Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Julcakarel Psala jsem ti, že nemám vejcovody a že jsem byla na KET, přenosu zmraženého embrya ![]()
@venisa A něco veselejšího.. Pamatuju si, že jsi tenkrát úspěšně udělala řidičák. Jezdíš? A baví tě to? ![]()
@kočkodlak no hele s ježděním je to bída… mám nějakej psychickej blok a mám problém jet bez spolujezdce… a proto už jsem dlouho nejela
přitom jsem se tak těšila až budu jezdit jak drak a tak a ono hovno… psychicky jsem se zablokovala a ne se toho zbavit
@kočkodlak jj uz vim pak jsem si hned vzpomela každopádně drzim palecky at ti to vyjde ![]()
@kočkodlak Ahoj, nebud ve stresu. Kdyz je to stejny, tak je to furt lepsi nez kdyby slably
A je i dobry, ze silily, protoze bys jeste mohla mit nejaky zbytky z hormonu treba nebo nevim
Tak zitra nam dej vedet a chceme jen dobre zpravy
Treby to zezacatku narusta pomaleji
Kazdy den se taky delat nemaji, ze tsm zmena neni ![]()
@venisa Tak to je nejhorsi, kdyz mas blok
Nicmene te chapu, neridis dlouho a s Domcou v aute a bez sebejistoty bych to taky nedala
Ja po ridicaku skoro nejezdila, jen s nasima a z donuceni a silenej stres. Pak v praci proste dali klicky a jed tam a zarid tohle a nakonec jezdim jak fik
Ale ted s malym v brise jsem taky vic ostrazitejsi a ve stresu, ze do me nekdo picne
Proste mam strach, protoze to mas vsude samy machirky a ridicaky bych jim sebrala ![]()
@Syberia no musím začít jezdit a snad se toho brzo zbavím… doufám…
@venisa Tak zkus uplne sama bez malyho, kdyz to bude mozny
Abys mela o jeden strach min ![]()
Ahoj, tak hCG z krve 25,5, to je málo, měla bych mít určitě přes 100. A test dneska už i zeslábl, je to jasné… I ten rozdíl cítím, přestalo mi pnutí v prsou. Njn, volala jsem do CARu, vysazuju Utrogestan, měsíc pauza a další kolo.
@venisa Když to nevzdáš, určitě se rozjezdíš. A @Syberia má úplnou pravdu s těmi machýrky, ti jsou nejnebezpečnější, když člověk jede běžným provozem s normálními řidiči, tak tě i pustí, počkají, jsou slušní, i když uděláš chybku..
@Syberia Mne to testování uklidňuje, pak míň stresuju.:) Právě bylo hezky vidět, jak přestala být na testu čárka z hormonů píchnutých před KET, pak se objevila ta těhotenská. A kdyby byla stejná 2 dny, neřešila bych, ale 3. den, beze změny, to už jsem věděla, že to není dobře. A dneska už o hodně slabší. Ale vím, že ty sis taky musela počkat, tak to nesu statečně. Věřím, že já se taky dočkám! ![]()
@kočkodlak Hele a bereš Utrogestan? Kdy máš kontrolu? Nechce tam zajet dřív,aby jsi měla klid a byla v pohodě?Hlavně se snaž myslet pozitivně. Já dělala první test, za dva dny druhý a pak už ne.Pak mě ještě párkrát přepadla touha testovat,jestli tam opravdu jsou ,tak jsem zkusila a byly
Dokonce jsem zkoušela i ovulační testy a byly tam //. Chápu,že na tom začátku je to na pendrek-do konce toho prvního trimestu člověk nikdy neví,ten druhý už je lepší.Já pak trochu stresovala v tom 16tt,kdy mi můj gynekolog poprvé neudělal UTZ a chtěla jsem vědět,že je malá v pořádku,tak jsem jela na UTZ ke kamarádce a malou viděla,jak se jí daří a jak si tam hezky plave,slyšela srdíčko a bylo šťastná. Pak,jak jsem začala cítit pohyby,už jsem byla klidnější…Ale i dnes,když nekope celý den,kolikrát mě přepadne blbá myšlenka, pak kopne všechno je zase zalité sluncem
Držm palce,ať je všechno OK
@Julcakarel:www.emimino.cz/…/julcakarel/ Děkuji, my už se blížíme pomaličku do finále. A tobě moc držím palc,aby s zadařilo co nejdřív a měla jsi ten poklad taky v bříšku
@Dočkáš se,určitě!! Ani nevíš,jak mě to mrzí..A já ti chtěla pro uklidnění poslat můj test 10den po ETu,aby jsi byla klidnější. Je fakt,že v krvi jsem měla ten 10den po ET HCG 160,5 ![]()
@Kajule21 Jo, brala jsem Utrogestan, ale probrala jsem výsledky se sestřičkou z CARu a mám ho vysadit, ať neoddaluju MS a můžeme zas začít. Kontrola teď až po MS
Jsem celkem v klidu, jen trochu lítostivá, přijala jsem fakta, nedělám si falešné naděje.
Moc díky za podporu!
Snad se další pokus už vydaří!! Je krásné číst, jak se vám to vydařilo, vím, že to na mne taky čeká! ![]()
@kočkodlak Ach jo, tak to je mi moc lito
Ja se dockala po 2 a pul roce, ale psychicky narocmy, kor kdyz furt vsechno krome manzelovo vysledku dobry
A to jak jsem si volala druhy den, jak se vede embryim a rekla mi, ze jsou vsechna pryc
No to byla rana jako krava. Najednou ty pochybnosti, ze je problem i se mnou a proc aspon jedno nevydrzelo… Proste horor. Jsem stastna, ze to vyslo prirozene a nemusela jsem to podstupovat znovu
A presne proto jsem testovala az v den ms nebo i dyl, preci jen ta pravidelnost u me nebyla na den a o to vetsi zklamani me cekalo
Ja ted nevim, jestli jsi psala, ze mas i mrazacky a mohla bys teda znovu pri dalsi ovu? Moc moc ti drzim palce, at to ted uz opravdu vyjde ![]()
@Syberia Děkuju!
Tvůj příběh mi moc pomáhá… Ještě jednoho mrazáčka máme
Ale minule jsem následující cyklus po ET měla tak rozhozený, že jsem musela počkat na další cyklus. Uvidím, po MS bude kontrola, doktor rozhodne, ale snad nebudu muset čekat moc dlouho. Už jsme si mužem říkali, že kdyby to nevyšlo ani s tím posledním mrazáčkem, po Vánocích půjdeme do dalšího IVF. Se nevzdáme! Jsme úplně zdraví, musí to jít! ![]()