Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 Tak ja jsem stastna, ze muzu videt malyho. Na druhou stranu, kdybych nebyla psycho, tak jsou super i zhorseny vysledky, ze me tahali na utz kazdou chvili a mohla jsem se kochat
A pak reknou, ze je vse v pohode. Jinak si to clovek neuzije… U prvniho mi rekla doktorka, ze se to plati a vraci pojistovna. U 2.me uz objednali oni sami, jak jsem tam furt lezla na dalsi a dalsi testy a nic, takze to je urcite plne hrazeny
Dneska jdu na OGTT, tak mi drzte palce, at mam vysledky v norme a muzu se cpat dal ![]()
@Syberia tak držím palečky ať to OGTT zvládneš a výsledky jsou v pohodě…
@venisa Dekuju, doufam, ze to bude v poradku. Uz jsem to vypila a cekam na ten prvni odber
Nejdriv me pichla do prstu a to jsem mela 4,6. Tak uvidime, jak to bude dal. Jen bych teda spala a predtim se radne najedla
Maji tu sileny dusno ![]()
@Syberia tak já si hodnoty už nepamatuju, ale taky nejdřív brali z prstu… ale dalo se to vydržet celej ten proces…
@venisa Jj, uz mam ten prvni odber po vypiti za sebou. Jen ta unava je hrozna. Jeste hodku a muzu tahnout
Jen z toho mam krapet strach. Mamka mi rikala, ze s brachou ji mela ![]()
@Syberia tak to já unavená před tím ani moc nebyla ale měla jsem hlad a žízeň… ![]()
@venisa Tady je fakt dusno, tak to muze byt i tim
Maji tu lehatko, ale pry kdyz mi bude spatne… Se neodvazim lehnout, abych si tu schrupla na tu hodku ![]()
@Syberia no tak ono v tomhle počasí to musí být ještě větší záhul než „normálně“… já byla někdy na konci řijna…
@venisa Jako s tim pupkem to vedro nic moc. Ja jsem kazdy den od odpoledne uplne vyrizena… Bazen na zahrade mame, ale ja se nemuzu ani donutit, abych v tom paraku vylezla z baraku ![]()
@Syberia věřím, že ty vedra musejí být úmorné… já sice nemám pupek ale s malým to je taky šílený ty vedra… tady se nedá nikde smočit, takže je to taky na prd… kdybych měla takovou možnost byli bychom ve vodě snad celý den…
@venisa To vis, to je snad jeste horsi, abys ulevila malymu, vid
Holt do vany
Sprcha je taky dobra ![]()
@Syberia no ale v bytě máme na chcípnutí, takže bychom museli být v koupelně zavřený
tak zkusím vypadnout ven a dojet za přítelem do práce kde mají klímu
@venisa No my v baraku a kor v obyvaku, mame taky na chcipnuti. Se chodim chladit na zachod
Uz jsem dorazila domu, tak jsem se nadlabla. Citim se v pohode, tak snad to tak zustane i dak
Jinak vysledky budu vedet az na kontrole a to jdu 15.8., doktorka ma dovcu, tak nema ani cenu volat. Ale aspon si muzu jeste skoro 3 tydny uzivat zraso ![]()
@Syberia no my jsme ted venku a ve stinu je lip jak v byte… Tak to si jeste krasne uzivej zraso ale myslim, ze se nemas ceho bat ![]()
@Syberia Hezky, už OGTT? Já myslela,že tento test je i dřív a on je až tak pozdě?
Myslím,že to dopadne dobře a že to horší už sis všechno vybrala.Já si myslím,že až půjdu já na OGTT, že to bude OK a cukrovku mít nebudu.Jasně,není to jen ze sladkého,ale myslím si,že ji nemám..
Žereš nějak moc nebo spíš normálně,jako před těhu?Popisuješ se,jako bys byla otesánek,co sní všechno,na co přijde
![]()
Tak já si holky na vedro kupodivu moc nestěžuju nebo mi to tak nepřijde…
Doma necháme ventilačku v ložnici a atáhneme rolety, takže pohoda, v obýváku to samé, z ulce nám svítí jenom ráno a to není takový pařák a navečer a přes noc necháme otevřené na terasu a okno v ložnici,aby nám to profukovalo a někdy je nám doma i lehce chladno
A v práci mám otevřené okna,ale vzuch se nehne. Třeba právě teď tady mám 30,3°C,naštěstí na sebe mám puštěný ventilátor,takže mně je parádně.V autě si zaklimuju nebo otevřeu okna,takže ani s pupíkem to vedro pro mě není žádný problém
![]()