Snažení září/říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
27.9.11 08:09

hezké a slunečné ráno. holky tento cyklus jsem se rozhodla neměřit, uvidíme jak dlouho to vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
27.9.11 08:26

tak jsem te vystridala, ja dnes merila poprve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 09:32

Ahoj holky, zdravím všechny do slunného dne.
Emmo - taky mám zvláštní pocity a říkám si, že si to vsugerovávám. Kéž by ne! Já budu testovat za týden (3.10), uvidím, jestli to vydržím, protože testík už mám koupený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 09:46

magda: držím palce ať to vydržíš a třebas to klapne :wink:
anet: také držím palce, no já si myslím, že po přečtení všech možných pocitů co by mohli s těhu přijít najednou je mám :-D no uvidíme, ale zase si říkám, přeci jen mám divný pocit, ten jsem předešlé sice menší ale přeci snažení nikdy neměla. O podbříšku jsem věděla jen v době men. a ted se ozývá a žáhu taky nevěděla že mám a také se pár dnů ovzala…jsou to divy se v tom vyznat. No pokud to teď bude planý poplach tak budu myšlenky směřovat jiným směrem než na mimino, protože až nyní jsem se do toho hooodně položila a studuji a čtu pořád jen o mimi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 09:50

Emmo, tak to jsme na tom úplně stejně :-D
Snažím se na to nemyslet, ale to nejde! Když už jsme udělali takové rozhodnutí a je to první, plánované a chtěné mimi, tak na to nejde nemyslet. Já taky pročítám diskuse a informace a už se těším, až budu těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 11:08
Anet11 píše:
Snažím se na to nemyslet, ale to nejde! Když už jsme udělali takové rozhodnutí a je to první, plánované a chtěné mimi, tak na to nejde nemyslet. Já taky pročítám diskuse a informace a už se těším, až budu těhu :wink:

Přesně tak, pro nás je to také první plánované mimi. A i když mám plno koníčků a času málo tak díky tomuto servru se mi to dostalo už hodně do vědomí a pořád si čtu a čtu diskuze a deníčky…a myslím na to. A největší sranda je že jsem svolila mimi hlavně kvůli příteli, který ho chce od začátku a ted to vypadá že snad se mince obrátí :-o ani bych toto že někdy napíšu nečekala. Ale čas se mění a my s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 11:37
Tak to máš vyjímečného chlapa, já mám snad skoro všechny kamarády v okolí, kteří se do toho nehrnou. Stejně tak můj přítel, pořád bylo dost času, pořád ještě chtěl na něco počkat, ale mě dostihl mateřský pud…naštěstí, má to ta příroda dobře zařízené :wink: A taky už nejsem nejmladší :roll:
emma217 píše:
Anet11 píše:
Snažím se na to nemyslet, ale to nejde! Když už jsme udělali takové rozhodnutí a je to první, plánované a chtěné mimi, tak na to nejde nemyslet. Já taky pročítám diskuse a informace a už se těším, až budu těhu :wink:
Přesně tak, pro nás je to také první plánované mimi. A i když mám plno koníčků a času málo tak díky tomuto servru se mi to dostalo už hodně do vědomí a pořád si čtu a čtu diskuze a deníčky…a myslím na to. A největší sranda je že jsem svolila mimi hlavně kvůli příteli, který ho chce od začátku a ted to vypadá že snad se mince obrátí :-o ani bych toto že někdy napíšu nečekala. Ale čas se mění a my s ním.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.9.11 12:04

Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 12:07

Tak to je nadhera, super.
Moc gratuluji :kytka: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.9.11 12:08
Anet11 píše:
Tak to je nadhera, super.
Moc gratuluji :kytka: :potlesk: :mavam:

Děkuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 13:23

Tak to také moc gratuliji :srdce:
Tak si to hezky užívej ten krásný pocit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 13:24
Anet11 píše:
Tak to máš vyjímečného chlapa, já mám snad skoro všechny kamarády v okolí, kteří se do toho nehrnou. Stejně tak můj přítel, pořád bylo dost času, pořád ještě chtěl na něco počkat, ale mě dostihl mateřský pud…naštěstí, má to ta příroda dobře zařízené :wink: A taky už nejsem nejmladší :roll:

Jestli se můžu zeptat kolik ti je? Mě je 27let a příteli 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 14:16
Mě je 33 a přiteli 32.
A to víš, dodělali jsme vysokou, začali trochu vydělávat a užívat si život - lyže, kolo a tak. Pak kariéra a byt atd…
No ale teď už jsme se rozhodli, i když přítel furt říká, že já jsem se rozhodla :-D
emma217 píše:
Anet11 píše:
Jestli se můžu zeptat kolik ti je? Mě je 27let a příteli píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 20:02

Anet tak to teda nechápu přítele na co pořád čeká, u chlapů ano ale 33 je už nejvyšší čas na mimčo:-) a je dobře, že sis to vybojovala. On přítel je takový rodinný typ takže proto, hlavně jeho bratr a další mají děti tak on chce také.Akorát zase si mě nechce vzít takže to trápí mě, máme spolu domeček a plánujeme mimi a nechce svatbu tak jsem mu pohrozila a řekla že mimi se bude jmenovat po mě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 20:05

Jo tak to mame stejne, me si taky nechce vzit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie