Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Přesně - stojí to za vyliž prd.el,akorát to pak člověka nas.ere, že hledá, myslí si, že něco našel a je to nějaký výd. rb
@Syberia No a jak jsi dopadla - jela jsi na tu pohotovost či gyndu? Tak o tom nárustu tlaku po kofeinu, to nevím, zase tak informovaná nejsem, jen vím, že jsme se v CARu ptala a řekl mi dr. že jedno kafé denně nevadí. Já měla za celé těhu zatím asi jen 3× a jinak si dělám Caro s nějakým mlékem (banánovým, jahodovým, pistáciovým apod.) - mám tyhle prasárny ráda.
Na Angelsounds jsem se taky vyprdla - počkám až na screening, ať pak nejsem jak plašan. Náhodou bude mimčo otočené, nenajdu srdíčko a olezu hrůzou. Raději nevědět a dál se modlit a věři, že je všechno tak, jak má
Ty jdeš taky v pátek k dr.? ![]()
@Syberia Už to vidím, už to vidím - je to zánět očáku - tak sláva, že nic vážnějšího
Zaléčí se to a bude. Oni ví, co těhotné můžou a co ne a zbytečně by do nás nic necpali ![]()
@Kajule21 Právě s tim Anglesounds jsem došla ke stejnýmu závěru, že mě to akorát vyděsí a co budu dělat? Neslyšim srdíčko, běžim k doktorovi, ten řekne, že je vše v pořádku nebo naopak. Lepší asi nevědět, přijde co přijde, ale snad nic špatnýho nepřijde
Já už si vyžrala kdejakej stres, tak bych teď už ráda relax ![]()
@venisa Tak zánět močáku mě nenapadl ani ve snu, já si myslela, že musí pálet při čůrání, ale očividně ne
Respektive ne močáku, ale jen močových cest. Piju, co můžu. Musim se dost snažit, ale snad dneska 2,5 - 3 litry dam. Doktor řekl, že minimum jsou ty 2, což i to je pro mě peklo, ale radši se utopim, než bych nějak prcka ohrozila ![]()
@Syberia jo taky mě nenapadlo, že by to mohl být zánět močáku resp. těch cest… tak hlavně, že máš prášky a bude vše v pohodě
@Syberia Přesně,možná raději nevědět a věřit a doufat, že to ti naši drobečkové dají a dotáhneme to do zdárného konce
![]()
@venisa
Ale v malym teda vidim asi vic tebe
I kdyz ja jsem celkove na tojle dost marna ![]()
@Syberia vetsina holek tady na miminu a i z rodiny rikaji, ze je Domca vic na me
Ahoj holky! Jak se mate? Jak zvladate horka s briskama a miminkama?
Já jdu zitra na tu kontrolu a začala jsem spinit
tak se bojím aby to nebyl problem- mam pochoutkou diphereline…
@EllEff Nazdárek, to je dost, že se ukážeš…A jsi tady tak sporadicky, že už vlastně ani nevím, v jaké fázi si, takže ani nevím, čeho se špinění týká… Už stimuluješ nebo ne nebo jak na tom jsi?
Jinak u mě pohodička, začínám se pomaličku „kulatit“
Bolí už jen bradavky, na bříšku mám chlupatou čárku od prsů po pupík a od pupíku dolů lehce tmavou čáru (linea negra)- manželovi se to hrozně líbí. Jinak pohoda
V pátek máme screening, tak se modlím, aby bylo všechno OK, miminko živé a zdravé a třeba už nám aspoň trošku naznačí, co bysme mohli vlastně v tom bříšku mít za překvapení
![]()
@Syberia Jak ty jsi na tom? Všechno OK?