Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
11.6.18 16:37

@Kajule21 no je toho v praci hodne…
Já jsem měla jít zitra na tu kontrolu po diphereline- umely přechod…jenže ze spine i se stala regulérní MS, takzetam budurano volat a asi o týden se to posune :cert:
Takže jsem ve fázi kdy ještě ani nestimuluju :zed:
Hezky :) hod foto pupicku :D mimco je urcite živě a zdravé toho se nebojim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.6.18 06:41

@Kajule21 Ja byla vcera na kontrole a pro vysledky. Mam staphylokoka, tak mam dobrat ATB, ale tvaril se, ze je to normalka. Tak neresim. Uz to v podstate neboli, tak se hlavne snazim pit, abych to vyplachla ;) My jdeme zitra na ten druhy screening, tak se taky tesim :potlesk: Je to 13., nekdo me zmatl, ze to je patek a je v tom zila par tydnu :lol: Uz zacina ta tehotenska demence :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.6.18 06:42

@EllEff Zase komplikace? :roll: To me mrzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.6.18 08:16

Brý ránko děvčata, to je tak příjemné to ochlazení - u nás o 10 stupňů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.6.18 08:53

@Syberia Jo no, aby to nebyla nuda :?
Ale prý se to tím jen o týden prodlouží a nic se nedeje tak snad…
Popíjej si urologicky čaj, ten to vyplácené vsechno :palec:
@venisa v Mnichově se taky ochladilo a je to bozi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.6.18 08:54

@EllEff jo je to fajn, jen doufám, že než se vyhrabu nebude zase pršet, musím doběhnout na poštu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.6.18 08:57

@venisa já čekám na kolegyni a jdem na nakup…a taky to tu vypadá všelijak…ale déšť by byl fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.6.18 09:57

@EllEff no já doufám, že sprchne… byla jsem na poště a v bankomatu a než jsem došla domu lilo ze mě neskutečně… už je tam hrozný dusno… teď už nikam nepotřebuju, tak ať klidně prsší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.6.18 10:31

11+6tt

@Syberia Staphylokok? Kde jsi k tomu přišl prosím tě? Zrovna snad včera o tom ráno mluvili v Dobrém ránu nebo kde, jak je to nebezpečné :( Ty musíš mít chudino kde co :( Zítra 100% podej hned hlášení, jak jsi dopadla apod. Tý jo, ty už druhý screen a já v pátek ten první :) @EllEff Jéééjda a já na tebe tak myslela, že už máš za sebou snad i transfer a ono nic :( A v tom umělém přechodě bych neměla mít MS ne? Že by to nezabralo nebo proč jsi to dostala? :think: Pošlu fotku, zkusím něco blejsknout :) Večer je větší, teď to tak ještě nevypadá :lol: No, taky doofám, že je ta naše láska živá a zdravá :srdce: @venisa U nás nevím o kolik, ale kolem 4 v noci se začalo brutálně blýskat, hřmět a nakonec solidně valilo, ale cca za 10-15min přešlo to nejhorší a pak už dobré. Teď je střídavě sluníčko, střídavě pod mrakem, ale je to krásně na tílko, žádná zima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.6.18 10:39

@Kajule21 taky u nás byla v noci nebo kdy bouřka… ale jak už jsem psala už je tam zase hnusný dusno, tak bych už déšť uvítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.6.18 11:36

@Kajule21 no volala jsem do Caru a prý se to stát muže a nic se nedeje- jen o týden se to stoupne no…ale měla jsem to vymyšlený kvůli dovolené a teď mi to moc nevychazi :(
Blejskni, jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.6.18 12:11

@EllEff Urologickej caj jsem koupila a pisou nevhodny pro tehotne… Tak ja nevim. Radsi jen ovocny caj a vodu :lol: Tak tyden je v pohode, jen ta dovca zamrzi :think:
@venisa Za okny mi prijde chladno, ale ven teprve vyrazim. Nicmene vcera v noci solidni bourka, ze jsme museli psa vzit do loznice. Ale hara, tak do postele nesmela a celou noc me zase budila a chtela hladit :zed: Asi priprava na mimco :lol:
@Kajule21 Doktor se netvaril, ze by to bylo buh vi co :nevim: Jeste mam v ty zprave napsano candida, tak to je mykoza ci co. Tak to ukazu za tyden na gynde a uvidime, co bude dal. Ale jsem porad presvedcena, ze to mam z prochladnuti v bazenu a ze jsem malo pila :oops: Doktor mi s tim pitim taky minule vynadal :roll: Taky posilam konecne muj bubinek :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.6.18 12:20

11+6tt

@Syberia To je bubínek v 18tt? Tak to tě ve 12tt doháním :) Ale teprve jdu obědvat…Včera večer to byl bubínek, večer vypadám jak měsíc před porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.6.18 12:21

@Syberia Hele a už cítíš pohyby? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.6.18 13:00

@Syberia jůůů pupík, krásně roste :srdce: @Kajule21 nooo už se to začíná rýsovat :mrgreen:

holky zrovna včera jsem narazila na fotky s břichem… ten čas tak šíleně letí… Domčovi už zítra budou 4. měsíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí