Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
13.6.18 11:56

12+0tt

@EllEff Jsem si říkala, že v Mnichově by to byla asi jiná pálka… @venisa No hezky teda :pankac: @Syberia Tak nějaké obklady na nohy, ledovou sprchu na nohy nebo natírat Alpou a prej je dobré mít nohy nahoře, takže třeba podložit polštářem, kojícím polštářem apod.

Mně zase holky říkala kamarádka, že pokud do toho 5.měsíce ežerete jak kyseliny, jíte zdravě, střídmě apod., tak se Vám to vrazí do pupíku, pokud žerete jak neurvalé, tak se můžete rozjet celé do všech stran a nabrat hrozně moc.Tak nevím, co je na tom pravdy - jenom se modlím, když jsem malá a drobná, abych měla jen bříško a prsa a jinak nikde nic :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.6.18 14:13

@Kajule21 no vis ze ani nevim? Ale už jen to sem dotáhnout chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
13.6.18 21:26

@Kajule21 Ja se ptala zname a ta zacala nabirat az v 7.mesici snad kilo tydne 8o Tak zatim bych rekla, ze mam jen to brisko :think: Kdyz se treba zvedam, tak mam bricho spicaty :lol:
Jinak dneska na kontrole parada :srdce: Uz ten nas macik ma 300g. Jen porad vetsi ta ledvinkova panvicka :,( Doktor rikal, ze to neni zadna traga, ale kontrolu doporucil za 6 tydnu zase :think: Tak snad to bude dobry :andel:
Tu studenou vodu jsem pri tom zanetu zavrhla. Nohy hore moc nepusobi :zed: Ale ted v ty zime je to v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.18 09:54

12+1tt

@EllEff Měl s tím problém nebo co? @Syberia Jo,jak se ochladilo, je to super že? Hlavně pro ty, co mají obtíže. My byli včera u našich a povídali jsme si s mamku o těhu, tak se jen modlím, ať je moje těhu geneticky dané po mamce a babičce (nevolnosti neměla ani jedna) a mamka za celé těhu přibrala 8kg a po porodu měla 13dole (kéž by tohle štěstí potkalo i mě a vrátila bych se na těch svých nádherných 50kg) :dance: Myslím, že pokud nebudu žrát jak neurvalá, třeba se mi to splní… :nevim: Zítra screening, těším se i jsem nervózní zároveň. Je to pro mě velká neznámá :nevim: V jedné skupině teď holčina psala, že je 13+0, včera byla na screeningu a prej bez srdeční akce cca od 10+4 (tak miminko odpovídalo) a prej nemělo nosní kůstku, takže asi bylo něco špatně. Na klidu mi to nepřidalo, ale modlím se a snažím se mylet pozitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.6.18 18:28

@Kajule21 problem s tím neměl, ale do Mnichova je to od nas 450km…do Českých Budějovic kam jezdíme jen 30 :)
A hlavně on tu není pojištěny takže by slo vše z naši kapsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.6.18 20:56

12+3Ttt

@EllEff A přítel je cizinec? :think: Tak to jste opravdu kousek od ČR?

Tak holky máme taky po screeningu. Miminko má 6cm, srdíčko krásně bije, když jsme ho slyšeli, vyhrkly nám s manželem slzy do očí.Jinak je miminko 100% v pořádku, žádné VVV, prej naprosto ukázkové :) :dance: Miminko je o den starší (takže 12+3tt), takže se nám posunul i termín porodu a vychází 25.-29.12. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.6.18 20:59

@Kajule21 no paráda, že je všechno v pořádku… takovej malej bobínek :mrgreen: jé to budete mít takový dáreček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.6.18 06:59

@venisa Je to láska :srdce: Jsem do ní zamilovaná jako blázen :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
16.6.18 07:03

@Kajule21 počkej až to nebude jen na fotce… až ho budeš mít v náručí a bude na tebe „koukat“ těma očičkama… to je pak něco silnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
16.6.18 09:04

@Kajule21 manžel je Čech jak poleno :lol: myslela jsem ze není v Německu pojištěné…promin pisu jak tatar…bydlíme v ČR kousek od Trebone a já dojizdim za praci do Mnichova :)
Jinak gratuluji ke krásnými miminku :potlesk: :srdce: super ze je vše jak ma byt :*
Teď už preju jen ať krasne roste a na Vánoce mas ten vás krasny zázrak v naruci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.6.18 20:44

12+4tt

@venisa To musí být nádhera a už se na to strašně těším… :srdce: Už aby to bylo :srdce: i když i to těhotenství je nádherné a opravdu bych to s čistým svědomím nazvala „nejrásnější období v životě ženy“, i když někdo nesouhlasí,ale pro mě to tak zatím je :srdce: @EllEff A joo takhleee - možná i já začínám trpět nějakou těhotenskou demencí :lol: Děkuji moc, jsem ráda,že je láska v pořádku a modlím se,ať to dotáhneme do zdárného konce.Dneska jsme měli grolovačku, pozvali pár přátel a mezi něma i ty s malým Filípkem (6měsíců) - jsem z něho vždycky úplně odvařená :srdce: Akorát mám lehce „výčitky“,že jsem si dala (sice tepelně upravný) hermelín na grilu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
16.6.18 20:48

@Kajule21 no tak jelikož jsem v těhu neměla žádné komplikace ani bolení, jen opravdu ke konci, tak to bylo docela pohoda ale jako nejkrásnější období ženy fakt nééé :lol: :lol: :lol: no jako když mi dali malýho na bříško hned po porodu, nevěděla jsem jestli se mám smát, brečet nebo mu vynadat jak mi dal zabrat :srdce: taky to je na tý fotce co máme vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.6.18 09:08

@venisa Tak jasně,že nejkrásnější asi je až máš miminko u sebe,ale já jsem za těhu vděčná a užívám si to :dance: Až na ty občasné „strachy“,jestli je mimi OK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.6.18 09:28

@Kajule21 No ja si to taky v ramci moznosti uzivala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.6.18 23:01

@venisa Já jsem spoko :) I když neříkám,že už bych mimčo měla klidně i u sebe v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí