Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kejts jdou krásně vidět
…a myslím že neskončíš u testování zítra ráno, ale pojedeš co dva dny až k pěkným dálnicím, já jich mám 6
![]()
@Mates89 Děkuji ![]()
Mám to stejně, včera jsem usnula dřív než mé dítko
v půl deváté a spala do osmy jak dudek.
Taky podle ms jsem 5+6 a podle utz 5+3
@Jitusee Tak já jdu 4.3.na krev a 17.3.karticka.
A na Screening jdu jinam až v dubnu, pry se dělá až 10-12tydnu ![]()
Tak zatim nám to roste holkyyy ![]()
Ja jsem pořád tak unavená a je mi blbě ![]()
@Saracat můj lékař nabízí i ten placeny, protoze on ty screeningy dela. Ten se dela uz driv, kdyby miminko bylo nemocné aby se to dalo jeste,,zavcasu" řešit
je dobre ze te hlídá a je vse Ok ![]()
@Jitusee ale na ten se chodi kolem toho 10-12tydne na ten placeny ne? taky jsem byla ale je mozny ze to kazdy dela v jinem intervalu, nevis kolik budes platit?@Kejts mas krasne carky tak gratuluji
@Jitusee mam na tebe prosbu ty jsi merila tu bazalni t.18.2 jsem ji mela vysokou ale zaroven ten samy den jsem mela i pozitivni ovu test mam to brat jako ze toho 18 byla ovu? nebo az ten nasledujici den? moc ti dekuji
@Jitusee @Raduskaa @Saracat Dobré rano přeji :´) posílám fotečku z rána, čárka je silnější než včera večer, jen tedy na živo je čárka silnější než na té fotce asi je to špatnou kvalitou. Jinak vám moc děkuji
vypadá to, že opravdu jsem těhu
A jak píše Raduskaa, taky si myslim, že budu testovat asi každý den, nějak tomu zatím nemůžu uvěřit
Úspěšný den přeji. ![]()
A akorát ještě tedy prosím o radu, kdy cca volat doktorovi a objednat se na prohlídku? Děkuji : )
@Saracat tak dnes kontrola v poradku, je tam
Další kontrola 8.3 doufám že už bude vidět více…
A mam už napsanou neschopenka takze se budu valet
Příspěvek upraven 25.02.16 v 09:09