Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak jak jste psaly svou váhu v prvním těhu tak já měla jen 13kg nahorě
ale teď furt žeru, cítím že to bude synek a já nakynu ![]()
@Raduskaa nejradsi bych si udelala test ale asi je brzo 9DPO ![]()
@Jajinka33 Tak můžeš to zkusit ale počítej že to není 100%výsledek? je asi lepší počkat. Já měla v pondělí negativní a pak jsem testovala až v pátek.
@Mates89 zkousela jsem a nic.. Nastesti uz nemam doma testy tak me to nebude lakat, pritel mi koupi odpoledne ale to uz budu v praci, zkusim pockat do toho 2.to uz utece ale to cekani je na palici ![]()
Od maxe jsem mela ovu testy byli super, me ze ten mamatest udelal vcera ducha a minule mesice tak me je to divne
@lolitka20 ahoj můžu taky za váma?
Jsem snažilka jako že už od září, ale stimulované a nastartované vajecniky se mi ppovedly opravdově až v lednu.
Jelikož jsem měla depo proveru v červnu.
Chci se vás jen zeptat ja nikdy nemerila bt. Čím ji měřite klas. digitalnim teploměrem a měřili jste i usty nebo jen vaginalně.
Jinak meřila jsem pouze ovu testama od února. Mám ukázkové i cerv. hlen.
Piju 3 cyklus kontryhel od1dc- ovu piju před uvu grepove šťávy i jim grepy a začala jsem jist Sarapis po dobu 10 dní.
Diky za info taky gratuluji ke // čarkam a všem ostatním taky v brzké době.
![]()
@Luciiiš83 ahoj,určitě můžeš ![]()
Bt je určitě nejlepší měřit vaginalne a rano než vstanes, aby jsi teplotu neovlivnovala.
Přeji brzké // ![]()
Holky já se Teď přidala do uzavřené skupiny těhulek TP říjen2016 správce je uf-ounek tak kdyby jste chtěli a vychází vám to stejně múžete se k nám také přidat. Teď zrovna řešíme kdo už má těhu příznaky
![]()