bolelo jak čert, nerada bych to absolvovala znova, ale asi mi nic jiného nezbyde ![]()
Všem co čekáte na // v brzké době moc držím palce, já si ještě tak měsíc a půl počkám…
@Lucík 25 Tak že bych si ho teda nakonec koupila už teď?
No možná se pro něj cestou z práce zastavím.. A pije se to třeba jeden šálek za den nebo popíjet klasicky jako čaj víckrát denně? Já jsem totiž absolutně nečajovej typ, jestli jsem vypila 10 čajů za život, tak je to hodně…Ale co bych pro // neudělala ![]()
@žížal No aspoň teď víš, že jsi v pořádku a svatební cestu si pořádně užiješ!!! Indie, týjo to je nádhera!!
@Kassi píše:
@Lucík 25 Tak že bych si ho teda nakonec koupila už teď?No možná se pro něj cestou z práce zastavím.. A pije se to třeba jeden šálek za den nebo popíjet klasicky jako čaj víckrát denně? Já jsem totiž absolutně nečajovej typ, jestli jsem vypila 10 čajů za život, tak je to hodně…Ale co bych pro // neudělala
Má se začít v den menstruace a pít až do ovulace..zhruba půl litru denně,já si za ten den udělám dva hrnky.Není zrovna chutnej,ale dá se to vydžet. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat