Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
18.6.18 06:28

@Kajule21 No hele ja si kolilrat rikala, ze uz bych chtela mit Domouse v naruci a kdyz uz byl na svete, tak byly dny, kdy jsem si rikala, ze by nebylo marny, kdyby byl jeste v brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.6.18 10:09

@venisa To tak asi bývá - hlavně,když jsou koliky a zoubky,to musí být veselé :( Ale zvládli to jiní, tak to zvládneme taky…Jsem ráda,že nám to vyšlo tak krásně,že porodím a manžel bude mít zrovna zavřeno,protože nebude mít sezonu a bývá vžycky tak 2,5 - 3 měsíce doma,takže bude místo mě v práci a já budu s miminkem doma,takže snad ty „nejhorší“ 3 měsíce překlepeme spolu doma a pak už budeme moct jezdit do práce,až manžel zase otevře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.6.18 10:27

@Kajule21 jo koliky stojí za to… ale to k tomu prostě holt patří :? dneska už mám takový strašný bolehlav, že už se těším až dorazí chlap domu - v šest večír… a to má pak dorazit ještě majitel bytu s dodatkem - prodloužení smlouvy na další rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.6.18 13:12

@venisa Takže se naštěstí stěhovat nemusíte? To si s malým ani moc nelehneš co?A mamka nebo někdo z rodiny by nepohlídal? Nebo si schrupni, když bude Domča spát…A prášek sis dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.6.18 13:17

@Kajule21 no nemusíme se stěhovat, ale tohle bude poslední prodloužení… ten byt jak nemáme balkon ani sklep hrozně malej… už se sem nevejdeme a hlavně nám navyšuje nájemné… už sme koukali na podnájmy teď ale bohužel to nevyšlo… tak máme „rok“ na to abychom si našli něco pořádného… no s malým si lehnout moc nejde :mrgreen: s hlídáním je to těžké… všichni pracují… jo prášek už jsem si brala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.6.18 18:24

@venisa Tak aspoň máte čas za ten rok v klidu hledat a nemusíte brát první,co se namane…Určitě se něco najde. Nevím,jak se to u Vás pohbuje a jaké jsou tam nájmy a platy.jestli by vám třeba dali hypo nnebo jestli byste na ni dosáhli…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.6.18 19:08

@Kajule21 na hypo určo nedosáhneme… to už jsme zkoušeli… no nájmy jak kde, tady ve kbelých se to pohybuje okolo 18ti tisíc za měsíc, což je pro nás dost… takže budeme muset asi mimio Kbely… někde mají 3+1 nebo 3+kk okolo 15ti tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.6.18 09:42

Ahoj holky! Tak mam za sebou krev a v 11 jdu na kontrolní utz a snad budu dojíždět s injekcemi. Jsem natesena nervózní ale už to chci mít za sebou :)
Preju krasny den a až budu vedet víc dam echo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.6.18 13:22

13+0tt

@venisa No ty kráso, i tak je to teda ranec peněz a to jsem si myslela, jak je to u nás drahé… 8o @EllEff Nazdárek,tak jak jsi dopadla?Držím palečky :palec:

Já byla dneska dát svému obvodnímu gynekologovi výsledky ze screeningu a rovnou na mě koukl, tak má princezna 7cm, krásně se vrtěla a hýbala ručičkama - nádherný pohled :srdce: Další kontrola za 3 týdny i s krví na další screening :)

A kde je vlastně @Syberia? Jak se ti daří?Jsi OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.6.18 13:25

@Kajule21 jo žádná levná záležitost to tady není… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.6.18 13:30

@Kajule21 dopadlo to super.ta diphereline( umelej prechod) zafungovala jak měla, takže ode dneska 200j. Puregonu a v sobotu kontrolní utz. Takže jsme na dobre ceste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.6.18 13:31

@Kajule21 a princezna je nadherna! Už je z ni malej clovicek :srdce: :srdce:
Já ti to tak strašně moc preju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.6.18 14:38

@EllEff Děkuji :hug: Je nádherná - človíček úplně :) Jak já se na ni těším a jak už teď jsem na ni pyšná za to všechno,co dokázala a jaký kus cesty ušla a co si všechno vybojovala :dance: :srdce: No skvělé,tak to mám radost, že se věci konečně daly do pohybu.A když se zadaří, budeš hned doma nebo budeš jezdit do práce?Přece jen ji máš dost náročnou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.6.18 17:55

@Kajule21 ani nevíš jakou radost jsem měla já, poprve jsem tam byla a bylo vše tak jak melo :)
No pokud se zadari, tak rovnou zůstávám doma- v Německu je to zakázané pracovat jako sestra když si těhotná, takže budu doma za 100%.
Je to mazec…ještě je to malickaty a už je to skoro hotové clovicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
19.6.18 20:30

@Kajule21

Ještě jednou moc gratuluji! :srdce: Bude to holcicka? :*

My už za par dni začínáme čtvrtý měsíc. Čtyři měsíce naprostého štěstí - ale take vyčerpání a různorodých emocí. Ale sečteno podtrženo- úžasné být rodiči..chci druhé.. a brzo :zed: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí