Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hezké a slunečné ráno. holky tento cyklus jsem se rozhodla neměřit, uvidíme jak dlouho to vydržím.
Ahoj holky, zdravím všechny do slunného dne.
Emmo - taky mám zvláštní pocity a říkám si, že si to vsugerovávám. Kéž by ne! Já budu testovat za týden (3.10), uvidím, jestli to vydržím, protože testík už mám koupený ![]()
magda: držím palce ať to vydržíš a třebas to klapne ![]()
anet: také držím palce, no já si myslím, že po přečtení všech možných pocitů co by mohli s těhu přijít najednou je mám
no uvidíme, ale zase si říkám, přeci jen mám divný pocit, ten jsem předešlé sice menší ale přeci snažení nikdy neměla. O podbříšku jsem věděla jen v době men. a ted se ozývá a žáhu taky nevěděla že mám a také se pár dnů ovzala…jsou to divy se v tom vyznat. No pokud to teď bude planý poplach tak budu myšlenky směřovat jiným směrem než na mimino, protože až nyní jsem se do toho hooodně položila a studuji a čtu pořád jen o mimi ![]()
Emmo, tak to jsme na tom úplně stejně ![]()
Snažím se na to nemyslet, ale to nejde! Když už jsme udělali takové rozhodnutí a je to první, plánované a chtěné mimi, tak na to nejde nemyslet. Já taky pročítám diskuse a informace a už se těším, až budu těhu ![]()
Anet11 píše:
Emmo, tak to jsme na tom úplně stejně
Snažím se na to nemyslet, ale to nejde! Když už jsme udělali takové rozhodnutí a je to první, plánované a chtěné mimi, tak na to nejde nemyslet. Já taky pročítám diskuse a informace a už se těším, až budu těhu
Přesně tak, pro nás je to také první plánované mimi. A i když mám plno koníčků a času málo tak díky tomuto servru se mi to dostalo už hodně do vědomí a pořád si čtu a čtu diskuze a deníčky…a myslím na to. A největší sranda je že jsem svolila mimi hlavně kvůli příteli, který ho chce od začátku a ted to vypadá že snad se mince obrátí
ani bych toto že někdy napíšu nečekala. Ale čas se mění a my s ním.
emma217 píše:Anet11 píše:Přesně tak, pro nás je to také první plánované mimi. A i když mám plno koníčků a času málo tak díky tomuto servru se mi to dostalo už hodně do vědomí a pořád si čtu a čtu diskuze a deníčky…a myslím na to. A největší sranda je že jsem svolila mimi hlavně kvůli příteli, který ho chce od začátku a ted to vypadá že snad se mince obrátí
Emmo, tak to jsme na tom úplně stejně
Snažím se na to nemyslet, ale to nejde! Když už jsme udělali takové rozhodnutí a je to první, plánované a chtěné mimi, tak na to nejde nemyslet. Já taky pročítám diskuse a informace a už se těším, až budu těhuani bych toto že někdy napíšu nečekala. Ale čas se mění a my s ním.
Tak budu MAMINKA!!!!Dneska mi to potvrdil doktor z krevních testů!
![]()
Tak to také moc gratuliji ![]()
Tak si to hezky užívej ten krásný pocit ![]()
Anet11 píše:
Tak to máš vyjímečného chlapa, já mám snad skoro všechny kamarády v okolí, kteří se do toho nehrnou. Stejně tak můj přítel, pořád bylo dost času, pořád ještě chtěl na něco počkat, ale mě dostihl mateřský pud…naštěstí, má to ta příroda dobře zařízenéA taky už nejsem nejmladší
![]()
Jestli se můžu zeptat kolik ti je? Mě je 27let a příteli 31
emma217 píše:Anet11 píše:
Tak to máš vyjímečného chlapa, já mám snad skoro všechny kamarády v okolí, kteří se do toho nehrnou. Stejně tak můj přítel, pořád bylo dost času, pořád ještě chtěl na něco počkat, ale mě dostihl mateřský pud…naštěstí, má to ta příroda dobře zařízenéA taky už nejsem nejmladší
Jestli se můžu zeptat kolik ti je? Mě je 27let a příteli píše: Více
Anet tak to teda nechápu přítele na co pořád čeká, u chlapů ano ale 33 je už nejvyšší čas na mimčo:-) a je dobře, že sis to vybojovala. On přítel je takový rodinný typ takže proto, hlavně jeho bratr a další mají děti tak on chce také.Akorát zase si mě nechce vzít takže to trápí mě, máme spolu domeček a plánujeme mimi a nechce svatbu tak jsem mu pohrozila a řekla že mimi se bude jmenovat po mě:-)