Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mates89 šílený viď
Šípková Růženka proti mě trpí nespavostí ![]()
Ahoj holky, já se na nějakou dobu odmlčela a dočítat vše nezvládnu
Každopádně po dnešním utz to vypadá, že tento měsíc bude bez ovulace, takže zítra si zajedu do lékárny pro nějaký doplněk např. Nosifol a partnera čeká spermio. Věřím, že bude vše v pořádku, jen musíme doladit tu moji ovulaci ![]()
@Radka1984 tak ať manžel je ok, a hlavne žádný stres na SPG se to projeví… Doporucuji alespoň 3mesicni kůru těch doplňků tak drzim pěstí ať pomuzou ![]()
@Saracat no sem doma 14 dni a uz sem nervózní
to se bude kynout ![]()
@Jitusee jo jo taky si myslim, ja se bohužel a ještě když jsem ubrala cigarety neumim ovládat v jídle
čuně ![]()
@Mates89 No tak to nevím, je z toho nervózní, protože to je pro něj hodně citlivé téma a celkově je mu to nepříjemné. Uvidíme no, bohužel jeho nervozitu neovlivním. Ale už dlouho bere tinkturu z kotvičníku, ten má také pozitivní vliv na plodnost, tak snad budou výsledky povzbudivé ![]()
@Radka1984 vím že to je pro chlapy citlivé. Manžel to podstoupil uz2×
@Mates89 sem 6+1,ale mam mladsi těhotenství
@Saracat hlavne ja miluji plisnove sýry a vubec sem nevěděla, ze to ted nemůžem ![]()
@Jitusee píše:
@Mates89 sem 6+1,ale mam mladsi těhotenství@Saracat hlavne ja miluji plisnove sýry a vubec sem nevěděla, ze to ted nemůžem
Cože
sýry ne??
Říká se zw plesnive sýry v těhotenství ne ani hermelín třeba ale ja se vždy řídila podle toho na co ma to tělo zrovna chuť tak malinko si myslím ze neuškodí ![]()
Jelikoz jsem to nevedela tak jsem je jedla normalne, to by jste pak nemohly vubec nic
@ClauAlex já zboznuju nivu tak to ji asi budu muset omezit. A začít asi vůbec studovat co mužů a čemu se vyvarovat…