Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
7.6.18 14:09

@venisa Přesně - stojí to za vyliž prd.el,akorát to pak člověka nas.ere, že hledá, myslí si, že něco našel a je to nějaký výd. rb :zed: @Syberia No a jak jsi dopadla - jela jsi na tu pohotovost či gyndu? Tak o tom nárustu tlaku po kofeinu, to nevím, zase tak informovaná nejsem, jen vím, že jsme se v CARu ptala a řekl mi dr. že jedno kafé denně nevadí. Já měla za celé těhu zatím asi jen 3× a jinak si dělám Caro s nějakým mlékem (banánovým, jahodovým, pistáciovým apod.) - mám tyhle prasárny ráda. :lol: Na Angelsounds jsem se taky vyprdla - počkám až na screening, ať pak nejsem jak plašan. Náhodou bude mimčo otočené, nenajdu srdíčko a olezu hrůzou. Raději nevědět a dál se modlit a věři, že je všechno tak, jak má :dance: Ty jdeš taky v pátek k dr.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.6.18 14:11

@Syberia Už to vidím, už to vidím - je to zánět očáku - tak sláva, že nic vážnějšího :dance: Zaléčí se to a bude. Oni ví, co těhotné můžou a co ne a zbytečně by do nás nic necpali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.6.18 15:37

@Kajule21 Právě s tim Anglesounds jsem došla ke stejnýmu závěru, že mě to akorát vyděsí a co budu dělat? Neslyšim srdíčko, běžim k doktorovi, ten řekne, že je vše v pořádku nebo naopak. Lepší asi nevědět, přijde co přijde, ale snad nic špatnýho nepřijde :andel: Já už si vyžrala kdejakej stres, tak bych teď už ráda relax :lol:
@venisa Tak zánět močáku mě nenapadl ani ve snu, já si myslela, že musí pálet při čůrání, ale očividně ne :mrgreen: Respektive ne močáku, ale jen močových cest. Piju, co můžu. Musim se dost snažit, ale snad dneska 2,5 - 3 litry dam. Doktor řekl, že minimum jsou ty 2, což i to je pro mě peklo, ale radši se utopim, než bych nějak prcka ohrozila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.6.18 15:46

@Syberia jo taky mě nenapadlo, že by to mohl být zánět močáku resp. těch cest… tak hlavně, že máš prášky a bude vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
7.6.18 15:48

@venisa Určitě jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.6.18 09:53

@Syberia Přesně,možná raději nevědět a věřit a doufat, že to ti naši drobečkové dají a dotáhneme to do zdárného konce :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.6.18 18:34

@Kajule21 To rozhodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.6.18 18:41

Holky tak to jsou moji kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.6.18 23:57

@venisa :srdce: Ale v malym teda vidim asi vic tebe :lol: I kdyz ja jsem celkove na tojle dost marna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.6.18 05:41

@Syberia vetsina holek tady na miminu a i z rodiny rikaji, ze je Domca vic na me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.6.18 00:30

@venisa No prosim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.18 20:49

@venisa Já Vás sleduju na FB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.6.18 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.6.18 09:39

Ahoj holky! Jak se mate? Jak zvladate horka s briskama a miminkama?
Já jdu zitra na tu kontrolu a začala jsem spinit :,( tak se bojím aby to nebyl problem- mam pochoutkou diphereline…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.18 15:37

11+5tt

@EllEff Nazdárek, to je dost, že se ukážeš…A jsi tady tak sporadicky, že už vlastně ani nevím, v jaké fázi si, takže ani nevím, čeho se špinění týká… Už stimuluješ nebo ne nebo jak na tom jsi?

Jinak u mě pohodička, začínám se pomaličku „kulatit“ :) Bolí už jen bradavky, na bříšku mám chlupatou čárku od prsů po pupík a od pupíku dolů lehce tmavou čáru (linea negra)- manželovi se to hrozně líbí. Jinak pohoda :) V pátek máme screening, tak se modlím, aby bylo všechno OK, miminko živé a zdravé a třeba už nám aspoň trošku naznačí, co bysme mohli vlastně v tom bříšku mít za překvapení :dance: :srdce:
@Syberia Jak ty jsi na tom? Všechno OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital