Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lollipop píše:
Ahoj @babulka01, jasně, že můžeš. MusíšTo už tu jsme 4, které čekáme za pár dní na výsledek. Máš nějaké příznaky? Promiň, že se na to ptám, ale proč to u vás nejde přirozeně?
Joo, to ani nevíme, manžel v pohodě, já relativně taky, tak nevím, no. Ono se jednou podařilo, po 1. IVF, ale pak jsem měla zamlklé těhu a potratila jsem. ![]()
@žížal Všechny? Tak to by bylo radosti
Snad tahle diskuze neutichne tak rychle, jak začala. Pěkně jste to rozjely, holky!
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. My se asi čtvrtý nebo pátý měsíc snažíme o třetí. Mám to dostat v sobotu a koukám, že je nás víc, co „nečekají“ menstruaci o víkendu. Dnes jsem 10DPO a cítím se spíš tak, že to dostanu. Držím všem pěsti!
Teda holky, jdu na dve hodky do mesta a nestacim docitat! To se nas tady seslo!
Jinak ja beru femibion 800 a jinak nic, ale az ho doberu, uz na to pecu, kdyz to nepomohlo doted, tezko to ovlivnim dal… taky jsem v kvetnu nasla //, ale za tyden odeslo s ms a ja si rikala, ze je pohnojino, ale prdlajs, takze se snazime dal. testovat teda zkusim az v nedeli, pokud jeste bude duvod… ale obavam se, ze v sobotu nebo v nedeli prijde MS.
@babulka01 Brzy se podaří zase, uvidíš. Hlavněže žádný vážný problém není, držím Ti palce, ať vyjde tohle IUI.
Holky, jak dlouho před MS máte bolesti. Já mívám křeče snad už týden předem.
@babulka01 Jéé, tak to by se mi taky moc líbilo, i ty dvojčata
Tak uvidíme, zatím jsem na začátku, tak jsem plná optimismu, ale asi každým měsícem půjde nálada dolů.. Tobě přeju, aby to tentokrát vyšlo!! ![]()
@lollipop píše:
@babulka01 Brzy se podaří zase, uvidíš. Hlavněže žádný vážný problém není, držím Ti palce, ať vyjde tohle IUI.
No, já mám špatné cykly, takže to bude u mě ten nejhorší problém. Dokonce i po stimulaci clostíkem mi jeden vaječník dost špatně reaguje, takže jsem vždycky ráda aspoň za něco.
![]()
@Kiara77 Ahoj, vítej k nám. Budu Ti držet palce. Rané příznaky těhu jsou podobné s PMS, takže nic není ztraceno ![]()
@Kiara77 Já mám bolesti tak den dopředu, jak říkáš týden, tak to jsem nikdy nezažila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat