Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji moc ted večer umírám malem jsem se pozvracela a je mi nějak vnitřně divně
Holky tak dneska opet teplota 37,1 docela zacinam verit ze najdu //
bricho obcas poboliva ale jsem hrozne unavena a porad bych jen spala.. Tak snad se zadari..
Tak ja dnes porad bez ms v pondělí byla vyvolavacka tak porad cekám
Ja byla dnes u dr a jsem dle ultrazvuku 5+3,tak jdu příští týden na krev a 17.3.uz do poradny a na Screening ![]()
@Saracat gratuluji
Já jdu na kontrolu zitra, dle MS 5+6 tad pevně verim že bude vše v pořádku
už bych sla zase spat
a už teď nezvladam chodit domů, 3patra bez výtahu ![]()
@Saracat taky uz screening?
ja sem teda minuly tyden dle UTZ byla 3 tydnu těhotná, dle ms sem 6+3
a co viděla? Uz mate
? Je fajn ze te chce videt i pr. tyden a pohlídá si krev, me řekl čau 21.3. V 6.50- vstupní prohlídka do kartičky a screening ![]()
@Saracat moc moc gratuluji
Ja stale ms nedostala vyvolavacka byla v pondělí takže jeste cas je ale porad hustý bilej výtok
Zdravím vás holky : ) popravdě jsem nevěděla, kam můj dotaz vložit, tak snad to nebude vadit, že sem : ) Potřebovala bych od vás prosím poradit, jestli byste z obrázku také usoudily, že jsem těhotná? Mám cca 10 - 12 dnů po ovu a test je teď z dnešního večera a celých těch 10-12 dní mě tak nějak občas pobolívá podbřišek. Moc děkuji ![]()
@Jitusee Ooh, vážně?
A myslíš, že je lepší si dělat test třeba spíš ráno?
@Kejts určitě,rano je množství hcg v moci vetsi a stoupá co 2 dny. Ale u Maxe sem se nikdy nesetkala, ze by udelal falešnou druhou čárku. A na 10-12 DPO je čárka moc hezká ![]()
@Jitusee Vaau, úžasný, moc ti děkuji, jsi hodná
Zkusím to tedy ještě ráno pro jistotu, hih.