Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vědět určo dám:) No HA jsem vysadila v květnu, ale první cykly jsem ani ovulku neměla, tu až od září..no a podzim byl takovej hektickej ani jsme se nemohli trefit..tak teď jsem řekla, že už musíme od novýho roku, tak v únoru by to mohlo vyjít:)
přeju brzo ty dvě:)musí to vyjít!nakážem jim,ať nejezděj do práce a je to ![]()
Taky ti přeju, aby se brzo povedlo!! No nejradši bych mu to nakázala ![]()
Jana2587:
No právě! To už je divný, že by to zas nevyšlo! Opravdu mám chvílema pocit, že bych mohla být…ale zase tu fakt řádily střevní chřipky…
prostě ještě testuj
tak třeba já každej měsíc musim mít aspoň jeden příznak
![]()
Ahoj holkýýý
koukám, že se nám to tu pěkně rozjelo
tééda jak tak čtu vaše příspěvky tak koukám jak pěkně poctivě testujete
to je super… Zítra ke mě má přijít ta naše oblíbená červená kamarádka a jestli nepříjde tak se v pátek testnu.. Nějaké ty těhu příznaky mám
ale spíš bych řekla že si to namlouvám
no uvidíme… Jinak beru Femigard a listovku.. Přeju brzké // ![]()
tak antiko neberu rok a půl,ale to jsme tak nějak to no,ale že se snažíme tak od podzimu.ale samozřejmě že i před tim jsme měla každej měsíc příznak ![]()
stihacka:ahoooj:)tak další těhu příznaky:)víš jak to je,i když přijde červená kámoška,může to bejt ![]()
Jana2587 : no bylo by to krásný kdyby to bylo
jenže u mě je to celkem těžký
při mém minulém nevydařeném těhu jsem o něm vlastně ani nevěděla. žádný příznaky prostě nic
občas si říkám že sem jak blázen někde v břichu mě píchne a hned přemýšlím co to bylo
prostě zábava ![]()
stihacka:jej,tak to mě mrzí ![]()
já přesně taky tak,tejden po ms a mě píchne břicho a už si říkám,že jsem asi ta vyjímka co otěhotní den po ms
ale jak se toho zbavit ![]()
a co vy snažíte se o první mimi?
Jana2587 : ano o první a už se nemůžeme dočkat
, většina mých kamarádek už má mimčo nebo brzo mít budou a já si příjdu tak trochu prázdná
a co ty??? taky první nebo už nějaký ten poklad doma máš
my jsem spolu s přítelem už přes šest let, bydlet máme kde, pracujeme oba takže podmínky skvělé
už aby se zadařilo…
my taky první,jsme spolu 4 a půl,taky pracujeme oba,baráček je sice rozdělanej,ale to by se stihlo
a jinak taky všechny okolo mimčo maj,tak si taky přijdu někdy mezi holkama tak nějak mimo.se sousedkama vždycky to šlo postupně-když jedna porodila,tak další otěhotněla.no a když už jsme teda myslely,že přijdu na řadu já,tak mě předběhla sousedka s druhym
doufám,že v tom druhym kole budu druhá já
![]()
Jana2587 : My teda bydlíme v bytě ale moc rádi by jsme nějakej domeček koupili jenže to je ještě daleko… Doufám že to mimčo příjde dřív
Nenech se předběhnout
Jsem si často říkala že otěhotnět přece není žádná fuška, sestra od přítele má 4 děti tak jsem to brala jako jistotu, jenže to sem se nějak spletla. Nějak se mi zdá, že takový ty rádoby maminy který ty děti vyloženě rodí jen pro prachy tak snad otěhotní na požádání
je to celkem nespravedlivé… Ale nenecháme se odradit ale když se zadaří co nejdřív budu moooc ráda
Odkud jste?? My z Brna