Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kejts krásné sílí. Já teke udělala asi 5 testu než jsem tomu uverila. Klidne zavolej hned rekni že mas pozitivní test a oni už ti řeknou kdy přijít. Já tam byla dnes a mam 13 dni zpozdeni…
@Kejts nádhera
já bych šla až 7-8tt od MS…jinak budeš zbytečně stresovat, že není vidět srdíčko, kdyby jsi šla za týden nebo dva tak nemusí ještě být nic vidět
Ahoj holčiny, chtěla bych se u Vás tady poradit. S manželem se o miminko nesnazime ale občas mi to tam pustí jak říkáme. Teď jsme měli sex po menstruaci no poustil mi to tam kolikrát a víc dní za sebou. A teď mě strašně bolí prsa a v podbřišku, do menzesu mám ještě dyl jak týden. Vim ze se to nestalo v plodnych dnech ale myslíte že můžu být tehu? Jako byla bych moc ráda ![]()
@lolitka20 me pozval uz na 9. Tyden, taky sem se divila. Ale vim ze to dela takhle driv ten ktery si muzes zaplatit. Stojí 1000kc, ale rikal ze pojišťovny to z velké části proplaci
jinak ja ty testy nepoužívala a podle bt je ovulace ten posledni den nízké teploty
@Kejts krása,to vypadá moc dobre
ja taky testovala dokud sen nemela 2 dálnice
@Mates89 Ahojky,napsal ti gynekolog neschopenku bez problému? Ja delam v hospodě a potrebuju ji, ale mam trosku obavu aby se necukal ![]()
@Jitusee jj říkala jak se cítím že tehulim nedělá problémy. A mě do ní i tlačila mam také práci na prd…
@Mates89 tak fajn. Protoze me tam samozdrejme těhotnou nechtějí a navíc je to kuřácké ![]()
@Jitusee tak tam asi nechces být ani ty… Já si myslí že na tohle jsou dr v pohode…
@Mates89 tak samozdrejme, ze ne. Můj gynekolog je stará škola, ale koukam ze opravdu všichni to normalne píšou. Tak snad to bude v pohode.
@Kejts Je krásná
ja taky testovala mockrát ![]()
Ja byla ted na prvni a jsem 5+3 kolik dni máš zpoždění? Ja volala par dni po zpoždění a objednala mě za 14dní a to bylo tedy teď, ale fazolka je ještě tak malá, že mi dělal ultrazvuk vaginalni. Pristi tyden jdu na krev a pak 17.3.pro karticku už
a tady máš moji testovací manii ![]()
@Mates89 Super
holky to jsme se sešli co? Budem tehulkovat spolu ![]()
Ja moc odpočívat nemůžu, stavíme a musim fungovat ![]()
@Saracat aspoň moc nepřiberes
ja se bojím jak sem doma ze budu jak slon. Tak zitra sem nam se synem naordinovala procházku pres cele město do kina, je uplne nadšen v tom počasí
ale začíná mi byt dost nevolno a v noci sem uz dokonce musela vstát na wc ikdyz sem pred spaním šla 2× ![]()
@Samonelka1106 Ahoj,myslim si, že klidně můžeš, ja jsem si taky byla jistá kdy mam ovulku a šup vyšlo to úplně jiný denv
Takže čekat a zkusit testik ![]()
@Saracat Aaaa to by byla paráda
Jenže do ms ještě daleko a tak mi je právě divný ze mě tak boleji kozy, mám strach ze mi upadnou ![]()
@Jitusee
to určitě, doufám, ze to nebude jako u prvního, to jsem pracovala az do 8měsíce a stejně přibrala 34kg! ![]()
Snad to ted tak nebude, mě je tedy taky ted často špatně ![]()
@Saracat no to je mazec, ja 26 kg ale skoro sama voda.. Ale nutno rict ze mam 160 Cm ![]()