Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 no je toho v praci hodne…
Já jsem měla jít zitra na tu kontrolu po diphereline- umely přechod…jenže ze spine i se stala regulérní MS, takzetam budurano volat a asi o týden se to posune ![]()
Takže jsem ve fázi kdy ještě ani nestimuluju ![]()
Hezky
hod foto pupicku
mimco je urcite živě a zdravé toho se nebojim ![]()
@Kajule21 Ja byla vcera na kontrole a pro vysledky. Mam staphylokoka, tak mam dobrat ATB, ale tvaril se, ze je to normalka. Tak neresim. Uz to v podstate neboli, tak se hlavne snazim pit, abych to vyplachla
My jdeme zitra na ten druhy screening, tak se taky tesim
Je to 13., nekdo me zmatl, ze to je patek a je v tom zila par tydnu
Uz zacina ta tehotenska demence ![]()
Brý ránko děvčata, to je tak příjemné to ochlazení - u nás o 10 stupňů…
@Syberia Jo no, aby to nebyla nuda ![]()
Ale prý se to tím jen o týden prodlouží a nic se nedeje tak snad…
Popíjej si urologicky čaj, ten to vyplácené vsechno ![]()
@venisa v Mnichově se taky ochladilo a je to bozi ![]()
@EllEff jo je to fajn, jen doufám, že než se vyhrabu nebude zase pršet, musím doběhnout na poštu…
@venisa já čekám na kolegyni a jdem na nakup…a taky to tu vypadá všelijak…ale déšť by byl fajn
@EllEff no já doufám, že sprchne… byla jsem na poště a v bankomatu a než jsem došla domu lilo ze mě neskutečně… už je tam hrozný dusno… teď už nikam nepotřebuju, tak ať klidně prsší
@Syberia Staphylokok? Kde jsi k tomu přišl prosím tě? Zrovna snad včera o tom ráno mluvili v Dobrém ránu nebo kde, jak je to nebezpečné
Ty musíš mít chudino kde co
Zítra 100% podej hned hlášení, jak jsi dopadla apod. Tý jo, ty už druhý screen a já v pátek ten první
@EllEff Jéééjda a já na tebe tak myslela, že už máš za sebou snad i transfer a ono nic
A v tom umělém přechodě bych neměla mít MS ne? Že by to nezabralo nebo proč jsi to dostala?
Pošlu fotku, zkusím něco blejsknout
Večer je větší, teď to tak ještě nevypadá
No, taky doofám, že je ta naše láska živá a zdravá
@venisa U nás nevím o kolik, ale kolem 4 v noci se začalo brutálně blýskat, hřmět a nakonec solidně valilo, ale cca za 10-15min přešlo to nejhorší a pak už dobré. Teď je střídavě sluníčko, střídavě pod mrakem, ale je to krásně na tílko, žádná zima ![]()
@Kajule21 taky u nás byla v noci nebo kdy bouřka… ale jak už jsem psala už je tam zase hnusný dusno, tak bych už déšť uvítala…
@Kajule21 no volala jsem do Caru a prý se to stát muže a nic se nedeje- jen o týden se to stoupne no…ale měla jsem to vymyšlený kvůli dovolené a teď mi to moc nevychazi ![]()
Blejskni, jsem zvedava ![]()
@EllEff Urologickej caj jsem koupila a pisou nevhodny pro tehotne… Tak ja nevim. Radsi jen ovocny caj a vodu
Tak tyden je v pohode, jen ta dovca zamrzi ![]()
@venisa Za okny mi prijde chladno, ale ven teprve vyrazim. Nicmene vcera v noci solidni bourka, ze jsme museli psa vzit do loznice. Ale hara, tak do postele nesmela a celou noc me zase budila a chtela hladit
Asi priprava na mimco ![]()
@Kajule21 Doktor se netvaril, ze by to bylo buh vi co
Jeste mam v ty zprave napsano candida, tak to je mykoza ci co. Tak to ukazu za tyden na gynde a uvidime, co bude dal. Ale jsem porad presvedcena, ze to mam z prochladnuti v bazenu a ze jsem malo pila
Doktor mi s tim pitim taky minule vynadal
Taky posilam konecne muj bubinek
![]()
@Syberia To je bubínek v 18tt? Tak to tě ve 12tt doháním
Ale teprve jdu obědvat…Včera večer to byl bubínek, večer vypadám jak měsíc před porodem ![]()
@Syberia jůůů pupík, krásně roste
@Kajule21 nooo už se to začíná rýsovat ![]()
holky zrovna včera jsem narazila na fotky s břichem… ten čas tak šíleně letí… Domčovi už zítra budou 4. měsíce ![]()