Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Radka1984 Ahoj, jj také jsme to řešili. Manželo vyšel také horší, ale ještě v normě takže bral nějaké vitamíny a trochu se to zlepšilo a už jsem v očekávání. Ono pokud vám neřekli že je to rovnou na ivf tak není nic ztraceno.
Nene, ale doktorka navrhovala IUI. Říkala, že vitamíny nezavrhuje, ale nejsou pro ni důležitým faktorem. A vy jste museli podstoupit IUI nebo to šlo přirozeně?
@Radka1984 Už jsem měli v caru všechna vyšetření ale nakonec přirozeně. Tak jestli vám doporučili IUI tak to je spermio ještě v normě, kdyby bylo špatné tak se dělá rovnou ivf.
@Mates89 píše:
@Radka1984 Už jsem měli v caru všechna vyšetření ale nakonec přirozeně. Tak jestli vám doporučili IUI tak to je spermio ještě v normě, kdyby bylo špatné tak se dělá rovnou ivf.
jj, hodnoty jsou podprůměrné, ale není to úplně nejhorší prej
Každopádně chci vidět toho mýho, jak se bude tvářit až mu to řeknu…
@Radka1984 Pod průměr neznamená že se nevešel do normy a i kdyby byl pod normou dápomůže ivf. řekni mu že je v normě ale blíž k nižší hranici a že aby jste nemuseli třeba rok čekat než to vyjde je lepší tomu pomoci inseminací. ![]()
Ahoj holky mela bych takovy dotaz.5 mesic se snazime o druhe mimi a ovulaci mam v rozmezi 20-25dc tento mesic jsem si zacala merit bt az 21dc a vykoukly na mne teploty ktere mam uz po ovulaci a dnes jsem 24dc a teplota se drzi stale vysoko, takze nemam ani paru kdy byla ovulace, ale od minuleho tydne jsme meli sex 3× a pokazde vecer a druhy den dopoledne ze mne vyteka vytok se zbytkem spermatu a ma zvlastni barvu takovou jako zabarvenou do hneda nebo ruzova a dalsi den uz mam svuj klasicky vytok a mne by teda zajimalo jestli to zabarveni muze znamenat to ze jsem tento mesic zacala manzelovi davat vitamin e a ten mu obarvil sperma a nebo to ze jsem tento mesic zacala pit kontryhel a ten mi prokrvil tu sliznici a to zpusobuje to zabarveni po sexu. muzete ptosim poradit jestli nemate zkusenosti?
Ahoj dámy. Po nepovedeném otěhotnění, které bylo mimoděložné se s přítelem opět od tohoto měsíce snažíme. Tak doufá, že to bude už konečně ok a co nejdřív
Jak vám jde snažení? Nejste z toho moc vystreslé? ![]()
@skubaneq ahoj,tak snad to tentokrát vyjde
my se snažíme druhým měsícem a zatím nic tak doufám, že to casem taky půjde. Jsem po dvou operacích břicha a kdysi doktoři říkali, že mám srusty, tak se bojím aby to vůbec přirozeně šlo ![]()
@padandy Jeejda beru to mě mrzí. Sama jsem po operaci čípku a mimoděložním, takže vím, jak se cítíš. Já se jen děsím, že to teď bude trvat a ja jsem děsná, chci všecko hned, kor po tomhle všem.
A hlavně mi to těhu test objevil až ve 4 týdnu minule, a to slabou čárečkou. Nechápu jakto, že někomu to už objeví těhu 9 DPO a mně až 4 týden. Štve mě to a řikám si, jestli mi to i příště půjde objevit až tak pozdě.
To je pěkně na prd
Ale teď na začátku dubna bych to normálně už měla zjistit..
Ale s tím jak to mám až za ty 4 týdny asi.. je to na prd.. ![]()
@padandy Jinak my se poprvé snažili přesně půl roku, po vysazení HA 6 měsíc to vyšlo, a nakonec nevyšlo no ![]()
Ahoj holky, také se přidávám
Taky jsem zrovna v době čekání, i když jsme tomu s přítelem nechali volný průběh a nesledovali ani ovulaci, zdá se mi, že se ve mě něco mění
jsem sice teprve 6DPO, ale pociťuju na sobě změny. Hlavně teda v podbříšku a snad se mi asi i nalévají prsa??
jelikož je ještě moc brzy, zatím jsem jen zkoušela ovulační test, je sice negativní, ale zdárně se druhá čárka s každým pokusem ztmavuje
máte s tím někdo zkušenost? ![]()
@malinka23 Ahoj princezno, ony ovu testy funguji i jako tehotenské?
To teda koukám jak puk! Držím palce, já jsem teprve 2DPO a cuka mi jedna strana podbrisku, tak doufam ze se neco meni
Navíc posledne mi test objevil tehotenství az ve 4 tydnu, ale bylo mimodelozni. Tak nevím, jestli to tak b udu mit i normalne, nebo se jen hormon nedostaval tolik do moci jako do krve tim, ze byl zarodek jinde.. ![]()
Taky jsem na to koukala trochu divně.
Ono to nefunguje tak vždycky
jen jsem se dočetla, že hormon hcg je hodně podobný hormonu na odhalení ovulace a hodně často se stává, že těhule mají 100% pozitivní i ovu test
tak to jsme na tom s tím čekáním skoro podobně
občas si i říkám, jestli na to moc nemyslím a není to psychika..jasně, že je..to se ani jinak nedá
ale pořád mi něco říká…co kdyby ![]()
@malinka23 Jo, to tak mám taky
lovek se snazi krotit, ale moc to nejde co
No tak to cucim, to jsem nevedela.
Tak je to mozny, jestli citis jak se nalivaji prsa, muze to byt ale taky mesickama no
Vsak uvidis, mas je uz za par ne?
Testni se v den MS
Taky to plánuju, mne vychazi na 31. ![]()