Snažilky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
5.3.14 14:26

@Jindrova25
Ahoj :) Já právě taky měla pravidelnou, až teď v únoru nic. Vidíš a přitom doporučují papat listovku aspoň 3 měsíce před začátkem početí :) Všude se dočteš něco jiného. Já ji zobu 14 dní, tak snad by mi hned nerozházela cyklus :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7140
5.3.14 14:27

Také bych to přála všem, kterým se nedaří :( Tak my už 7 rok, takže to trošku ustalo :D ale začátkem vztahu jsme to mohli také furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
5.3.14 14:28

Jo a ještě :D Známá otěhotněla po cca 4,5 roce! Včera jsem se to dozvěděla. A to je to relativně „mladá“ holka, 32 let, štíhlounká. Tak třeba je to znamení, že se zadaří. To, jak je štíhlounká, jí závidím, vypadá výborně, má maličký bříško, vypadá hrozně křehce. Já měla v plánu před otěhotněním zhubnout, bohužel zůstalo u plánů… a já se už teď děsím, do jakých rozměrů bych mohla narůst a co vůbec budu nosit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
5.3.14 14:31

@rainucha
Já byla přesvědčená, že jsem v tom…zpoždění 20 dní!, ale negativní testy, mluvilo to za vše. Pak MS dorazila. Jsem ráda, že bez vyvolávačky. Vitamíny jsem odložila. No a jsem zvědavá na tenhle měsíc, jestli dorazí na čas, se zpožděním nebo vůbec… třeba mě tak rozhodila návštěva spermií :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.3.14 14:32

@Jindrova25
No já teď taky hubnu právě :mrgreen: Abych pak nemusela dávat dolů tolik. No zatím jsem zhubla asi 6 kg, jde to pomalu, ale je pravda, že jím pořád stejně. No tyjo po 4,5 roce by mi asi kleplo, fakt. Snad se nám to podaří dřív, chtěla jsem, aby miminko mělo mladou maminku :)
@Kaaatuska
Páni, to je dlouhá doba :lol: To si zatím neumím představit tak dlouho být s chlapem. 2,5 roku je můj rekord :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
5.3.14 14:33

@Jindrova25
taky toho mám kolem sebe poslední dobou nějak moc. Pořád jenom hondám nějaký mimnka nebo vozím kočárky :-) Zrovna minulý týden se moji nej kamarádce narodila holčička, ale je malinká, tak leží v inkubátoru, tak jsem ji ještě neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7140
5.3.14 14:39

Me stačí je vidět v televizi, jak ve filmech, tak v reklamách a jsem naměkko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 14:49

Vyšlo to ?

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. A posílám dnešní foto. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.3.14 15:01

@marketaema
Ahojda,
nic nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 15:03

Tak zkusím ještě tu druhou. Je mi už 33 let s partnerem jsme 17 let a mimi nikde.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.3.14 15:08

@marketaema
Ty bláho, 17 let.. A pro mimi jste se rozhodli kdy? :) Pořád nic nevidím :( Ale na to je třeba ještě brzy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 15:10

Rozhodli jsme se loni. Já dříve studovala, pak pracovala a no a ted nic. Ono když tu fotku uložíš a zvětšíš, tak to vidět jde a nebo už mi to asi leze na mozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.3.14 15:15

@marketaema
To je na houby, a jak dlouho se snažíte? Já jsem teď zpětně docela ráda, že mě z VŠ vyhodili :mrgreen: Pokud je to pár měsíců, tak bych byla v pohodě, ono se to poddá :) Nesmíš se na to soustředit. Aha, tak já fotky neukládám, pouze koukám tady :) Ale neboj, taky občas na svých testech vidím duchy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 15:20

Snažíme se od listopadu, tak to je ještě ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.3.14 15:23

@marketaema
Tak to není potřeba zmatkovat :) Pokud se neobjeví teď, objeví se příště :hug: