Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@skubaneq já to mám trošku složitější
před operací kolene jsem musela vysadit HA a od tý doby mi to chodí, jak se tý mršce chce
takže já abych ti pravdu řekla, tak si nejsem úplně jistá, kdy má přijít…
je to takový pocitový, ale to určitě znáš taky ![]()
Já práve mam po vysazeni i pred ni docela pravidelnou MS, 1 den tam, 1 den sem, ale v ramci dvou dnu jo
Potvrdila jsem si ovulku ovu testem, tak ted cekam, jestli to vyjde ![]()
@malinka23 No nevím, všude píšou 25%
To je nic moc
Ale do 31 asi umřu zvědavostí
Kdy se to rozsekne tobě? ![]()
@malinka23 Ahojky,6 DPO ikdyby to vyšlo tak jeste nebude ani zavrtano a tudíž nemuzes vylučovat HCG ani mit těhotenské priznaky. Zkus vydržet aspoň 10-11 DPO, budu držet pěsti ![]()
@malinka23 Taky si myslím, že tak brzo poznáš leda prd
Ale naprosto tě chápu samozřejmě ![]()
@malinka23 NE víš co, aspoň pak nebudeš zklamaná, když se nebudeš akhle předčasně chytat něčeho, co může znamenat i MS
![]()
@malinka23 přesně ták, ještě se nestalo, aby to nějak nedopadlo ![]()
@malinka23 ja myslim, ze v tomhle se všechny ženy toužící po miminku pochopíme
jen je potřeba zůstat objektivní, aby se clovek vyhnul zklamaní. Většinou zrovna ten měsíc co clovek žádné příznaky nemá je prave ten měsíc kdy by je mit mel ![]()
@malinka23 @skubaneq holky ja jsem taky po ovulaci - 6DPO taky pobolivani podbrisku bylo vcera a ted jsou citlivejsi bradavky, take jsem testovala dnes poprve(nikdy tak brzo netestuji), ale zatim nic. To jsou nejhorsi dny zacen to 5 DPO do mestruace, to na nic nemyslim jen kdy testovat a pozoruji kazdou zmenu. Nemuzu se dokonce dockat rana. Jako dite ceka na vanoce. Co me trochu znepokojuje je to, ze ma bazalni teplota je kazdej den stejna 36.9 uz asi 4 dny. Nevite co to znamena? Kdyz se divam na jine grafy vetsinou jsou to krivky a ne rovna cara.
Jestli nekdo vi prosim napiste.
@oliviasmith jsem na to stejně s tím podbříškem. Přijde mi to jiné, než před MS
ale počkáme si a uvidime ![]()