Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
20.6.18 11:23

13+1tt

@EllEff No,leccos už je vyvinuté, něco se pomalu dovyvíjí…Rostou nehtíky, nějaké váčky pro vlásky a chloupky, cucí si palec,hladí si hlavičku, dokonce prej při „zatlačení“ na bříško reaguje sacím reflexem,vnímá vibrace když na ni mluvíme (ještě neslyší,sluch se vyvíjí snad ve 20.týdnu, ne-li později), plave si - je to parádička takový človíček :) Dneska jsem si zadala k ušití setík do postýlky + mantinely + kojící polštář a celé mě to vyjde na pouhých 1000,– :dance: Chci začít postupně nakupovat, ať toho pak není moc.Od kamarádky budu brát 20ks nepoužitých plenek - má jich pravda jen 87ks :lol: A pomaličku se dívám i po nějakých oblečcích - zatím těch bazárkových.Nějak se mi nechce kupovat všechno nové,když budee mít zimňátko, nevím,z čeho nám vyroste,co si obleče a co si naopak nikdy neobleče… :nevim: @Adelkadd Ahoj Adél, ano, ano, vypadá to zatím na holčičku :srdce: Už 4.měsíc? Vždyť teď jsi rodila :lol: Sluší Vám to, občas mi nějaká fotečka vyskočí na FB a rozplývám se nad malou :srdce: Jak že se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.6.18 11:51

@Kajule21
Je to krasny :*
Prosimte, kolik si měla vajíček na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.6.18 13:11

13+1tt

@EllEff Odebrali mi jich 6,ale to jedno bylo nějaké blbé,takže jakoby 5, oplodnily je,ale jen 2 byly schopné, to druhé bylo pomalejší a z toho jednoho byla krásná kvalitní 30-40ti buněčná blastocysta (po 5ti denní kultivaci) a z toho je naše láska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
20.6.18 13:33

Ahoj holky, ted jsem toho mela nejak silene moooc. Tak se zabavuju pri cekani na kontrolu. U nas v podstate nic noveho. Jen teda ja si takhle tehotenstvi nepredstavovala :lol: Myslela jsem si(ted uz vim, ze naivne), jak budu moct vyletovat a uzivat si briska atd.. Ale dela mi problem prejit barak natoz do kramu treba na vetsi nakup. To trpim jak blazen. Spodek me silene taha a boli. Kdyz uklizim, tak taky. Proste latra jsem :mrgreen: Krasny chvilky ale taky jsou, to ne, ze ne ;) Treba kdyz toho naseho broucka vidim na ultrazvuku nebo kdyz ho citim :srdce: Uz se me teda natrapil dost vsema tema testama a spatnyma vysledkama a vubec tim cekanim na nej :lol:
@Kajule21 Moc gratuluji k 1.screeningu a skvelym vysledkum :potlesk: A samozrejme k holcicce, jestli se jeste nejak nepromeni na chlapecka :lol: Takhle brzy jeste neni nic jiste :lol: Ale nejvic dulezite je zdravicko a to urcite bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.6.18 13:47

Ahojte holky, tak jsme doma po rehábce… no jsem z toho přešlá… všechno co doteď Domča dělal bylo špatně… to, že se nám odrážel nožičkama a utíkal z hrací deky je uplně špatně a musíme mu v tom bránit… takže to už neudělám vůbec nic jelikož budu muset být u něj a hlídat ho aby se neodrážel… do lehátka ho nesmíme dávat a by neměl tendenci si opírat nožičky… no a máme samozřejmě cvičení, to mě trápí nejvíc, protože u toho Domča hrozně pláče… ale fakt šíleně… mi ho bylo děsně líto až jsem se uplně rozklepala… jako představa, že mi tu bude takhle hulákat několikrát denně mě děsí… no budu se muset nějak obrnit a zvládnout to… no ještě že jsem si o ty rehábky řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.6.18 14:13

@venisa u toho cvičení se opravdu obrn…on neplace protože by ho to bolelo, ale je to pohyb kterému se vyhýbal a nechce to delat.muze ho to tahat jako když mas zkráceny sval, ale uvidis,ze výsledky budou super!
@Kajule21 Dekuju za info…já jen abych vedela co muzu cca cekat…aby mi neřekl je jich 6 a já se nehroutim ze mam malo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.6.18 14:25

@EllEff jo já vím, že ho to „nebolí“… mě to vysvětlovala i ta doktorka… ale asi v tom prvotním šoku to na mě nějak padlo… teď sem doma to cvíčo zvládla bez nějakých emocí… Domouš teda řval jak tur ale dali sme to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.6.18 15:54

@Kajule21
Jee! Kdy mas velký ultrazvuk?

Jmenuje se Mia :srdce: . Takže Miuska, Miunka, Miuna :) . A to jsem si rikala, jak nebudu skloňovat :D . Naše malá se narodila do -30 v únoru..měla jsem spoustu zimních bund a kombinez - nakonec jsem to ale vůbec nevyuzila :roll: .0-6m jsem nakoupila vše nové - a už to nikdy neudělám. Některé outfitky si oblékla pouze jednou. Takže jsem teď vše 6-9m objednala požité z netu a spokojenost. Stejně to nové vypadalo po jednom vypráni pouzitě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24373
20.6.18 20:16

@venisa problém je jenom v Tvojí hlavě, věř mi mám odvojtovkovaný obě děti, z toho dceru dost těžce. Musíš vyhecovat sebe a pak to půjde a hlavně nešidit. Mi teda přišlo nejhorší najít v tom denním režimu dobu kdy není unavený/hladový/po jídle :roll: a to vše 3× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.6.18 20:18

@Amandine jak už jsem psala, doma jsem to cvičení už zvládla bez emocí… sice řval ale dali jsme to… no jako bude to mazec najít tu dobu na to abychom minimálně 3× denně to cvíčo zvládli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
21.6.18 07:30

Ahojky, nezoufej. Vojtovka je to nej, co můžeš pro Domču udělat. Eliška při ní taky hrozně plakala, ale to proto, že jsou to pro ně nepřirozený pohyby. My ji cvičily do 14ti měsíců. Domča si zvykne a Ty taky. Držím pěstě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.6.18 07:56

@Mili39 no při dnešním ranním cvičení už tak neřičel… tak nevím jestli to dělám špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24373
21.6.18 09:49

@venisa nemusí nutně být něco špatně. Dcera ta řvala tak že se to nedá ani popsat a syn vůbec, maximálně bručel a cvičil sám ještě než jsem stiskla reflexní body. Každé mimčo je trochu jiné. Hlídej si aby dělal to co má a pak to nemůže být špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.6.18 09:51

@Amandine snažím se to hlídat aby byl rovně a dělal to co má… tak snad to děláme dobře… no ve středu uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.18 10:21

13+2tt

@Syberia Jéé,to je mi líto,že jsi na tom až takhle - to jsem myslela,že tyhle stavy bývají snad až těsně před porodem… :think: Už jsi v půlce,tak ještě jendu tolik a je prcek tady :dance: Jasně,já vím,že to není 100%,ale myslím si,že tu holčičku budeme opravdu mít…Včera jsem zadala k ušití setí do postýlky (v neutrál barvě), dneska koupila 80ks neutrál věciček a dalších 40 bude v barvách na holčičku.Kdyby to byl chlapeček,zkusím to prodat a koupit klučičí věci,ale myslím,že už to zůstane holčička-věřím tomu :lol: Jinak teda musím zaklepat,že já si to těhotenství opravdu užívám plnými doušky a těším se z každého nového dne,že jsme s miminkem zase o kousek dál a blíž k sobě :srdce: @venisa A na co máte rehabky?Asi jsem to nějak nepostřehla - ono je něco špatně,že tam chodíte? 8o @EllEff Nevím,jestli to ty CARy dělají záměrně nebo fakt nevím - když jsem byla jako dárkyně vajíček, odebrali mi jich 2× snad 20 a když jsme šli na IVF,tak „jen“ tak málo :nevim: Nevím,jestli kvůli penězům nebo by to mohlo něčemu ublížit (např.OHSS),kdyby jich bylo víc - těžko říct.Zkoumat už to raději nebudu… :nevim: Když budeš potřebovat poradit něco něco,písni :) Takže už stimuluješ nebo čekáš ještě na MS a pak to vypukne? @Adelkadd No, 1.screening už mám za sebou a 15.8.budeme mít ten 2.screening - teprve jsme začali 2.trimestr - no teprve,ono to celkem letí 8o Přesně tohle jsem si říkala taky…Prvně bylo,že pro první miminko všechno nové atd., nový chci akorát kočárek,jinak hadříky objednávám všechny z druhé ruky a přesně z toho důvodu,jak píšeš.Vůbec nevím,jaká malá bude,do čeho se nám vleze a co si na sebe nikdy nedá - na doma nové věci nepotřebuje,když bude stejně všechno poblité a pokakané a na ven bude mít ty lepší věci,případně třeba i něco nového,pokud něco dostane nebo koupíme,ale jinak všechno z druhé ruky.A až bude větší a neporoste tak strašně rychle,tak jí samozřejmě klidně koupíme nové věci,ale teď to absolutně nemá smysl…Mia je krásné, taky je to u nás „ve hře“ :) @venisa A jaké cviky třeba máte?Nebo co se v té Vojtovce vlastně cvičí?Nožky nebo celé tělíčko nebo co?Nikdy jsem se o to vlastně nějak moc nezajímala… :think: Každopádně vím,že to s Domoušem zvládnete :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí