Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
14.3.16 12:51

@Radka1984 Ahoj, jj také jsme to řešili. Manželo vyšel také horší, ale ještě v normě takže bral nějaké vitamíny a trochu se to zlepšilo a už jsem v očekávání. Ono pokud vám neřekli že je to rovnou na ivf tak není nic ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.3.16 13:11

Nene, ale doktorka navrhovala IUI. Říkala, že vitamíny nezavrhuje, ale nejsou pro ni důležitým faktorem. A vy jste museli podstoupit IUI nebo to šlo přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.3.16 13:15

@Radka1984 Už jsem měli v caru všechna vyšetření ale nakonec přirozeně. Tak jestli vám doporučili IUI tak to je spermio ještě v normě, kdyby bylo špatné tak se dělá rovnou ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.3.16 13:36
@Mates89 píše:
@Radka1984 Už jsem měli v caru všechna vyšetření ale nakonec přirozeně. Tak jestli vám doporučili IUI tak to je spermio ještě v normě, kdyby bylo špatné tak se dělá rovnou ivf.

jj, hodnoty jsou podprůměrné, ale není to úplně nejhorší prej :D Každopádně chci vidět toho mýho, jak se bude tvářit až mu to řeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
14.3.16 17:00

@Radka1984 Pod průměr neznamená že se nevešel do normy a i kdyby byl pod normou dápomůže ivf. řekni mu že je v normě ale blíž k nižší hranici a že aby jste nemuseli třeba rok čekat než to vyjde je lepší tomu pomoci inseminací. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.3.16 13:47

Ahoj holky mela bych takovy dotaz.5 mesic se snazime o druhe mimi a ovulaci mam v rozmezi 20-25dc tento mesic jsem si zacala merit bt az 21dc a vykoukly na mne teploty ktere mam uz po ovulaci a dnes jsem 24dc a teplota se drzi stale vysoko, takze nemam ani paru kdy byla ovulace, ale od minuleho tydne jsme meli sex 3× a pokazde vecer a druhy den dopoledne ze mne vyteka vytok se zbytkem spermatu a ma zvlastni barvu takovou jako zabarvenou do hneda nebo ruzova a dalsi den uz mam svuj klasicky vytok a mne by teda zajimalo jestli to zabarveni muze znamenat to ze jsem tento mesic zacala manzelovi davat vitamin e a ten mu obarvil sperma a nebo to ze jsem tento mesic zacala pit kontryhel a ten mi prokrvil tu sliznici a to zpusobuje to zabarveni po sexu. muzete ptosim poradit jestli nemate zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
15.3.16 19:27

Ahoj dámy. Po nepovedeném otěhotnění, které bylo mimoděložné se s přítelem opět od tohoto měsíce snažíme. Tak doufá, že to bude už konečně ok a co nejdřív :( Jak vám jde snažení? Nejste z toho moc vystreslé? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
16.3.16 14:11

:) ahoj holky tak se pridavam ke snazilkam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.3.16 19:45

@skubaneq ahoj,tak snad to tentokrát vyjde :hug: my se snažíme druhým měsícem a zatím nic tak doufám, že to casem taky půjde. Jsem po dvou operacích břicha a kdysi doktoři říkali, že mám srusty, tak se bojím aby to vůbec přirozeně šlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.16 18:58

@padandy Jeejda beru to mě mrzí. Sama jsem po operaci čípku a mimoděložním, takže vím, jak se cítíš. Já se jen děsím, že to teď bude trvat a ja jsem děsná, chci všecko hned, kor po tomhle všem. :? A hlavně mi to těhu test objevil až ve 4 týdnu minule, a to slabou čárečkou. Nechápu jakto, že někomu to už objeví těhu 9 DPO a mně až 4 týden. Štve mě to a řikám si, jestli mi to i příště půjde objevit až tak pozdě. :nevim: To je pěkně na prd :( Ale teď na začátku dubna bych to normálně už měla zjistit.. :mrgreen: Ale s tím jak to mám až za ty 4 týdny asi.. je to na prd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.3.16 18:59

@padandy Jinak my se poprvé snažili přesně půl roku, po vysazení HA 6 měsíc to vyšlo, a nakonec nevyšlo no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.3.16 11:31

Ahoj holky, také se přidávám :mavam: Taky jsem zrovna v době čekání, i když jsme tomu s přítelem nechali volný průběh a nesledovali ani ovulaci, zdá se mi, že se ve mě něco mění :roll: jsem sice teprve 6DPO, ale pociťuju na sobě změny. Hlavně teda v podbříšku a snad se mi asi i nalévají prsa?? :think: jelikož je ještě moc brzy, zatím jsem jen zkoušela ovulační test, je sice negativní, ale zdárně se druhá čárka s každým pokusem ztmavuje :lol: máte s tím někdo zkušenost? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.16 11:46

@malinka23 Ahoj princezno, ony ovu testy funguji i jako tehotenské? 8o To teda koukám jak puk! Držím palce, já jsem teprve 2DPO a cuka mi jedna strana podbrisku, tak doufam ze se neco meni :lol: Navíc posledne mi test objevil tehotenství az ve 4 tydnu, ale bylo mimodelozni. Tak nevím, jestli to tak b udu mit i normalne, nebo se jen hormon nedostaval tolik do moci jako do krve tim, ze byl zarodek jinde.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.3.16 11:55

Taky jsem na to koukala trochu divně. :D Ono to nefunguje tak vždycky :lol: jen jsem se dočetla, že hormon hcg je hodně podobný hormonu na odhalení ovulace a hodně často se stává, že těhule mají 100% pozitivní i ovu test ;) tak to jsme na tom s tím čekáním skoro podobně :) občas si i říkám, jestli na to moc nemyslím a není to psychika..jasně, že je..to se ani jinak nedá :lol: ale pořád mi něco říká…co kdyby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.16 12:13

@malinka23 Jo, to tak mám taky :lol: :lol: lovek se snazi krotit, ale moc to nejde co :nevim: :lol: No tak to cucim, to jsem nevedela. :think: Tak je to mozny, jestli citis jak se nalivaji prsa, muze to byt ale taky mesickama no :* Vsak uvidis, mas je uz za par ne? :) Testni se v den MS ;) Taky to plánuju, mne vychazi na 31. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí